Jump to content

Harisbus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Harisbus

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Harisbus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πήρα σε αυτό το τηλ. 2106073000 και μου έδωσαν τις πιο πάνω οδηγίες. Από ότι κατάλαβα αυτοί αναλαμβάνουν να προωθήσουν ότι έγγραφο ζητάει το τελωνείο και να σου δώσουν και τις ανάλογες πληροφορίες σχετικά με το status του αντικειμένου που περιμένεις από εξωτερικό.
  2. customercare@elta-courier.gr Εκεί έστειλα την απόδειξη αγοράς εγώ σήμερα και μου ήρθε απάντηση οτι την προώθησαν στο τελωνείο, και οτι θα κάνει 4-5 μέρες για να μου έρθει το προϊόν. Εμένα μου ήρθε μύνημα από chinavision, ότι ζητάει το τελωνείο την απόδειξη αγοράς και δεν υπήρχε κάποιο μύνημα στο status που παρακολουθούσα το προϊόν.
  3. Καλημέρα και απο μένα, έχω αυτό το status σε ένα κινητό που παρήγγειλα από chinavision. Τι εννοεί ο ποιητής;:cry::cool::cry: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1/12/2017, 00:17:57 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 1/12/2017, 15:54:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 29/11/2017, 11:39:10 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 2/11/2017, 14:24:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 1/11/2017, 19:26:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 1/11/2017, 19:16:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  4. Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μάλλον σκέφτομαι να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής, το θέμα είναι τι γίνεται όταν κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και το είδος λέει ότι έχει αποσταλεί ? Το συγκεκριμένο τηλ. το επέλεξε λόγω προβλήματος στην όραση ήθελα κάτι μεγάλο σε οθόνη με καλή ανάλυση και μου προέκυψε αυτό. Δεν έβρισκα κάποιο άλλο με τόσο καλή ανάλυση, ταχεία φόρτιση και καλή μπαταρία σε αυτά τα χρήματα. Αν γνωρίζεται κάποιο άλλο σε 6ιντσων με σχετικά οικονομική τιμή, αν μπορείτε παραθέστε το να το τσεκάρω. Και πάλι ευχαριστώ.
  5. Ναι, το βρήκα και φαίνεται 7S. Αυτοί μου απάντησαν τα εξής : Thank you for contacting Gearbest. Please assured that our manufacturer just modify the name of the product. Thanks for your understanding and assistance. Δηλαδή ρίχνουν την ευθύνη στον κατασκευαστή, αν κατάλαβα καλά. Το θέμα είναι εγώ τι κάνω τώρα?
  6. Καλημέρα και από εμένα! Παρήγγειλα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο από το Gearbest και έχω την εξής απορία. Αφού αντάλλαξα με το κατάστημα κάποια μηνύματα γιατί καθυστερούσαν την αποστολή (λέγοντάς τους ότι θα ακυρώσω την παραγγελία) είδα ότι σήμερα έγινε η αποστολή το τηλ. αλλά όχι του PPTV king 7S, αλλά του PPTV 7 (δηλ. σήμερα είχαν αλλάξει τα χαρακτηριστικά στην περιγραφή του είδους απο 7S σε 7, η διαφορά τους είναι ότι το 7S έχει 3D οθόνη). Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο πως μπορώ να κινηθώ θα σας ήμουν υπόχρεη, γιατί πολύ με έχουν νευριάσει με τις κινεζιές τους.
×
×
  • Create New...