Jump to content

spkou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spkou

  1. Καλημέρα.επειδη εσείς είστε γνωστες και εγώ παντελώς άσχετος θέλω να μου πείτε ποιο leeco le max 2 να πάρω ώστε να έχω 4g με cosmote να έχει ελληνικα,play store από την αρχή και να δουλεύουν τα facebook messenger viber κτλ με τις ειδοποιήσεις κανονικά.θελω να το πάρω και να μην ασχοληθω καθόλου.ευχαριστω γκαις.
  2. Καλησπερα.Ξέρει κανένας γιατί τα βίντεο που τραβώ με τη κάμερα του κινητού δε μπορώ να τα δω μετά πηγαίνοντας στο αλμπουμ.μου γράφει can't play video.
  3. Παιδιά με ote TV go τι παίζει;εμένα σταμάτησε να παίζει ξαφνικά ενω ήταν μια χαρα
  4. Καλημέρα.κάποιος που να ξέρει αν υπάρχει τρόπος να παίξει ΟΤΕ τν στο κινητό μας;;και αν το εχει καταφερει κάποιος.[stable 7.0.11.0]
  5. Καλημέρα.σήμερα παρέλαβα και εγω! Μια ερώτηση καθότι ασχετοε! Το κιν μου ήρθε με stable έκδοση.δε θα έπρεπε να παίζει ote tv go;ξέρει κανείς;ευχαριστώ!!
  6. Καλημερα μαγκες. Μήπως ξέρετε αν υπαρχουν ρυθμίσεις για βίντεο στο μενού γιατί τώρα τελευταία μου στέλνουν βίντεο από κάμερα και δε μου τα ανοίγει παρά μόνο για μερικά δεύτερη. και δε ξέρω γιατί.το ίδιο και στο messenger.ευχαριστώ!!!
  7. Καλησπέρα.δε μπορώ να δω βίντεο στο messenger τραβηγμένο από άλλο κιν.ενώ πάει να το διαβάσει σταματά στα 5 δευτερόλεπτα.έχει κανείς καμία ιδέα τι παίζει;5.12.31*
  8. Χρόνια πολλά σε όλους.στο messenger όταν δέχομαι μήνυμα δε μου βγάζει τη μπαλιτσα με αυτόν που μου στέλνει το μήνυμα παρά μόνο ήχο και για να δω το μην πρέπει να μπω στην εφαρμογή.ή έκδοση που έχω αν βοηθαω είναι 5.12.31.
  9. Γεια σας παιδιά!πως μπορώ να δω OTE TV GO στο κιν;ενώ κανει login κανονικά στην εφαρμογή μόλις επιλέγω κανάλι με πετά έξω από την εφαρμογή.
  10. Παιδιά εβαλε κανείς τη 5.11.19 και τι διάφορες παίζει με τη 5.11.1;
  11. Γεια σας παιδια. θέλω να μου πει κάποιος αν έχει πάρει την original θήκη που καλύπτει πίσω το κιν σε μαύρο γιατί έχω φάει το κόσμο και τπτ.όπως αυτή: http://www.vickmall.com/original-xiaomi-colorful-hard-case-for-xiaomi-hongmi-note-2-xiaomi-redmi-note-2.html
  12. Γεια σας μάγκες.μήπως έχει ιδέα κανείς γιατί ενώ κάνω login κανονικα στην εφαρμογή του ote tv go μόλις παταω να δω εικόνα με πετά εκτός αμεσως?5.11.1 είναι αν βοηθάει σε κάτι.ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...