Jump to content

jaja

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jaja

  1. το twrp και το magisk τι ειναι? μπορεις να γραψεις πως γινονται αυτα?
  2. Τελικα αγορα το χρυσο με το κουπονι απο bangood με priority direct mail συνολο 203. Αυτη η μεθοδος αποστολης ξερει κανεις ποσο κανει να ερθει και αν εχει τελωνειο?
  3. κουπονι εχει κανεις για το banggood ?
  4. Θελω να παρω κινητο.. Να παρω το mi a1 ή το redmi note 5 οταν βγει? Τη στιγμη που μιλαμε ποιος το εχει διαθεσιμο το mi a1 το μαυρο η το χρυσο χωρις τελωνειο στην καλυτερη τιμη? Κανα κουπονι παιζει?
  5. Στο flashing guide με τη μεθοδο fastboot λεει οτι "Works for both Locked & Unlocked Bootloader" τελικα τι ισχυει ?
  6. Εχω παρει το redmi note 4 και ηρθε με την china stable rom. Πως μπορω να του περασω την global stable rom (αμα υπαρχει φυσικα) ?
  7. Επειδη ειμαι ασχετος τελειως.. Μπορει να γραψει καποιος πως περναμε την ελληνικη rom απο το miui.gr ?
  8. Αγορασα το redmi note 4 αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα. Εχει την κινεζικη rom που εχει κινεζικα και αγγλικα χωρις playstore. Υπαρχει rom να του εγκαταστησω με playstore και πιθανον ελληνικα ?
  9. Απο που μπορω να παρω ποιο φτηνα το xiaomi redmi note 4 ?
  10. Απο που το πηρες επειδη θελω να παρω και εγω το ιδιο..
  11. Απο ποια κινεζομαγαζια περνανε οι ελληνικες καρτες? Μεχρι στιγμης ξερω μονο το bangggood..
  12. Γεια σας.. Εχω παρει ενα tablet turbo X coral ΜΝ84-8039 Αυτο ειναι http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Tablet-Coral-8-0-me-proegkatestimenous-xartes-MN84-8039.htm το εκανα root αλλα εγω θελω να βρω αλλη android rom να του περασω για να το κανω αυτο πρεπει να βρω την πραγματικη κινεζικη μαρκα του.. To plaisio αγοραζει απο καποιο κινεζικο εργοστασιο ποιο ειναι αυτο ? Πως μπορω να βρω ποιο κινεζικο ειναι ?
×
×
  • Create New...