Jump to content

pankan1s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    186
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by pankan1s

  1. δεν ειναι καμιά ασημένια ειναι και οι δυο πορτοκαλί ας πουμε.. περνανε κατω απ τη μπαταρια, κοιτα μην εχεις τραυματισει καμια απ τις δυο ιδιαίτερα τη λεπτη
    όχι είναι μία χαρά και οι δύο...
  2. Έχουμε εξελίξεις.το τελευταιο κινητό που παραγγελία από minideal στις 26 Απριλίου με sing post ήρθε σήμερα .φάνηκε στο αεροδρομιο..τα αλλά απο vickmall ενα με άφιξη 2 και το άλλο με 18 Απριλίου τίποτα ακομα
  3. κοιτα αν εχεις κουμπωσει καλα τα κλιπς των συνδεσεων και μην εχεις τσακισει η σκισει τη φαρδια ταινια κατω απ τη μπαταρια η οποιαδηποτε ταινια. λυσε παλι Αναγκαστικά και τσεκαρε τα ολα παλι βαση βίντεο. εγω εχω αλλαξει 4 οθονες!
    όταν λες φαρδια ταινία εννοεις την ασημένια ?
  4. Χρόνια πολλά σε ολους.κατα λαθοςψπηρα το x501. Ισχύουν κανονικά όλα όπως με το κανονικό για να βάλω twrp και να περάσω νέα ροομ?
  5. Μια βοηθεια πσιδια.αλλαξα την οθονη γιατι ειχε σπασει.ομωςψτωρα δεν φορτιζει.. Οταν ειναι κλειστο δονητε για ξεκινηση η φορτιση αλλα κανει μονο την δονηση.ανοιχτο δεν φορτιζει. Καποια βοηθεια.???
  6. Λοιπόν παιδιά μόλις τώρα είδα άνοιγμα στα ΕΛΤΑ το τελευταίο κινητό που παράγγειλα από bangood με NLpost και άφιξη στις 20 του μηνός...τα αλλά με άφιξη 2 και 18 του μηνός από vickmall me singpost τίποτα.και με άφιξη 18 από sing post ίδια ιστορία πάλι.οπότε δεν είναι μόνο οι # καταραμένες# ημερομηνίες.
  7. Ρε φιλε νομιζω ειπες το καλυτερο!Με ενα μικρο google βρηκα πολλα αρθρα πχ αυτο.

    http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/kineziko_e_mporio_meso_ton_elta-64356972/

     

    Μιλαμε για 100.000 δεματα λεει ημερησιως Plus!!!!!!Και αυτα απο και προς ΕΕ μεσω Ελλαδας!Δλδ αμα παει Ισπανια μεσω Ελλαδας.Καλο για τη χωρα βεβαια.Και σιγα μην προσελαβαν και κανεναν.Για αυτο το μπαχαλο!

    Και αμα δεις και τις φωτογραφιες του αρθρου καταλαβαινεις την κατασταση που επικρατει....

     

    Αρα Καλα χριστουγεννα πρεπει να λεμε πλεον μου φαινεται......:lol:[/quote

    Καλά πέστε οτι ισχύουν αυτά που γράφετε,2 απορίες έχω όμως.

    1 γιατί παραλαμβάνουν κανονικά οι μετα παραγγελίες απο 2/4 τα πακέτα τους απο κινα και 2 δεν θα πρέπει να περάσουν πρώτα απο το αεροδρόμιο όλα τα πακέτα και μετα να παραδοθούν στα ΕΛΤΑ,εκτός αν τα ΕΛΤΑ ,τώρα αρχίσουν και κάνουν αερομεταφορές,δεν πρέπει δηλαδη να τελείωση η διαλογή στο ελληνικό αεροδρόμιο και μετά να παραλάβουν τα ΕΛΤΑ, το γράφει στο άρθρο καθαρά θα γίνει ο πυλώνας της μεταφορικής της κινάς για χώρες της Ευρώπης,αυτά τα πακέτα από που θα τα παραλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ.

    Δεν παραλαμβάνουν κανονικά ούτε οι επόμενες παραγγελίες.... Ήδη έχω μία ακόμη με άφιξη 18 του μηνός ,φυσικά η άλλη ειναι απο 2 του μηνος

    Ο.ως και αυτή με 18 άργησε σύμφωνα με τον παλιό ρυθμό..άσε που έχει πολλούς από 11 που περιμένουν..πρόβλημα παιδιά μεγάλο και μάλλον θα πάμε για επιστροφή χρημάτων μετά το πασχα(φανταζεστε πόσο θα μεγαλώσει το πρόβλημα με την πενθήμερη αργία που έρχεται?

  8. Έχοντας εμπειρία ενός έτους στην αγορά τηλεφώνων από vickmall έχω να πω πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε τέτοια κλίμακα.Νομίζω μως ότι δεν είναι μόνο σε αυτές τις ημερομηνίες το πρόβλημα. Αφίξεις τηλεφώνων στις 18 και 20 του μηνός έπρεπε να ανοιχτούν στο κέντρο διαλογής βάση εμπειρίας. Νομίζω ότι από αρχές του μήνα ,που ξεκίνησε η συνεργασία των ΕΛΤΑ και έγινε πύλη για την ευρωπη μιας κινέζικης ταχυδρομικής ,ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα. Τα κινητά σίγουρα είναι στο κέντρο διαλογης αεροδρομίου.τόσο καιρό με το που έλεγε arrival σε δυο τρεις μέρες περνούσαν από ΕΛΤΑ και παραλαβή. Πάντα έτσι ήταν. Μόνο από αρχές απριλιου τελη μαρτιου ξεκίνησε το πρόβλημα.
  9. θα συμφωνησω. υπάρχει και μάλιστα μεγάλο θέμα με το vickmall και την όλη κατάσταση. και δεν υπάρχει άνθρωπος να μας κατατοπιση ,όλο εικασίες κάνουμε.παντός εγώ πιστεύω οτι το πρόβλημα είναι στο κέντρο διαλογής αεροδρόμιου..Δεν υπάρχει κάποιος εκεί κοντά μα πάει να δει τι γίνεται?
  10. Αααχχ... έχει έρθει η θήκη σιλικόνης, το tempered glass, η δεύτερη μπαταρία και ο φορτιστής αλλά λείπει το κυρίως πιάτο... :lol::lol::lol:

    Μετά από τόσες μέρες αναμονής θα μου φανεί καλύτερο κι από iPhone 7 :lol::lol::lol:

    Ποτε ήρθαν αυτά Ελλάδα και με ποιο ταχυδρομείο? Απο 27-3 ?

×
×
  • Create New...