Jump to content

agnostosX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by agnostosX

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κοίταξα αυτά που μου προτείνατε. Ανάμεσα στο redmi note 3 pro και το lenovo vibe p1 ποιο πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο? Για το Bluboo Maya έχει κάποιος άποψη ή να μην ασχοληθώ και καθόλου με αυτό?
  2. Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το κινητό έφυγε σήμερα για Κίνα. Άντε να δούμε!

     

    Τους ζήτησες ξεκάθαρα refund και σου αρνήθηκαν;

    Εγώ στις 4 μέρες να βγάλει βλάβη το κινητό τις θεωρώ doa.

    Αλλά αν θέλεις πολύ το κινητό και θα ξαναγόραζες το ίδιο μια χαρά είναι η αντικατάσταση.

    Το στέλνεις στην συσκευασία που το πήρες.

    Είμαστε εκτός θέματος όμως, περισσότερα εδώ.

     

    Δεν ζήτησα refund γιατί δεν ήξερα ότι έχω αυτή την επιλογή επειδή δεν το ανέφεραν καθόλου. Για αντικατάσταση μόνο μου είπαν. Έχεις δίκιο, αν χρειαστώ κάτι άλλο θα γράψω στο κατάλληλο thread.

  3. Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μου έστειλαν σήμερα email να στείλω πάλι πίσω το κινητό για αντικατάσταση (δεν είπαν για επιστροφή χρημάτων). Επειδή δεν έχω ασχοληθεί πάλι με κάτι τέτοιο, πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή απλά το πάω στα ελτα και αναλαμβάνουν αυτοί? Αυτοί μου είπαν να το τυλίξω με bubble wrap και κάτι τέτοια.
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ο,τι και αν δοκίμασα δεν φορτίζει. Από το vickmall μου είπαν να κάνω flash την rom. Είδα κάποια βιντεάκια στα οποία γίνεται αυτό μέσω υπολογιστή αλλά το δικό μου pc δεν αναγνωρίζει καν το κινητό. Καμιά ιδέα?

     

    Ίδια περίπτωση με bv2000 από vickmall μου έτυχε κι εμένα..έφυγε πίσω και έγινε επιστροφή χρημάτων με κουπονι

     

    Ποια διαδικασία ακολούθησες για να πάρεις κουπόνι? Πλήρωσες μεταφορικά όταν το έστειλες?

  5. Καλησπέρα παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Έφτασε πριν 4 μέρες το κινητό μου (bv2000), που αγόρασα από το vickmall και χτες ενώ ήταν ανοικτό στην κάμερα, έκλεισε ξαφνικά και από τότε δεν ανοίγει. Δοκίμασα να το φορτίσω, τίποτα. Έχει κάποιος να προτείνει μία λύση? Αν δεν δουλέψει υπάρχει περίπτωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω? Γιατί και άλλο να μου στείλουν φοβάμαι οτι θα βγει πάλι ελαττωματικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. ακριβως οπως τα εθεσες, ετσι και θα διαλεξεις

    πρωτα το bv2000

    και επειτα τα αλλα με την σειρα που τα εθεσες!!! :D

     

    Έχω το blackview crown που είναι octa-core. Την πρώτη φορά μου ήρθε και σε μια ώρα το πολύ τα έπαιξε η οθόνη. Το εστειλα πίσω στην Κίνα και ήρθε η αντικατάσταση. Γενικά πολύ δυνατό κινητό. Γρήγορο, δεν έχει κολλήσει ποτέ. Το μόνο μειονέκτημα είναι η μπαταρία. Έχει κάποιο bug το σύστημα και φαίνεται να πέφτει η μπαταρία τελείως ακανόνιστα. πχ απ'το 100, πέφτει στο 90 σε 20 λεπτά χωρίς χρήση. μετά πέφτει κανονικά, μετά και πάλι πέφτει πολύ. Γενικά κρατάει μια μέρα με χρήση.

    Εχει βγει ενα update που αρκετοί λένε ότι φτιάχνει το Bug, αλλά δεν έκανε και τίποτα. Ρώτησα στο forum του κατασκευαστή αλλά με έγραψαν κανονικά.

    Ρώτησα επίσης αν μπορώ να βρω κάπου το πίσω καπάκι σε μαύρο, γιατί έχω λευκό και με έγραψαν και πάλι.

    Γενικά βγάζουν ένα κινητό και αμα σου κάτσει, όλα ΟΚ. Αν έχεις πρόβλημα είσαι γραμμένος. :lol:

     

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

×
×
  • Create New...