Jump to content

stefa191

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stefa191

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

stefa191's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ξερω οτι το ζοριζω, απλα μου εκανε εντυπωση γιατι το panasonic 17ετιας που παρεδωσε πνευμα προσφατα εκανε καθε μιση ωρα αποψυξη σαυτες τις εξωτερικες θερμοκρασιες ενω αυτο στο 5 λεπτο.
  2. Οντως κατα τις 8μμ το ειχα στο 22 δεν εκανε αποψυξη μετα που το εβαλα 28 αργοτερα τοτε αρχισε απανωτα.
  3. Σημερα μου εγκατεστησαν ενα κλιματιστικο F&U 12000btu (12088). Ο καιρος σημερα ηταν παγωμενος, μεσημερι 6 βαθμοι και 4 μποφορ δουλευε στη θερμανση μια χαρα. Πριν απο κανα 2 ωρο η θερμοκρασια εξω επεσε στους 0 με 2. Αρχισε να κανει αποψυξη ακριβως καθε 5 λεπτα ωσπου το εκλεισα γιατι δεν γινοταν δουλεια πλεον. Ειναι φυσιολογικο να κανει τοσο συχνα αποψυξη ? Ειχα ενα Panasonic 17 ετιας, το F & U το αντικατεστησε. Το Panasonic εκανε αποψυξη μια φορα στο μισαωρο σε τετοια θερμοκρασια, οχι οτι εβγαζε και πολυ ζεστο αερα σε ακραιες χαμηλες θερμοκρασιες, αλλα το 5 λεπτα στο F&U μου φαινεται περιεργο.
  4. Ειχα κανει αιτηση για νεα τηλεφωνικη συνδεση σε σπιτι που δεν εχω ξαναβαλει τηλεφωνο πριν μερικες μερες, και τελος παντων χθες ηρθε ο τεχνικος να με συνδεσει. Λεει δυστυχως εγω δεν μπορω να σας συνδεσω γιατι η κολωνα ειναι αρκετα μακρια απο το σπιτι σας και αυριο Παρασκευη θα ερθει αλλο συνεργειο να περασει υποδομη και να σας συνδεσει. Το προβλημα ειναι οτι μου ειπε σημερα να βρω σωληνα 2" 5 μετρα γαλβανιζε, γιατι αρνειται λεει να με συνδεσει στον σωληνα που εχω για τη ΔΕΗ γιατι ειναι λιγο στραβος. Σε ολα τα σπιτι της περιοχης ολοι ειναι συνδεδεμενοι στον ιδιο σωληνα εκτος απο 1-2. Πηρα 100 τηλεφωνα σε ολα τα σιδηρικα μαγαζια της πολης μου, κανενας δεν εχει τετοιο σωληνα και ενας που ειχε τον ειχε σε εξωφρενικη τιμη 60 ευρω + το κοστος να μου το φερει!! Τι να κανω εγω σαυτη την περιπτωση ? Παιρνω στον οτε απο τον εναν με στελνουν στον αλλο. Το αστειο ειναι πως ολες οι κολωνες της περιοχης κοντευουν να πεσουν που ειναι μεσα στα χωραφια, και εχουν προβλημα επειδη ο δικος μου εχει ελαχιστη κλιση. Να τους αφησω αυριο να ερθουν και να απαιτησω να μπει στο σωληνα της ΔΕΗ αλλιως θα παω να αναιρεσω την αιτηση συνδεσης ?
  5. Οσο για την ηλικια κατω των 18, απ οσο θυμαμαι τωρα μπορει να κανω και λαθος, ειχα βαλει την αληθινη ημερομηνια γεννησης οποτε απορω και γιατι μου αφησαν το account. Το οτι ειναι περιεργοι ομως ισχυει. Μπορειτε να βρειτε 1000 λογους για να κλεισουν ενα λογαριασμο ετσι απλα επειδη τους καπνισε μια μερα. Ενας πχ απο ξενα site που διαβασα και διατηρουσε e-shop του το εκλεισαν για "ασυνηθιστα μεγαλο αριθμο δοσοληψιων".
  6. Σημερα μου απαντησαν σχετικα με τα εγγραφα που ανεβασα για να μου αρθουν τα limits (ταυτοτητα και αποδειξη κατοικιας) Μου εγραψαν πως μου μπλοκαραν μονιμα το λογαριασμο γιατι ημουν κατω απο 18 οταν τον εκανα (εχει πολλα χρονια που τον εκανα και αργοτερα το χρησιμοποιησα οποτε μαλλον εχουν δικιο), επομενως δεν μπορω πλεον να τον χρησιμοποιησω. Τουλαχιστο με αφησαν να μεταφερω ολα τα χρηματα που εχω για τελευταια φορα. Στο email εγραψαν επισης : To continue using our service, please open a new PayPal account. You'll need to use a different email address. Oκ να κανω ενα καινουργιο λογαριασμο, αλλα ολοι στο ιντερνετ προτρεπουν να χρησιμοποιησει καποιος νεα στοιχεια χρεωστικης, διαφορετικο τραπεζικο λογαριασμο και διευθυνση κατοικιας. Γιατι ομως ?
  7. Ναι ειναι αυτο οτι πλησιαζα τα 2,500 και τα ακουμπησα. Ρουφιανοι τελειως ειναι στο Paypal, τα λεφτα μου θελω και δεν προκειται να το ξαναχρησιμοποιησω. Ειχα απλο λογαριασμο και μου ελεγαν οτι σε ταδε μερες πρεπει να αποστειλω τα εγγραφα. Οκ, τον κανω premier το λογαριασμο για verification proccess και το οριο αυξανεται, το περιθωριο που ειχα για να αποστειλω τα εγγραφα αυξηθηκε αρκετα οποτε επαναυτηκα. Μετα απο μερικες μερες μου ερχεται μια πληρωμη 5€ και τσουπ το μηνυμα οτι το account μου ειναι πλεον limited. Αν μου ελεγε και το περιθωριο πληρωμων που επαιρνα θα τα μετεφερα ολα στην τραπεζα και τελος, αλλαγη σε αλλη ανταγωνιστικη υπηρεσια πληρωμων. Οσο για το ημ. ετος δεν ξερω τι παιζει, παντως κατι δεν μου κολλαει. Αποκλειεται να εφτασα τα 2,500 ευρω. 2,000 σιγουρα ναι, αλλα ως εκει. Και διαβαζοντας απο αλλους, η συμπεριφορα τους ειναι τελειως απαραδεκτη. Αμα τους παρεις τηλεφωνο για να ρωτησεις γιατι δεν τους εκαναν τα δικαιολογητικα σου, απλα σου λενε εμεις αυτα θελουμε, εαν εχεις προβλημα βαλε το δικηγορο να επικοινωνησει μαζι μας. Γιατι αν δεν μενεις σε περιοχη που εχει γραφεια το Paypal για να τους κανεις μηνυση, σε εχουν του χεριου τους μετα.
  8. Εφτασα το οριο των 2,500 USD και το Paypal μου ζηταει εγγραφα (ταυτοτητα και αποδειξη κατοικιας) Τους εστειλα την ταυτοτητα και το χαρτι που ειχε πανω τη νεα χρεωστικη καρτα απο την τραπεζα οπου και φαινεται η διευθυνση μου. 2 ημερες περασαν παρ ολα αυτα καμια απαντηση. Στη σελιδα τους γραφουν οτι μεσα σε 48ωρες υπαρχει απαντηση αλλα δεν. Καποιος που εκανε τη διαδικασια ποσο χρονο του πηρε ? Επισης διαβασα οτι ζητανε παραλογα πραγματα, οπως πχ σε ενα Ελληνα (ηταν στο paypal support forums) οπου του ζητουσαν την ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας και αυτος προσπαθουσε να τους εξηγησει οτι στην Ελλαδα δεν εχουμε τετοιο!
  9. Παρηγγειλα και γω κατι απο το Ebay πριν απο 2 εβδομαδες και χθες εστειλα μυνημα στον πωλητη να μου δωσει tracking code για την καθυστερηση. Ο πωλητης στελνει με Royal mail international tracked (αυτο σημαινει συστημενο ετσι? ) Χθες μου απαντησε και μου εδωσε το tracking code το οποιο μεσω της GLS μου εδωσε tracking code στην ACS. Σημερα το tracking code λειτουργει στην ACS και σας επισυναπτω status. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι λεει παραλαβη απο πελατη στην Αθηνα ??:wacko: Eννοουν οτι το παρελαβαν απο GLS και το προωθουν Κατερινη ? Να το περιμενω δηλαδη 23/12 ? Επισης ξερει κανενας αν δεν υπαρχει τηλεφωνο (δε γνωριζω αμα το σημειωσε ο πωλητης, σε αλλες αποστολες για μικρα δεματακια που μου το εφερναν απο τα ελτα ποτε δεν σημειωναν το τηλεφωνο) ποσο καιρο θα κατσει στην ACS πριν το στειλουν πισω ? Γιατι διαβασα πολλα ευτραπελα και αν δω οτι εφτασε στο κεντρο της Κατερινης να φυγω τρεχωντας να το παραλαβω απο κει... http://i.imgur.com/P64Jb7B.jpg
×
×
  • Create New...