Jump to content

xti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xti

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

xti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. xti

    LG G Flex2 (H955)

    Παρέλαβα σήμερα τη συσκευή και δυστυχώς μόλις την άνοιξα με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Στην πάνω αριστερά γωνία έχει 2 κόκκινες και 1 γαλάζια κουκκίδα οι οποίες φαίνονται σε μαύρο και γκρι φόντο και άλλες 3 σκούρες που φαίνονται σε λευκό και κίτρινο. Υποθέτω πρόκειται για προβληματικά pixels. Η συσκευή είναι παρτίδα 510 από Ολλανδία. Ξέρετε αν καλύπτομαι με doa και μπορεί να γίνει αντικατάσταση; ή αν το θέμα καλύπτεται με εγγύηση ; Το κατάστημα που το αγόρασα είναι σήμερα κλειστό οπότε θα επικοινωνήσω από δευτέρα μαζί τους.
  2. xti

    LG G Flex2 (H955)

    Με κάλυψες! Από ότι έχω καταλάβει εμφανίζεται μόνο σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες άρα δεν με απασχολεί αν δεν είναι εμφανές χωρίς να το ξέρεις!! Έκανα τελικά την παραγγελία από σκρουτζομάγαζο, παρτίδα 510! Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να πρόκειται για branded συσκευή ; Δεν έχω ιδέα από αυτά αλλά φαντάζομαι μια εταιρεία θα δίνει branded όταν πρωτοκυκλοφορήσει μια συσκευή και όχι 1 χρόνο μετά (μιας και πρόκειται για 510 είναι σχετικά πρόσφατο). Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ; Και εάν είναι branded επηρεάζει κάπως τη λειτουργία πέρα από κάποιες καθυστερημένες αναβαθμίσεις ;
  3. xti

    LG G Flex2 (H955)

    Ευχαριστώ για την απάντηση! Από ότι είδα στο eshop είναι σε προσφορά τώρα στα 288ευρώ. Η οθόνη σου παρουσίασε κάποιο από τα γνωστά προβλήματα που αναφέρουν αρκετοί για αυτή τη συσκευή;
  4. xti

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπέρα! Είμαι πολύ κοντά στο να κάνω επιτέλους την παραγγελία γιατί το s3 Mini που έχω εδώ και 3,5 χρόνια είναι πλέον στα τελευταία του! Καταρχάς θα ήθελα αν έχει κάποιος την καλή διάθεση να μου επιβεβαιώσει το συμπέρασμα που έβγαλα τις τελευταίες μέρες που διαβάζω αυτό το θέμα, ότι δηλαδή με την αναβάθμιση σε 5.1.1 λύθηκαν προβλήματα υπερθέρμανσης, υπερβολικού lag κλπ και ότι οι καινούριες παρτίδες (μετά την 504) δεν εμφανίζουν τόσο συχνά προβλήματα στην οθόνη. Επίσης κάποιος το έχει πάρει από σκρουτζομάγαζο πρόσφατα μπορεί να μου πει από που το πήρε και από ποια παρτίδα ήταν ; Ευχαριστώ!!
  5. Καλησπέρα! Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο που αναφέρω στον τίτλο. Η αγορά πρόκειται να γίνει από Ελλάδα επομένως και τα δύο παίζουν γύρω στα 280 ευρώ. Οποιοδήποτε επιχείρημα υπέρ του ενός ή του άλλου θα ήταν πολύ βοηθητικό!! :)
  6. Πρώτο μου μήνυμα στο φόρουμ και θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας! :rolleyes: Σκέφτομαι να αγοράσω το Lg G3 3/32 όμως θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα γιατί χάθηκα λίγο διαβάζοντας το θέμα! Από ότι είδα λένε αρκετοί πως οι καινούριες παρτίδες έχουν χειρότερη ποιοτικά οθόνη από τις παλιές, είναι αλήθεια αυτό ; Και αν ναι σε σημαντικό βαθμό που αποτελεί αιτία αποφυγής της αγοράς ; Επίσης στις καινούριες παρτίδες εξακολουθεί να εμφανίζεται το πρόβλημα με τις ρωγμές που έχει αναφερθεί ; Και τέλος, αξίζει σήμερα η αγορά του σε τιμή περίπου 300 ευρώ ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...