Jump to content

John_Tsek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by John_Tsek

  1. Κανε και κατι τελευταιο...ανοιξε fb απο το κινητο σου και πατα το αριστερο κουμπι από το κινητο σου, και θα σου ανοιξει ένα menu με επιλογες! εκει θα σου εχει Ειδοποιήσεις,αναφορα προβλήματος με εφαρμογή,ηχοι κ.ο.κ. Ελεγξε από εκει στις ειδοποιήσεις μηπως είναι κατι απενεργοποιημενο,ή θελει κατι ενεργοποιηση!!!
  2. Ευχαριστω πολύ .... !!! Καλη συνεχεια !!!!!!!!!
  3. Δεν γνωριζω να σου πω τι μπορει να συμβαινει!!!με το δικο μου δεν ειχα ποτε πρόβλημα!!!! Στο ρc δηλαδή βλέπεις ότι εχεις ειδοποιήσεις αλλα όχι στο κινητο ? Δοκιμασε να βγαλεις την εφαρμογή και να την ξαναφορτωσεις!! Εγω παλι συνεχιζω να μην παιρνω καμια απαντηση σε αυτό που ρωτησα,η καποια βοηθεια, αντίθετος όμως,εχω πολλα σχολια για το κινητο τυπου μαιμου κ.ο.κ!!!
  4. το βιντεο ανεβηκε!!! Στα πρωτα λεπτα που δειχνει kernel και τα συναφη,ειναι τα ιδια, αλλα στο κομματι συσκευης οχι,εμενα εχει 3 γραμμες αριστερα,στη μεση ενα σπιτακι και οχι ενα τετραγωνο οπως εκεινο, και δεξια βελακι που σου θυμιζει...αναστροφη...!! Βεβαι,δεν εχω GPS γιατι δεν εχει hardware αλλα παω μια χαρα απο τους χαρτες και μου δειχνει εκει την διαδρομη!! ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επομενο video... κατεβαζω need for speed:no limit για να παρουν μπρος και οι 8 core !! :) Υ.Γ το link2sd μου ελυσε παντως τα χερια,ολα τα παω πλεον στην sd. Ευχαρισστω πολυ τα μελη που την ανεφεραν, γιατι δεν την γνωριζα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ταινιες σε 720 και 1080p κανονικοτατα!!! :)
  5. εχει κολησει στο 62%.. γι αυτο δεν μπορειτε να το δειτε!!!ουτε εγω μπορω!!! ;) θα το ξαναδωσω! ετοιμο!!!
  6. μπορω να κανω printscreen την παραγγελια μου απο το aliexpress απλα δεν μου το ανοιγει γιατι εχει ληξει,εχει περασει αρκετος καιρος!!! να σας τ δειξω,αλλα το τραβηξα και ωιδεο το οποιο ερχετε σε λιγο,με τα χαρακτηριστηκα του μεσα απο τις ρυθμισεις,απο το cpuz και απο το mobileuncle !! Aναμονη λοιπον!!! Παντως αμα ειναι κλωνος και ειναι τοσο καλος,δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα... το θεμα ειναι οτι σκεφτομουν,παρε καμια 20ρια να τα πουλησεις,αλλα δεν το εκανα,και τωρα ειναι δυσευρετο!!! Υ.Γ το video ειναι τραβηγμενο με το a850 της γυναικας,με τους 4cores.! Y.Γ2 οι διαφορες στα πληκτρα ειναι οτι το μεσαιο δειχνει σπιτακι και το αριστερο τρεις γραμμες,και επισης φωτιζονται! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το link ειναι αυτο:μολις τελειωσει η επεξεργασια.... https://www.youtube.com/watch?v=PjpzL9dZkJ0&feature=youtu.be
  7. γελας μπαγασακο ε??? ακου λοιπον !!!! Εχω το Lenovo A850s το οποιο το εχω φερει από aliexpress. αυτό και αλλα 3-4. Τα χαρακτηριστικα του είναι αυτά! εκδοση Androiod:Original Android4.4.2 επεξεργαστης:MTK6592 Octa Core 1.9Ghz RAM:2GB Οθονη:5.5'' 1920x1080 Dual Sim Μπαταρια:3626mV Το κινητο δεν μου εχει πει καπου ΟΧΙ αλλα θελω να του αλλαξω το android ! να το κανω 5αρι ή 5.0.1 ή 5.1 ότι μπορει να παρει! ξερει κανεις πως? εχω δοκιμασει με πολλα προγραματακια (twrp manager,root checker,Mobileuncle tools) εχω κανει root στη rom αλλα δεν μπορω να κανω αναβαθμιση,ισως κανω κατι λαθος εγω.. υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει?γιατι είναι η πρωτη φορα που το προσπαθω?? Βεβαια...Δεν βρισκω το recovery.img όπως λετε στο ποστ #115 για να το κανω copia στην sd και να συνεχισω...!!παιζει να το εχω σβησει?ή εμφανίζεται αμα κανω rebout σε recovery mode? Στην ουσια θελω να βγαλω κανα 2 προγράμματα που εχει μεσα από μαμα ,και να δω εάν μπορω να διαχειριστω λιγο τη μνημη, γιατι ενώ του εχω βαλει 8gb ram 90mb/sec και όχι 45 που εχουν οι περισσοτερες και να εγκαθιστα στην sd card προγράμματα και εφαρμογες ολο μου λεει ότι δεν εχει αρκετη μνημη.. Βεβαια 7gb free είναι ....
×
×
  • Create New...