Jump to content

OwnedYaa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About OwnedYaa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

OwnedYaa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ενταξει σε ευχαριστω!!
  2. Ναι το εχω δοκιμασει και αυτο μου ανοιγει κανονικα το cwm ειχα δοκιμασει και twrp αλλα δεν με αφηνει να κανω εγκατασταση σε κανενα version!! Στο καθενα βγαζει και διαφορετικο προβλημα ας πουμε αν παω να περασω το v2.13.40.13 μου λεει οτι (same version with newer build is already installed και μου βγαζει τις ημερομηνιες διπλα...) Μαλλον ειναι corrupt to internal storage και δεν δεχετε τιποτα...Πραγματικα πιστευω τα εχω δοκιμασει ολα! Αμα το παω σε κανενα τεχνικο λες να ξερει καλυτερα; :O
  3. Το εκανα αλλα παλι μου κολαει στην οθονη της asus! μου εβγαλε ενα error οταν εκανα format τα userdata: [writing 'userdata'...FAILED (remote: flash_cmds error!)] Σε ευχαριστω για την βοηθεια!!
  4. Εκανα οτι μου ειπες και παλι μου βγαζει okay σε ολα, μετα του εκανα restart bootloader και απο εκει εκανα restart σε recovery και παλι ειχε το κινεζικο... Και οταν παταω τον συνδυασμο τον πληκτρων για να μου βγαλει τις επιλογες του recovery μου βγαζει μονο κατι γραμμες για καποιο update (εχω βαλει φωτογραφια σε προηγουμενο ποστ) δεν ξερω τι αλλο να κανω! :angry:
  5. Δεν νομιζω να κανω κατι λαθος, καθε φορα που κανω flahsh και μετα boot to recovery γινετε το ιδιο πραμα δειτε και τις pic!! Λετε να φταιει που δεν χρησιμοποιω το καλωδιο usb του κινητου?>> :worry:
  6. Τα εχω δοκιμασει ολα αυτα απο xda! σε fastboot diabazei kanonika thn suskeuh, ola ta flash (recovery,droidboot,boot) γινονται σωστα ομως απο την στιγμη που θα κλισω το fastboot ειναι λες και ξαναμπαινουν ολα τα stock img δλδ το recovery ειναι παλι cn
  7. Παιδια αν μπορει καποιος ας βοηθησει!! Ειχα παρει τον μαρτιο την εκδοση ZE551ML 1.8ghz/4gb ram (την κινεζικι δλδ..) Απο τοτε εως τωρα ειχε την εκδοση V2.13.40.13 WW ενω το κινητο ειναι SKU CN (δεν εκανε updates) το γράφει και στο κουτι... Και πριν μια βδομαδα ετσι ξαφνικα αρχισαν να κρασαρουν ολες οι εφαρμογες ,("η εφαρμογη σταματησε να ανταποκρινετε") και αφου του εκανα restart απο εκει και περα δεν ανοιγε κολουσε στην οθονη της asus(pic 1) Προσπάθησα να το σωσω απο recovery αλλα ειναι faulty Pic(2-3) Εχω ψαξει ολα τα φορουμ και ακρει δεν εχω βρει οπως και sevice της asus στην ελλαδα..Αμα ξερει κανεις κατι ας μου πει σας ευχαριστω!! :( :wacko:
×
×
  • Create New...