Jump to content

anton0291

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anton0291

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

anton0291's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ναι το ξέρω αυτό.Απλα επειδή δεν μου άρεσε τόσο να το βλέπω κατευθείαν πάνω, προτιμούσα να κατεβάζω την μπάρα
  2. Έχω βάλει ο δείκτης μπαταριας να είναι "γραφικός".Αλλά πριν το update μου εμφανιζε το ποσοστό μόλις κατέβαζα την μπάρα.Αυτο που μου πρότεινες δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει
  3. Παιδιά καλησπέρα.Παρατηρησα ότι μετά το τελευταίο update δεν μου εμφανίζει το ποσοστό της μπαταρίας μόλις κατεβάζω την πάνω μπάρα για να δω τα wifi,δεδομένα ξύλο.
  4. Καλησπέρα παιδιά και απο εμένα,εγώ έχω το εξής πρόβλημα!Κάποιες φορές εμφανίζονται στην οθόνη κάτι κάθετες χρωματιστές γραμμές.Μήπως μπορείτε να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορεί να λυθεί;Ευχαριστω.
  5. Καλησπέρα και απο εμένα.Γνωρίζουμε αν εχει βγει στην αγορα το redmi note 3 pro?Και αν ναι ,ειναι καλύτερο σε χαρακτηριστικά απο το redmi note 3?Ευχαριστώ:)
  6. Η κάμερα του κινητού είναι καλή?Γιατί απο διάφορα samples που είδα στο internet δεν με εντυπωσίασε.
  7. Υπάρχει κανείς που πήρε το κινητό απο minideals χωρις να πειράξει ο ίδιος την rom?Αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα?
  8. οκ.Ευχαριστω πολυ!
  9. Τι εννοείς χωρίς balance(δεν γνωριζω γενικα απο paypal)?Οτι δεν χρειάζεται να έχω λογαριασμό paypal και μπορω κατευθείαν να πληρώσω απο την mastercard?
  10. θέλω να πάρω το κινητό (mi4 16gb) απο το vickmall.Μπορώ να φορτώσω λεφτά στην paypal(έχω mastercard) ?θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με τα cc?
×
×
  • Create New...