Jump to content

Asimakis78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Asimakis78

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Asimakis78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Να σαι καλα αδερφε. Καλες γιορτες να χουμε!!
  2. Καλα σε iphone δεν θα παω λογω τιμης κυριως. Και λεω να καταληξω στην αρχικη αποφαση. δηλαδη να παω σε Microsoft και συγκεκριμενα στο Lumia 640, Οχι το XL γιατι νομιζω 5,7" οθονη ειναι too much!!! Οποτε το καινουργιο μου κινητο ειναι αυτο. http://www.electroniki.gr/microsoft-640ds-black Σε λιγες μερες θα παω να το παραλαβω!!!! :)))
  3. Παιδια πραγματικα εχω μπερδευτει παρα πολυ....Τελικα μου φαινεται θα καταληξω να παιρνω iphone!! :p :lol: :lol: :lol: :lol:
  4. Γεια σου φιλε And Justice For All ( METALLICAAA???)!! Ατομα(2 γνωστοι) τα οποια ειχαν windows, τωρα μοντελο ακριβως δεν θυμαμαι αλλα οχι πολυ καινουργια τους κολλουσαν γενικα ειχαν θεματα με τις εφαρμογες οι οποιες ειναι γενικα λιγες σε συγκριση παντα με τα Android κι καποιεςαπο αυτες που ανοιγαν κολλουσαν αλλες ηθελαν πληρωμη σαν τα Iphone. Συν οτι σε αναγκαζει να κανεις update τα Windows 10 κι αυτο δν θα βαρυνει κι αλλο το κινητο το οποιο εχει μονο ενα 1 giga RAM? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σου..Ειχαν γνωστοι μου windows και γενικα δν ηταν ευχαριστημενοι.Γενικα ακουω και καλες και κακες κριτικες. Επισης ενας φιλος εχει lenovo κι ειναι πολυ ευχαριστημενος και για τα λεφτα του.δν θυμαμαι μοντελο αλλα θυμαμαι οτι ηταν γυρω στα 150€ η αγορα του.(τον ρωτησα περιμενω να μου απαντηση για το μοντελο)
  5. Γεια σας και παλι παιδια. Ρωτησα αρκετους για windows κινητα κ με φοβησαν λιγο και καθισα και εψαξα παλι για android και βρηκα αυτό το lenovo: http://www.electroniki.gr/telephony/cellphones/smartphone/lenovo-p70-4g-blue . Νομιζω εχει τα παντα και σε πολύ καλη τιμη. Οποτε νομιζω οτι θα το προτιμησω. Εσεις τι λετε;;;
  6. Θα προτιμουσα να ναι εκει γυρω στα 200! 250 θα δινα με δυσκολια. Αλλα θα θελα Microsoft γιατι εχω ακουσει καλες κριτικες απο αποψη ταχυτητας. Δεν θελω τρελες αποδοσεις. Ουτε τις πολλες εφαρμογες, για απλη καθημερινη χρηση.
  7. Καλησπερα σας. Έχω ενα android Samsung Ace 2, καταλαβαινετε την κατασταση, και θελω καινουργιο κινητο πιο μεγαλο σε ιντσες πιο γρηγορο και θα προτιμουσα αυτη τη φορα να μην ειναι android και μεχρi 200-250 ευρω
×
×
  • Create New...