Jump to content

starflyer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About starflyer

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

starflyer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Τα τελευταία 2 χρόνια είχα το Ipad 2, σε ένα συρτάρι... Την έβγαζα με το smartphone... Τα έφτυσε το smartphone και άνοιξα το συρτάρι... Μη τα πολυλογώ, βάζω το Ipad στο pc, για να το αναβαθμίσω... Ξεκινάει η διαδικασία, και μου λέει ότι δημιουργείται ένα αντίγραφο ασφαλείας πριν την αναβάθμιση... Ως εδώ όλα καλά... Αμέσως με το που τελειώνει αυτό μου βγάζει ένα error 9 και από τότε δεν μπορώ να κάνω ούτε ενημέρωση ούτε επαναφορά... Εκτός αυτού το Ipad και συνδεδεμένο με το pc και χωρίς, δεν ανοίγει, παρά βγάζει στην οθόνη την σύνδεση του usb με το Itunes... Άλλαξα καλώδια, βάρεσα επανεκκινήσεις, πάτησα τα 2 κουμπιά ταυτόχρονα για 10 δεύτερα, τίποτα απολύτως... Συνεχώς μου βγάζει error 9, όταν κατά την αναβάθμιση βλέπω το μηλαράκι στο Ipad με την γραμμή εξέλιξης... Αναμένω βοήθεια παίδες..! Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα σας, Μετά από παταγώδη αποτυχία στην προσπάθεια μου να φτιάξω το Note 2, που μου "πέθανε" από το πουθενά. Και έπειτα από το κόστος επισκευής που μου έβγαλε η Samsung, 175 ευρώ, αποφάσισα να αγοράσω καινούργιο κινητό και να μη κάνω πασαλείμματα. Οι τιμές που κυκλοφορούν για το Note 4, μου φάνηκαν πολύ καλές... Εγώ ούτε το είχα δει, ούτε το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, παρόλα αυτά με το Note 2 είχα πάθει έρωτα και φαντάζομαι το 4 θα είναι μία πολύ καλή συσκευή... Από εσάς, θέλω να μου πείτε: 1) Αξίζει στα 435 που κυκλοφορεί; 2) Σαν συσκευή πως την χαρακτηρίζετε; 3) Για να σας προλάβω, δεν με ενδιαφέρει το Spen αλλά πάω σε Note λόγω συνήθειας μεγέθους οθόνης. 4) Το κάτι σαν δέρμα που βλέπω ότι έχει από πίσω, θα διαλυθεί εύκολα ή είναι γερό; 5) Προβλέπεται να πέσει κι άλλο η τιμή; Να περιμένω ή να το χτυπήσω άμεσα; ΥΓ: Επειδή είμαι και άσχετος το N910C ή το N910F; Τι διαφορές έχουν και αν αξίζει η διαφορά της τιμής..! Ευχαριστώ..!
  3. Καλησπέρα παίδες... Θέλω τη βοήθεια σας... Μόλις προχθές, τελειώνει η μπαταρία από το κινητό και πάω και το βάζω στον φορτιστή και φεύγω... Μετά από 3 ώρες πάω να πάρω το κινητό και τίποτα... δεν ανταποκρίνονταν με κανένα τρόπο, ούτε με πατήματα κουμπιών ούτε τίποτα... Το παίρνω την επόμενη και το τρέχω στο e-m@trix, το κοιτάνε τα παιδιά και μου λένε έλα αύριο να το πάρεις... Μάλλον κόλλησε το λογισμικό και θα χρειαστεί εκ νέου φόρτωση... όλα αυτά ενώ όσο ήμουν εκεί δεν είχαν καταφέρει να το ανοίξουν... Το επόμενο πρωί... Ντριννν... Κύριε παρακαλώ ελάτε να πάρετε το τηλέφωνο σας, δυστυχώς είναι νεκρό από μητρική και δεν ανάβει με τίποτα... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα καταφέρω να ξαναχρησιμοποιήσω ένα κινητό που δεν μου είχε βγάλει ποτέ την παραμικρή βλάβη, εκτός από αλλαγή μπαταρίας... Έχω και 2 τραγικές ειρωνείες... α) Η εγγύηση έληξε στις 5/11 ακριβώς ένα μήνα πριν, ούτε προγραμματισμένο να αυτοκαταστραφεί να ήταν. β) Πρίν ένα μήνα, άλλαξα μπαταρία και έβαλα και το σκληρό τζαμάκι προστασίας μπροστά... @You Guys: Θέλω γνώμες για το αν μπορώ να σώσω κάπως την κατάσταση, τα αρχεία μου, το κινητό γενικότερα... Ευχαριστώ πολύ..!
×
×
  • Create New...