Jump to content

nikos_T2008

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by nikos_T2008

  1. Οταν συνδεθειτε με wifi στο ρολοι σας ανοιγει το galaxy apps?/

    Μου βγαζει συνεχεια δεν ειναι δυνατη η συνδεση

    Το έκανε και σέ εμένα μέχρι που διέγραψα την εφαρμογή και έκανα εγκατάσταση από την αρχή. Τώρα εδώ και μια εβδομάδα όλα καλά, δεν ξέρω αν ξαναρχίσει τα ίδια. Μιλάω για την εφαρμογή του κινητου γιατί και το ρολόι είχε το ίδιο πρόβλημα και έστρωσαν μαζί.

  2. Χρονια πολλα!! δυστυχως Μονο με samsung κινητα δουλευει η εφαρμογη για τα μνμτα (ενας ακομη λογος που απο ΝΟΚΙΑ8 πηγα σε Samsung S9).

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν θα τα βάψω μαύρα για αυτόν το λόγο, το ρολόι είναι πολύ καλό για πολλούς λόγους αλλά όχι τόσο καλό για να αλλάξω την value for money huawei,. και πάλι ευχαριστώ πολύ spinemm και καλές γιορτές σε όλους.

  3. ]Μια ερώτηση παιδιά ως νέος χρήστης. Γιατί δεν έχω εφαρμογή για τα γραπτά μηνύματα όπως στο κινητό για ανάγνωση; Δεν μιλάω τις ειδοποιήσεις αλλά για καθαρή εφαρμογή όπως π.χ οι επαφές μου. Είναι μόνο για Samsung κινητά; Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Χριστος Ανεστη.Ποιο χρωμα σας αρεσει περισσοτερο?Το μαυρο,το χρυσο η το μπλε?

    Είδα και τα τρία live και αγόρασα το μπλε που κατά την γνώμη μου είναι μακράν το ομορφότερο!

  5. ρε παιδια δεν εχει πολυ lag οταν κανετε scroll σε εφαρμογες τυπου twitter, instagram λπ?

    Lag ? Τι είναι αυτό; Πάλεψα πολύ να το κάνω να lag-αρι επίτηδες αλλά δεν τα κατάφερα. Βέβαια αυτό έχει να κάνει με το πόσο φορτωμένο είναι το κινητό εκείνη την ώρα από ανοιχτές εφαρμογές, παρασκήνιο κ.α. Πάντως εμένα πάει τρένο!

  6. Αναρωτιεμαι με το review του gsmarena για το κινητο.... Πραγματικα δοκιμασανε το ιδιο τηλέφωνο με αυτο εδω που χρησιμοποιω καθημερινα και του πινω το αιμα εδω και 4 μηνες; Τι θαψιμο ειναι αυτο.... Γενικα εμπιστευομαι το site αυτο αλλα μετα απο αυτο το review θα διατηρω τις επιφυλαξεις μου... Ειμαι χρηστης smartphone απο τοτε που βγηκε το πρωτο κινητο siemens που επαιζε mp3 εως σημερα, εχοντας χρησιμοποιησει και αγορασει τα καλυτερα.... Απο τα πανακριβα νοκια με symbian, siemens, sony ericsson σειρα p, iphone 3gs - 4s - 5s, samsung s4-note 3-note 4...... Και ειναι η πρωτη φορα που πηρα mid range κινητο... Και το καλυτερο ολων ειναι οτι ειμαι και υπερευχαριστημενος.... Το κινητο τα σπαει σε ολα...Δεν μου εχει κολλησει ποτε!!!! Η μπαταρια μου κραταει δυο μερες και με την ιδια χρηση αλλα δεν μου εβγαζαν ουτε μερα.... Και καθε μερα το χρησιμοποιώ για να στριμαρω αρχεια word pdf excel στο lan της δουλειας μου, να παρω να στειλω e mail, να σερφαρω, ειναι συνδεδεμενο στο bluetooth του, το ακουστικο και το fenix μου μονιμα, viber, whats up, το προγραμμα της yamaha για τον ενισχυτη μου, ημερολογια, garmin connect, insight, μονο παιχνιδια δεν παιζω και facebook που δεν ασχολουμε... Εχω βρει απειρως χρησιμο το γεγονος που μου δειχνει μετρητη για τη μπαταρια του bluetooth ακουστικου μου κατι που δεν κανει καμια εταιρία, το γεγονος που εχω μετρητη δεδομενων ειτε ειμαι wifi ειτε 4g. Μια διαχειρηση ραμ εξαιτερικη εχω τα παντα ανοιχτα και διαθεσιμα ανα πασα στιγμη συν καμια δεκαρια καρτελες στο chrome ανοιχτες. Ανοιγω μεγαλα αρχεια pdf και word στο λεπτο και δουλευω μ αυτα ανετοτατα.... Ε τι αλλο να θελει κανεις απο ενα τηλ; Και το λαμπακι των ειδοποιησεων που το ειχα στα note και αυτο το εχει και λειτουργει αψογα.... Και ολα αυτα σε μια τιμη που δεν υπαρχει σε κανενα κινητό μ αυτα τα χαρακτηριστικα....

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Το κινητό δεν παίζεται τους δύο μήνες που το εχω. Απλά τα τσακάλια αποφάσισαν για επαγγελματικόυς λόγους να θάψουν το κινητό, μάλλον δεν τα σκάει η Huawei για ωραία σχόλια.

  7. Μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ την Β602 από μόνη της και όταν πήγα να πατήσω την ενημέρωση του λογισμικού διαπίστωσα ότι για 86 ΜΒ αρχείο (που αφορά μόνο κάτι ενημερώσεις ασφαλείας του Google) μου ρούφηξε 50% τη μπαταρία. Είναι φυσιολογικό αυτό; Δεν το είχα ξαναπάθει.

    Όχι δεν είναι φυσιολογικό, εμένα έκανε ενημέρωση με 3% μπαταρία αν θυμάμαι καλά.

  8. Επίσημη είναι με όλα τα θετικά της marshmallow αλλά όπως λέει και ο φίλος/η vendetta το βαραίνει λίγο, όχι πολύ αλλά σίγουρα το νοιώθουμε όλοι κάπως μετά την αναβάθμιση.
  9. Μου ήρθε η 584 ΟΤΑ σήμερα! Με μια πρώτη ματιά καμία σοβαρή αλλαγή εκτός από κάποιες εφαρμογές που μετά την ενημέρωση άλλαξε το εικονίδιο τους.
  10. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Δεν την εγκαθιστά με τίποτα.

    Μια από τα ίδια και για εμένα.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Βρήκα πως μπορεί να γίνει η αναβάθμιση.

    Πριν ξεκινήσετε, να κάνετε backup, γιατί ίσως χρειαστεί μετά την εγκατάσταση του firmware να κάνετε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

    Κατεβάστε στον υπολογιστή τη νέα έκδοση firmware από εδώ: https://cloud.mail.ru/public/4zoy/LkV1yM68E

    Αντιγράψτε το αρχείο στην κάρτα sd (ή αν δεν έχετε, στην εσωτερική μνήμη του tablet).

    Απενεργοποιείστε το tablet και εκκινήστε το σε recovery mode πατώντας συγχρόνως τα πλήκτρα ενεργοποίησης και έντασης.

    Επιλέξτε την ενημέρωση από την κάρτα SD.

    Επιλέξτε το αρχείο του firmware.

    Περιμένετε μέχρι το τέλος του firmware.

    Αν αργεί να ανοίξει πάρα πολύ το tablet, τότε κλείστε το και εκκινήστε το σε recovery mode και επιλέξτε "wipe data/factory reset".

    Έχετε τώρα Android 6.0.1

    Σχετικά link στα ρωσικά (χρησιμοποιείστε αυτόματη μετάφραση):

    http://lenovo-forums.ru/files/file/1407-tb2-x30l_s000031_160720_row_to_s000118_160831_row_lenovoota/

    http://lenovo-forums.ru/topic/21067-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B0-lenovo-tab-2-a10-30-qualcomm-tb2-x30l_s000118_160831_row/

    Μπορεί να το δοκιμάσω, αν και το φοβάμαι λίγο.

  11. καλησπέρα σε όλους εχω δύο p8lite και στα δύο βγάζει το εξεις μήνυμα οταν είναι καλυμένη η πάνω μεριά του κινητού μερικές φορές: <<μην καλύπτετε το πάνω μέρος τις οθόνης βεβαιωθήτε ότι αυτη η περιοχή είναι καθαρή>> τα άλλα δεν προλαβαίνω να τα δω καλά καμιά ιδέα κανείς??

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    στην μαυρη οθόνη σου λέει φόρτιση και αρχεία αν πατήσεις αρχεία θα σου βγάλει στον υπολογιστή το τηλέφωνο ALE 21 αν δεν κανω λάθος.

    Έχεις το χέρι σου στον αισθητήρα και αυτό που κάνει είναι να κλείσει την οθόνη για προστασία μήπως και το έχεις στην τσέπη σου.

  12. sot... Αυτή τη στιγμή γράφει 8 ωρες και 32 λεπτά οθονη και είναι στο 32%. Το θεωρώ αρκετά καλό γιατί με αυτή την φόρτιση δούλεψα πολύ YouTube και ένα παιχνίδι.
  13. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Samsung Galaxy Tab A (2016) με 7 ιντσών

    Οι 10ιντζες είναι όλα τα λεφτά... Είναι το πρώτο μου 10αρι και το απολαμβάνω κάθε μέρα. Όταν βλέπω πλέον το 7αρι της γυναίκας βάζω τα γέλια. Πότε ξανά tablet 7ιντζες. Όσο αφορά το συγκεκριμένο... Κανένα απολύτως πρόβλημα, γρήγορο ωραία οθόνη, κανένα κόλλημα, συχνές ενημερώσεις (3 σε 5 μήνες που το εχω) φοβερή μπαταρία!

  14. Εχθές που το δοκίμασα με δεδομένα ούτε με άκουγαν ούτε άκουγα. Ίσως πρέπει να έχει πολύ καλό σήμα, δεν ξέρω

    Δυστυχώς έτσι είναι, πρέπει να έχεις καμπάνα σήμα 3G/4G. Με WiFi είναι όλα μια χαρά.

  15. Τα ιδια και δω με 574.σημερα μαλιστα με ψαχνανε και ελεγε κλειστο

    Δεν σας έρχεται μήνυμα ότι χάσατε την κλήση;

  16. Αναγνωριστικό Huawei. Το ενεργοποίησε κάποιος; Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά; Τα ρωτάω όλα αυτά για να δω αν αξίζει τον κόπο γιατί πολλά δικαιώματα αποκτά η Huawei και πολλά προσωπικά δεδομένα αποθηκεύει στους server.
  17. Η Huawei προσφέρει έναν επιπλέον χρόνο στην υπάρχουσα διετή εγγύηση. Το αναγνωριστικό είναι εφαρμογή που πιστοποιεί οτι είσαι κάτοχος συσκευής της ώστε να κατοχυρώσεις την επέκταση.

    Ευχαριστώ πολύ φίλε!

  18. Το δικό μου παιδιά πήρε ΟΤΑ αναβάθμιση την 574. Περίεργο γιατί για την πρώτη αναβάθμιση (αν θυμάμαι καλά την 560) την είχα πάρει απο Hicare. Δεν το έψαξα καλά ακόμα για εντυπώσεις αλλά έχω μία ερώτηση σε αυτούς που την έχουν... Το αναγνωριστικό Huawei που έβγαλε στης ρυθμίσεις τι είναι;
×
×
  • Create New...