Jump to content

garbman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by garbman

  1. Γεια χαρά παίδες Μου ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ για τελωνείο για 2 κάμερες ip της xiaom I. Η αποστολή έγινε με NL POST registered για να έχω tracking. Το κόστος που είχα πληρώσει ήταν 47USD μαζί με τα μεταφορικά και για τις δυο. Υπάρχει και η απόδειξη του κινεζομαγαζου και του PayPal. Μου ζητάνε να πληρώσω 29,90 ευρώ. Είναι τελείως εκτός πραγματικότητας τα άτομα λέμε. Το γνωστό τηλέφωνο που έχουν που το έχω προσπαθήσει πάνω από 100 φορές η δεν το σηκώνουν η μιλάει. Υπάρχει άλλο για να τους στολίσω καθώς πρεπεΙ; Το κιτρινομαγαζο μετά από έκκληση μου να πάρει πίσω το δέμα αφού του πληρώσω βέβαια τα μεταφορικά της επιςτροφης και ξανάβαλω την παραγγελία, κάνει τον κινέζο και με παραπέμπει στο Λίνκ τους με την policy όπου έχουν για τα custom charges. Δεν πειράζει που θα χάσουν έναν πελάτη τους. Η αποστολή είχε γίνει 5 Ιουνίου. Μπορώ με κάποιον τροπο να κάνω ένσταση και πως; Έχω ελπίδες; Τι άλλο μπορώ να κάνω πέραν του να πληρώσω την ηλίθια χρέωση? Ευχαριστώ και συγνώμη για το σεντονάκι.
  2. garbman

    OnePlus X

    Τελικά αυτό το google+ ήταν. Απενεργοποιηση της και Η συσκευή επανήλθε.. Ευχαριστώ κύριοι για τις απαντήσεις σας.
  3. garbman

    OnePlus X

    Μπήκε τελικά η 6.0.1 μέρα από OTA που μου ήρθε σήμερα. Το play store έπαψε να δουλεύει και η εκκίνηση διαρκεί λίγο λιγότερο από ένα καλοκαίρι... Αντί να τα φτιάχνουν τελικά τα χαλάνε τα Android μου φαίνεται... Πως επαναφέρω το playstore μπορεί να με φωτίσει κάποιος καλός κύριος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επανεκινησεις έχω κάνει μπόλικες.
  4. garbman

    OnePlus X

    Cosmote έχω και είμαι Πειραιά ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Ήμουν έτοιμος να κάνω full wipe μπας και...
  5. garbman

    OnePlus X

    Και ξαφνικά εκεί που ήταν όλα καλά και. Απροβληματιστα για καιρό τώρα, ξαφνικά του την έδωσε και δεν μπαίνει στο 3g (το έβαλα εκεί στις ρυθμίσεις για λόγους μπαταριας) , στο WiFi κανονικά. Στο 3g δεν γυρνάει όμως για κανένα λόγο. 5 restart του έκανα, τίποτα. Το έβαλα και στο airplane Mode πολλές φορές και μετά πίσω αλλά πάλι τίποτα. Να το σπάσω σε κάνα ντουβαρι θα βοηθήσει? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Cosmote το δίκτυο και σε περιοχή που σίγουρα πιάνει 4g, για να προλάβω ερωτήσεις.
  6. garbman

    OnePlus X

    Και πάνω που έλεγα ότι την είχα γλυτώσει από προβλήματα για 4 μηνακια σήμερα έσκασε.... Χάθηκε ο ήχος παντελώς από τις κλήσεις στα ακουστικά. (είναι μόνιμα επάνω μήνες τωρα),. YouTube τα ίδια. Στο ράδιο είναι λες και λείπουν όλες οι μεσαίες συχνότητες οπότε οι φωνές ακούγονται κάπου στο βάθος. Στο ηχείο παίζουν κανονικά όμως και το ράδιο και οι κλήσεις. Να μπω στον κόπο να το πετάξω από τον 8ο που είμαι τώρα η υπάρχει γιατρια???
  7. garbman

    OnePlus X

    Η πρωτη τούμπα ειναι πλέον γεγονός. Απο μισο μέτρο πανω σε χαλί με την οθόνη να κοιτάει κατω. Μεταξυ oneplus και χαλιού μια spiggen rugged armor. Αποτέλεσμα : Ολα τελεια.
  8. garbman

    OnePlus X

    Για να μην πανε χαμένες και αφου κανενας δεν εστειλε πμ τις βαζω εδω GL5D-EE3E-2908-A52C GL6E-6B51-C2CA-78E0 GL15-DB68-78F8-5EE7 Για το θεμα με τις επαφές που έγραψα πιο πανω εχει κανεις καποια λυση?
  9. garbman

    OnePlus X

    Επίσης αλλα 3 shareable invites.... Τρέχτε κόσμε....:) Pm please Με την ευκαιρεια να αναφέρω και ενα θεματάκι που εχω. Εχω μια καρτέλα επαφής με τα στοιχεία πρωτα κινητό και μετα το τηλ της οικίας. Οταν μπαινω στην καρτέλα με browse τα στοιχεία τα βλεπω κανονικα στη σειρα τους. Οταν μπαινω ομως απο το search bar εκει μου τα βγαζει μπερδεμένα.. Οταν δε τα στοιχεία ειναι περισσοτερα εκει υπαρχει προβλημα, το κινητό ειναι πολλες φορες πολυ κατω στη λίστα. Υπαρχει κατι που να το διορθώνει? η κανω κατι λαθος? Το sort που εχω ειναι ταξινόμηση κατα επώνυμο και μορφή ονόματος επώνυμο, αν και δεν νομιζω οτι αυτο παιζει ρόλο.
  10. Αν και περασε σχεδον μια εβδομάδα απο την προηγουμενη Τετάρτη που εκανα την αίτηση στην voda, επεσε μούγκα γενικώς... Απο την cosmote κανενα σημάδι επικοινωνίας. Το ίδιο και απο voda. Πηρα λοιπον το μαγαζι που εκανα την αίτηση και τι μου ειπαν? Λογω πολλών αιτήσεων φορητότητας θα πρεπει να περιμενω μεχρι το τελος του χρονου στην χειρότερη αρχές του επόμενου επειδη εχει κολλήσει το συστημα.. Ελλάς 2015!!!!! Οπως καταλαβαινεις καλυτερα να περιμενεις λιγο.
  11. Έκανα αίτηση φορητότητας στη voda την Τετάρτη. Ακόμα δεν με πήραν απο cosmote. Να τους παρω εγω η θα χαλάσει η συνταγή; Δευτερα είπαν οτι θα συνδεθώ στη voda πρωί πρωί.
  12. garbman

    OnePlus X

    Μεγάλες εκπτώσεις κανουν στα αξεσουάρ :lol::lol::lol: Μεσα θα μπουνε... ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα μου βρωμάει λιγο oneplus... Με την DHL χρονια τωρα δεν ειχα παρόμοιο προβλημα...
  13. garbman

    OnePlus X

    Ποιοτητα κατασκευής. Ποιοτητα οθόνης. (Κατι λεγανε για flickering) Εμπειρία χρήσης (ποιο σου καθεται πιο καλα στο χερι) Ποιο θα κράταγες αν επρεπε να εχεις μονο ενα και γιατι? Ευχαριστω
  14. garbman

    OnePlus X

    +1 Κι εγω προς Xiaomi mi4c κοιτούσα αλλα πηγα με το συναίσθημα... ... εντάξει και την ομορφιά. Για να δουμε που θα μας βγει τελικά..
  15. garbman

    OnePlus X

    Έχω ξενερώσει απίστευτα τωρα.... :mad::mad::mad: Κι εγω που ηθελα να το παω χωρις θήκη... Μολις παράγγειλα τη sandstone και tempered glass. Ισως βοηθήσουν.
  16. garbman

    OnePlus X

    Η διαδικασια που εκανα εγω για να δωσω το linked invite ειναι η ακολουθη: Την υπομονη σας :) Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην oneplus με τα στοιχεία σας. Αφού «μπείτε» στο OnePlus Account σας, πατήστε στη πρώτη επιλογή*Account InfoΕκεί αλλάξτε το email σε ένα άλλο δικό σας το οποίο θα ονομάσουμε*Προσωρινό Συνδεθείτε στο κανονικό σας email πατήστε το confirmation link για να γίνει η αλλαγή email. Έπειτα συνδεθείτε στο δεύτερό σαςΠροσωρινό*email και πατήστε και από εκεί το confirmation link για να ολοκληρωθεί η αλλαγή. Τώρα δημιουργήστε ένα καινούριο λογαριασμό στην Oneplus χρησιμοποιώντας ότι username θέλετε αλλά email το*Αρχικόσας, δηλαδή εκείνο στο οποίο είχε έρθει εξ αρχής η πρόσκληση. Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία του καινούριου λογαριασμού χρησιμοποιώντας το κανονικό, αρχικό σας email, συνδεθείτε σε αυτό και πηγαίνετε στη καρτέλα Oneplus Invites. Ήρθε η στιγμή να κάνετε claim τη πρόσκληση. Πληκτρολογήστε το 16-ψήφιο κωδικό και πατήστε claim. Λογικά θα εμφανιστεί μέσα στο λογαριασμό, η πρόσκληση μαζί με το χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας για την αγορά. Τώρα, ήρθε η στιγμή να αλλάξετε το email αυτού του λογαριασμού στο email αυτού που θέλετε να δωρίσετε τη πρόσκληση. Ξανά πηγαίνετε στο Account Info και αλλάζετε το email, σε αυτό του παραλήπτη της πρόσκλησης. Αφού ξανά συνδεθείτε στο email σας για το confirmation link ενημερώστε τον ότι η αλλαγή έγινε για να συνδεθεί και αυτός στο δικό του email για να ολοκληρωθεί η αλλαγή. Δώστε του και το κωδικό που χρησιμοποιήσατε για το λογαριασμό και είναι έτοιμος να παραγγείλει το One Plus 2.Μη ξεχνάτε ότι αλλάξατε το email του αρχικού σας λογαριασμού σε ένα άλλοΠροσωρινό. Συνδεθείτε λοιπόν, στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας username: το προσωρινό email και password: αυτό που είχατε και πριν, και ξανά αλλάξτε το email στο κανονικό σας. Συνδεθείτε και στα δύο emails για να ολοκληρώσετε την αλλαγή και είστε έτοιμοι. Αν θέλετε να δωρίσετε τη πρόσκληση σε κάποιον που δε γνωρίζετε ή δεν εμπιστεύεστε κάντε τη παραπάνω διαδικασία εσείς, και ζητήστε απλά το email του παραλήπτη. Γιατί ενδέχεται να μην ασχοληθεί αυτός και να χάσετε το λογαριασμό σας. Επίσης για τη δημιουργία του 2ου λογαριασμού χρησιμοποιείστε κάποιο εύκολο κωδικό και σε κάθε περίπτωση διαφορετικό από του αρχικού σας λογαριασμού για ευνόητους λόγους. ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης υπαρχει και αυτο το ποστ του haris_led που μπορει να βοηθήσει.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6397041#post6397041
  17. garbman

    OnePlus X

    Το invite τελικα δεν μας εκανε την χάρη να παει στο φιλο Γιωργο. Καποιος αλλος καλος κύριος που θα το ηθελε? Καλο ειναι να εχει καποια γνωση της διαδικασίας (δυστυχως ουτε εγω εχω) ωστε να εχουμε κι αλλον εναν ευτυχή κάτοχο... Πμ please... ΔΟΘΗΚΕ
  18. garbman

    OnePlus X

    Δόθηκε στην stxio
  19. garbman

    OnePlus X

    Ευχαριστώ, και δημόσια τον haris_led για την πρόσκληση και την βοήθεια του να καταφέρω την παραγγελία. Σειρα μου τωρα να δώσω ενα invite που μου ήρθε που ειναι linked στο email μου και εχει ζωή για 48 περίπου ώρες ακόμα.. Πμ please.
  20. garbman

    OnePlus X

    Οποίος καλος κύριος εχει καποιο invite περισσευούμενο ας στειλει πμ. Ευχαριστω προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...