Jump to content

GPJector

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GPJector

  1. Έχει κανείς καταφέρει να κάνει κάτι για το συγχρονισμό φλας και κλείστρου; Ουσιαστικά το κινητό δεν μπορεί να βγάλει με φλας!
  2. Έκανα κανονικό update απευθείας από την 25. Δεν πήρα την 26 μετά από τις προειδοποιήσεις για προβλήματα από αυτό το forum.
  3. Για όσους έχουν θέματα με τη φωτογραφική (συγχρονισμός φλας, θαμπές φωτογραφίες) τα είχα και εγώ αλλά με την 27 διορθώθηκαν πλήρως. Στο κινητό έκανα update απευθείας από την 25. Στην 27 έφτιαξαν και το touch to shoot της κάμερας που σημαίνει ότι η φωτεινότητα και η εστίαση γίνονται με βάση το σημείο στο πλάνο που αγγίζεις. Μετα το update παίρνω αξιοπρεπείς φωτογραφίες, ακόμα και βραδινές. Οπότε δείτε το παιδιά εγώ σταμάτησα να έχω αυτά τα θέματα. Γενικά το κινητό είναι πολύ καλύτερο από ό,τι περίμενα.
  4. Λοιπόν έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Μία σίγουρη διόρθωση είναι στην κάμερα. Όταν αγγίζαμε την οθόνη στην προηγούμενη έκδοση, η κάμερα εστίαζε χωρίς να βγάλει φωτογραφία. Τώρα πλέον βγάζει. Νομίζω επίσης ότι αποδίδει και πιο φωτεινά χρώματα.
  5. Γεια σας παιδιά! Έχω ακόμη την 24. Αν μπορείτε όσοι πήγατε στην 27, πείτε αν έχετε κάποιο πρόβλημα, αν βελτιώθηκε κάτι, κλπ. Επίσης ξέρουμε αν βγάζει release notes για τις εκδόσεις η Lenovo;
  6. Ευχαριστώ GPRS. Τελικά αγόρασα το κινητό, οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Οι βραδινές λήψεις είναι σαφώς χειρότερες από του moto g2 όμως (το moto g2 κυρίως λόγω του camera driver είχε εξαιρετικής λήψεις ακόμα και το βράδυ για την κλάση του).
  7. Σε όσους το έχουν. Με απασχολεί λιγάκι η επίδοση της κάμερας και ιδιαίτερα του flash. Έχω ένα moto g2 με επίσης 8 mp αλλά με αξιοπρεπέστατη κάμερα. Την έχει δοκιμάσει κανείς;
×
×
  • Create New...