Jump to content

dimanhsb

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

dimanhsb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ξέρω για τα ηλεκτρονικά τους, αλλά το ζήτημα είναι ότι από κλιματιστικό σε κλιματιστικό υπάρχουν μεγάλες διαφορές όπως: * τύπος φρέον που χρησιμοποιούν * ποιότητα φίλτρων * κατανάλωση ρεύματος (ειδικά τα inverter έχουν τεράστια διαφορά) * θόρυβος (σημείωσέ το αυτό! πολύ μεγάλες διαφορές... πέρσι εγώ αγόρασα mitsubishi ακριβώς γιατί ήταν τα πιο ήσυχα) Και βέβαια σαν εξτρα αυτά που έχουν κάποιου είδους ιονιστή (ευσεβής πόθος καπνιστών σαν κι εμενα)
  2. Σωστότατος φίλε. Και μάλιστα είδα κάποια νέα κλιματιστικά της samsung που ενσωματώνουν ιονιστή, χωρίς να είναι τραγικά ακριβά.... Σίγουρα πάντως προτιμάς inverter κλιματιστικό (χαμηλή κατανάλωση), από καλό όνομα (για καλά φίλτρα), κάνεις συχνές συντηρήσεις και είσαι ΟΚ... Και αυτά της Samsung είναι καλές προτάσεις, ειδικά για καπνιστές...
  3. Βέβαια από όσο ξέρω δεν παίζουν όλα αυτά τα custom firmware (openwrt, satori κλπ) για το WAG54g. Με ένα από αυτά έχω καταφέρει να συνδέσω 4 μεταξύ τους και να μοιραζόμαστε με τους γείτονες μια ADSL σύνδεση (WDS Bridging που δεν έχει το default firmware). Πάντως γενικά για τα λεφτά τους, φαίνεται ότι δεν μπορεις να βρεις εύκολα μηχανάκια τόσο καλά όσο τα linksys. Οπότε συστήνονται ανεπιφύλακτα, ακόμα και το WAG, αν το στήσιμο που κάποιος επιθυμεί είναι απλό (πχ 2 pc clients στο σπίτι και αυτό να παίζει ως ap)
  4. Χμμμ χμμμ, να χαλάσω την παρέα? Γενικώς οι WD έχουν αποδειχθεί οι κατά καιρούς σταθερότεροι, πάντως αυτή την εποχή θα το σκεφτόμουν να αγοράσω wd. Ρωτήστε τα service των αγαπημένων σας καταστημάτων για να δείτε τι ωραία γνώμη έχουν για την τελευταία παρτίδα WD που έσκασε (ολοκαύτωμα). Προτείνω, μέχρι Σεπτέμβρη τουλάχιστον, Seagate (πηγή: τεχνικός Πλαισίου, πρώην συμμαθητής μου) Αν μιλάμε για παραγγελία από UK ή Γερμανία, τα πράγματα αλλάζουν.
×
×
  • Create New...