Jump to content

dkonst

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dkonst

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

dkonst's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά δεν το χω χρησιμοποιήσει πολύ ακόμα οπότε δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά για την διάρκεια της μπαταρίας. Θα ενημερώσω στο μέλλον σχετικά με αυτό, το ίδιο και για της κάμερες που δεν τις δούλεψα ακόμα. Γενικά την ποιότητα κατασκευής θα την χαρακτήριζα ικανοποιητική. Το πληκτρολόγιο δεν έχει τίποτα extra (ούτε μπαταρία, ούτε usb, ούτε κάτι άλλο) και ζυγίζει γύρο στα 800γρ φαντάζομαι για να είναι σταθερό σαν βάση. Το Tablet μαζί με το πληκτρολόγιο ζυγίζουν 1.5Kg που είναι αρκετά για το μέγεθός του. Η οθόνη είναι μια χαρά. Τα win10 φαίνονται πεντακάθαρα υπάρχει όμως πρόβλημα με τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν scaling τα οποία είτε φαίνονται μικρά εξαιτίας του μεγάλου ppi είτε λίγο θολά (desktop έκδοση του skype π.χ.) αν και εμένα δεν με ενοχλεί. Και η φωτεινότητα είναι μέτρια προς καλή αν και δεν το χρησιμοποίησα ακόμα σε εξωτερικό χώρο με ηλιοφάνεια που είναι και το μεγάλο τεστ. Μέσα στο σπίτι την έχω από 0% έως 25%. Έχω κάνει upgrade σε win10 τα οποία με λίγα προγράμματα που έχω βάλει καταλαμβάνουν γύρο στα 11Gb από τα 28.4Gb μνήμης που είναι διαθέσιμα. Τώρα όσον αφορά τη ram, ενδεικτικά: τα windows μόνα τους τρώνε 0.8Gb, με το vlc να παίζει fullhd ταινία υψηλού bit rate 1Gb, με fullhd, full screen youtube video στον firefox 1.2Gb και 45% χρήση cpu, με fullhd, full screen youtube video συν πέντε tabs ανοιχτά (facebook, forums, gmail κλπ) συν desktop έκδοση skype 1,6Gb ram και η cpu γύρο στο 85%. Κάπου εκεί αρχίζει να κομπιάζει όταν πάς να κάνεις κάτι με την έννοια ότι αν πατήσεις κάτι η ανταπόκριση δεν θα είναι ακαριαία. Τα ηχεία είναι καλούτσικα. Είναι αρκετά δυνατά για να ακούγονται ικανοποιητικά σε ένα δωμάτιο και όταν είναι τέρμα δεν παρατήρησα παραμόρφωση του ήχου ή κάτι παρόμοιο. Ιδανικά ήθελα να πάρω ένα 13ρι laptop αλλά επειδή για κάτι αξιοπρεπές οι τιμές είναι απαγορευτικές κατέληξα σ αυτό. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από επιδόσεις, ποιότητα κλπ και η τιμή μου φάνηκε καλή αν υπολογίσεις ότι έχεις netbook και tablet, 2 σε 1.
  2. Ούτε αυτό δούλεψε. Περίεργο πάντως επειδή στο bios έχει κάπου επιλογή "boot from usb" και είναι ενεργοποιημένη οπότε λογικά υπάρχει πρόνοια για να μπορείς να μπουτάρεις από usb.
  3. Έπρεπε να διευκρινίσω ότι το στικάκι που θέλω να μπουτάρω δεν έχει λειτουργικό, έχει ένα third party πρόγραμμα για backup. Όπως και να χει δοκίμασα το rufus με διάφορες επιλογές αλλά το bios εξακολουθεί να μην βλέπει το στικάκι στο boot menu.
  4. Καλημέρα :). Αγόρασα πρόσφατα το vero w120i και αναρωτιέμαι αν ξέρει κάποιος να μου πει πώς μπορώ να μπουτάρω από usb stick. Διάβασα το thread για το vero w102i αλλά δεν βρήκα εκεί την απάντηση. Επίσης επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της oktabit όπου ο τεχνικός μου είπε να κάνω το στικάκι bootable χρησιμοποιώντας το diskpart των windows αυτό όμως δεν δούλεψε. Το πρόβλημα είναι ότι το boot menu του bios δεν βλέπει καθόλου το στικάκι. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...