Jump to content

MOULI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MOULI

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

MOULI's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. andy

    καλησπερα χρονια πολλα αγορασε μια maney save μπορεις να αγοραζης απο παντου δεν την πιανει το καπιταλ κοντρολ
  2. Υπάρχει κάποιος φίλος να με ενημερώσει, για το ποιά καταστήματα έχουν λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα και μπορώ να ψωνίσω με Ελληνική πιστωτική κάρτα? Εκτός απο το coolicool, γιατί αυτό δεν έχει αυτά που θέλω. Προσπάθησα από alliexpress, gearbest αλλά τίποτα. Ευχαριστώ...
  3. MOULI

    Doogee F5

    Δεν μπορώ να διαβάσω το μήνυμά σου.
  4. MOULI

    Doogee F5

    Είμαι κάτοχος ενός KINGZONE K1, που μου παρουσίασε μετά από 18 μήνες χρήση, σημαντικά και περίεργα προβλήματα με την μπαταρία. Σκεφτόμουν ότι το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο και εκτός από την μπαταρία του, που την παρήγγειλα από Κίνα (coolicool), παρήγγειλα και το DOOGEE F5. Η μπαταρία έλυσε το πρόβλημα και έτσι το DOOGEE F5 μου έμεινε, δεδομένου ότι δεν θέλω να αποχωριστώ το παλιό μου τηλέφωνο. Σκέφτομαι να το δώσω, πολύ περισσότερο που από αυτά που διαβάζω εδώ, μάλλον δεν είναι του γούστου μου, μιας και δεν είμαι και τόσο ειδικός. Είναι σε χρώμα γκρι και δίνεται μαζί με την δερμάτινη θήκη του που επίσης αγόρασα από Κίνα. Εξυπακούεται ότι μιλάμε για τηλέφωνο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, ας απαντήσει.
  5. Συγνώμη για το άσχετο της παρέμβασης, αλλά μόλις γράφτηκα στο myphone forum, και δεν μπορώ να βρω πως θα καταχωρήσω ερώτηση. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είμαι και τόσο σχετικός. Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο 1 χρόνο τώρα και αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα, αλλά δεν είναι του παρόντος. Εκείνο που με απασχολεί, είναι ότι η μπαταρία του τα έχει παίξει τελείως και είμαι σε δύσκολη κατάσταση. Παρήγγειλα μία από το coolicool, που είναι το μοναδικό ίσως από όπου μπορείς να αγοράσεις με Ελληνική πιστωτική κάρτα, λόγω capital controls, αλλά ενώ το πλήρωσα στις 14 Νοεμβρίου, ακόμα δεν την έχω παραλάβει και μάλλον δεν θα την παραλάβω ποτέ. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο κινητό στην Ελληνική αγορά, του οποίου η μπαταρία να ταιριάζει στο KINGZONE K1...? Ευχαριστώ...!!!
×
×
  • Create New...