Jump to content

pougia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pougia

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

pougia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. νομιζω οτι το εχω δοκιμασει και στις δυο.τωρα με τις rom με μπερδεψες,δεν μπορω να καταλαβω τιποτα!!!επισης ξεχασα το πιο σημαντικο νομιζω,δεν μου κανει αναβαθμιση συστηματος,μου γραφει error στην επανεκκινηση.
  2. μαλλον απο την αρχη το ειχε αλλα αργησα να το παρω χαμπαρι.δεν μπορω να εχω internet χωρις wifi και δεν μπορω να δεχομαι ολα τα μηνυματα πχ.απο 3ψηφιους οπως εταιρειες η' cosmote.
  3. καλησπερα παιδια,εχω κανει ξανα την ερωτηση αλλα η' δεν εγραψα σωστα η' δεν μπορω να βρω απαντηση.υπαρχει καποιος Αθηνα Αμπελοκηποι η' καπου γυρω,που να ξερει απο coolpad?Θα ηθελα να του ριξει μια ματια.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
  4. Παιδια καλησπερα,εχω ενα κινητο Coolpad f1 εδω και περιπου εναμιση χρονο.εχει καποια προβληματακια απο την αρχη μαλλον,αλλα οταν τα ανακαλυψα η εγγυηση ειχε περασει και μετα ηρθαν τα capital controls.....καταλαβαινετε.Το βασικοτερο ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο internet χωρις wi-fi.Μενω Αθηνα-Αμπελοκηπους.Υπαρχει καποιος γυρω που να το κατεχει????Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. επειδη δεν ξερω κανεναν,υπαρχει καποιος να το κανει?
  6. καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσα να του παω το κινητο να του ριξει μια ματια.απο την αρχη δεν ενεργοποιει τα δεδομενα,δεν δεχεται ολα τα μηνυματα και τωρα τελευταια δεν μπορω να ψαξω τις επαφες,γραφει contacts are stopped.αν υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με βοηθησει θα ηταν υπεροχο.ευχαριστω.
×
×
  • Create New...