Jump to content

nimrond

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nimrond

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

nimrond's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. nimrond

    Doogee X5 pro

    και επανεκκινηση μετα θα προσθεσω εγω! σορρυ bbb με προλαβες και δεν το ειχα δει
  2. nimrond

    Doogee X5 pro

    οπως τουλαχιστον εχω εγω καταλαβει οι δονησεις προκαλουνταν απο το γεγονος οτι η οθονη παρολο που το ακουστικο ηταν κολλημενο στο αυτι αναβε και το κινητο αντιλαμβανονταν πατημα πληκτρων απο την επαφη με το δερμα. (και εννοειται πως δεν εχω επιλεγμενη τη δονηση καθολου σε πληκτρα) τουλαχιστον σε εμενα οπως εγραψα και πιο πριν εβαζε σε αναμονη τον συνομιλητη καποιες φορες εκλεινε και πολυ συχνα εκανε εγγραφη συνομιλιας! οτι επιλογες σου δινει δηλαδη η οθονη οταν εισαι σε κληση! και καθε φορα αυτο συνεπαγονταν ...δονηση! τουλαχιστον σε μενα οι δονησεις και οι λαθος εντολες κοπηκαν μαχαιρι!
  3. nimrond

    Doogee X5 pro

    να ναι καλα ενας φιλος ρωσος στο youtube! :dance:
  4. nimrond

    Doogee X5 pro

    Παιδια για οσους εχετε προβλημα με το proximity sensor και δονησεις κατα τις κλησεις βρηκα τη λυση!! Ειτε πληκτρολογοντας *#*#3646633#*#* ειτε κατεβαζοντας την εφαρμογη "engineer mode mtk" απο google play πηγαινετε στο τριτο slide menu "hardware testing" προτελευταια επιλογη "sensor" τριτη επιλογη "light/proximity sensor" επιλογη "ps calibration" και "calibration" εκει εμενα τουλαχιστον ακομα και χωρις εμποδιο πανω απο το ακουστικο πηγαινε σαν τρελο. καλιμπαρισμα λοιπον! κινητο ξαπλωτο "clear calibration" χωρις εμποδιο στο ακουστικο πατησα "calculate min value" τρεις συνεχομενες φορες μετα βαζοντας την παλαμη σε ενα υψος περιπου δεκα εκατοστων πιο ψηλα απο το ακουστικο επιλογη "calculate max value" αλλες τρεις φορες τραβαμε την παλαμη και μετα επιλογη "do calibration" με το κινητο πλεον καλιμπραρισμενο μια φορα back στο μενου και επιλογη "change threshold".εκει εδωσα για νουμερα threshold high 100 και threshold low 500. Aυτα!! Σε εμενα τουλαχιστον δουλευει πλεον αψογα με την οθονη να σβηνει οταν κανω κληση απο το ακουστικο και κυριως μενει κλειστη και αναβοντας η οθονη οταν απομακρυνομαι απο το ακουστικο ενω ακομα ειμαι σε κληση για να γραψω π.χ. ενα τηλεφωνο 'η μια σημειωση . κατι που μεχρι τωρα πολλες φορες δεν.. Αυτα και ελπιζω να βοηθησα οσους αντιμετωπιζαν προβλημα αλλα και οσους ηθελαν να νομιζουν οτι δεν αντιμετωπιζαν κανενα προβλημα...... sorry για το μακροσκελες!
  5. nimrond

    Doogee X5 pro

    ναι εχω κανει restart το router αλλα φοβαμαι οτι δεν ειναι το θεμα εκει γιατι και στο tablet και στο κινητο της γυναικας μου την ιδια στιγμη που το pro εχει προβλημα αυτα δουλευουν κανονικα..
  6. nimrond

    Doogee X5 pro

    Παιδια καλημερα σε ολους! 2 μηνες συμβιωση πλεον με το pro και σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος. Eιχα γραψει και στις γιορτες σχετικα με το προβλημa που αντιμετωπιζω με την δονηση κατα τη διαρκεια κλησης (και δεν εννοω αυτη που κανει οταν απανταει ο συνομιλιτης την κληση μου.. αυτη να ειστε καλα την απενεργοποιησα με τις συμβουλες σας!) και βλεποντας τα μηνυματα και αλλων χρηστων ( bill27, anikologr, mitsos12 , drspiros, τουλαχιστον αυτα θυμαμαι ) μπορω μαλλον πλεον με σιγουρια να πω οτι μαλλον μιλαμε για παρτιδα με προβληματικο proximity sensor...Οι περιπτωσεις που μου εχουν τυχει κατα την κληση ειναι παυση κλησης,σιγαση κλησης και το κορυφαιο...τυχαια ειδα οτι εχω κανει αθελα μου και καμια 50αρια εγγραφες κλησης... οτι δυνατοτητα υπαρχει με λιγα λογια στην οθονα κατα τη διαρκεια μιας κλησης. Υπαρχουν και ατυχοι λοιπον στην αγορα του συγκεκριμενου τηλεφωνου..δυστυχως. Ααα! και εδω και τρεις μερες αντιμετωπιζω και προβλημα με την ληψη wifi.. ενω η μπαρα ληψης σηματος ειναι στο full βγαζει μεσα στην μπαρα ενα σαν βελακι και internet γιοκ! Επανερχεται μονο αν μπω ρυθμισεις απενεργοποιησω το wifi ,δωσω καινουργια αναζητηση και επιλεξω παλι το router...
  7. nimrond

    Doogee X5 pro

    Παιδια σας λεω για ενα προβλημα που θεωρω οτι εχει το τηλεφωνο και σεις μου απαντατε γενικως και αοριστως με κρυφα μενου κτλ... εμφανιζει εσας αυτα τα θεματα που ανεφερα κατα την διαρκεια της κλησης ναι η' οχι? Πεφτει η μπαταρια τοσο γρηγορα οσο σας ανεφερα ναι η' οχι? Καλο ειναι πριν την πρωτη χρηση να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων λεει ο αλλος...
  8. nimrond

    Doogee X5 pro

    Παιδια καλησπερα και καλες γιορτες! Παρελαβα το pro πριν μια βδομαδα απο κινα. Ολα καλα με την αποστολη ( και δωρο ανταπτορας αυτοκινητου) το κινητο σε γενιμες γραμμες πολυ καλο! Εντυπωσιακη οθονη και τα γνωστα πλεονεκτηματα που εχετε ηδη αναφερει! Αλλα...! Εχω προβλημα στις κλησεις! Εχω ηδη απενεργοποιησει απο το κρυφο μενου την δονηση οταν σηκωνε το τηλεφωνο αυτος που καλω ομως κατα τη διαρκεια της κλησης το τηλεφωνο συνεχως δονειται... λες και οταν μιλαω και ακουμπαει στο μαγουλο μου πατιουνται πληκτρα.. εχω μαλιστα παρατηρησει αρκετα συχνα πως η οθονη κατα τη διαρκεια της συνομιλιας αναβει χωρις να παρω το ακουστικο απο το αυτι μου! Πατιουνται αριθμοι, μια δυο φορες μαλιστα τερματιστηκε γιατι ακουμπησα το κουμπι τερματισμου κλησης με το μαγουλο προφανως! Τι κανω λαθος? επισης η μπαταρια stand by χανει περιπου 4% την καθε ωρα.. ειναι νορμαλ αυτο?? ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε μενα το ιδιο στην ανοιχτη ακροαση! Ισα που ακουω και μαλιστα μου παραπονιουνται οτι δεν με ακουν!
×
×
  • Create New...