Jump to content

lgfan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lgfan

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 18

lgfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχετε δίκιο , η αλήθεια είναι ότι μετ την πρώτη φόρτιση έχει στρώσει κατά πολύ η κατάσταση εξάλλου εξ αρχής δεν είδα λαγκς απλά αυτό το "αργό" άνοιγμα του μενού , μόνο αυτό με ξενιζε. Σε σχέση με τι φλεξ 2 είναι το ίδιο γρήγορο κ κερδίζει σε κάποια σημεία. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο διάβασα κάτι στο ίντερνετ για ένα hidden menu που απενεργοποιεις κάποιες ρυθμίσεις, αλλά κάποιοι μιλάνε για πιθανούς κινδύνους μελλοντικά. Το διάβασα στο xda_forum. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
  2. Παιδιά καλησπέρα ξανα και σας ευχαριστώ ολους για τις άμεσες και κατατοπιστικές απαντησεις σας. Αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός με όλα αυτά , θέλω να κάνω την αναβάθμιση σε 5.1.1 γτ θεωρώ ότι θα εξαλείψει τα μικρο λαγκς στο άνοιγμα του μενού (το μοναδικό "παράπονο" που έχω, δεν έχω δει αλλού λαγκ και είμαι κατ'ευχαριστημένος). Θα εξαλειφθούν όντως αυτά τα λαγκ με την 5.1.1? Επίσης εμένα είναι παρτίδα 509 Γαλλικό, λέτε να παίζει κανένα ρόλο αυτό, γιατί διάβαζα στο Ίντερνετ ότι η LG δεν έχει δώσει το update στην Verizon Αμερικής κτλ, λέτε να ισχύει τπτ τέτοιο για τα γαλλικής προέλευσης? Υ.Γ. Δεν έχω ιδέα τι είναι το PC suite και πώς να κινηθώ μέσω αυτού, μιας και φοβάμαι μήπως κάνω κάτι λάθος στην συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
  3. Δηλαδή πρέπει να περάσω custom Rom ?
  4. Παιδιά καλησπέρα σήμερα απέκτησα το lg g3 προερχόμενος από g flex 2 μέχρι στιγμής ευχαριστημένος πέρα από κάτι χαζό lags τπτ τ σημαντικό! Θέλω να ρωτήσω το δικό μου γτ δεν έχει λάβει ενημέρωση για την 5.1.1? Ενώ ενός γνωστού την έχει πάρει. Πρέπει να το κάνω εγώ μέσω κάποιας ρομ?
  5. Έχω φτασει σε αδιέξοδο για το ποια συσκευη να επιλέξω με περιορισμό μπατζετ 330-350 ευρώ. Θ'ελω να έχει καλή ανάλυση οθόνης, γρηγορο web browsing (ασχέτως χαρακτηριστικών, αν είναι δλδ 2 ghz με 2 gb ram ή 1 ghz με 1 γιγα ραμ) και οθόνη απο 4,7'-5,5'. Η συσκευή που με ικανοποιεί πλήρως είναι το LG G4, Samsung S6, Samsung Alpha και Blackberry Z30. Προ'ερχομαι απο μία απογοητευτική εμπειρία απο το LG G flex 2 και θέλω μια σταθερή σχετικά συσκευή (λέγοντας σταθερή εννοώ όσο το δυνατόν λιγότερα lag). Καμία πρόταση?
  6. lgfan

    LG G Flex2 (H955)

    Το θέμα είναι πως μπορω να βεβαιωθώ? Δλδ αν μου το κάνει ξανά μετά από 1 εβδομάδα? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως αύριο Θ επικοινωνήσω και με το κατάστημα, η εγγύηση κάλυπτε θέματα software? Κρίμα όμως γη ήμουν τόσο εντυπωσιασμένος από την συσκευή κ γενικά δίνει την αίσθηση premium συσκευής.
  7. lgfan

    LG G Flex2 (H955)

    Καλησπερα σας και απο εμενα προσφατα κάτοχός lg g flex 2! Ειμαι κατοχος του εν λογω κινητου εχω κ 6 μερες και μεχρι και σήμερα ημουν κατ ευχαριστημενος απο την συσκευή! Φοβερη οθονη, πολυ καλη ποιοτητα κλησης κ ηχου, γρηγορος επεξεργαστής γενικα πληρουσε κ πληρει ολες μου τις προϋποθέσεις για ενα ολοκληρωμενο smartphone. Σημερα ομως αναπαντεχα το double tap άρχισε να μην αποκρίνεται αναγκάστηκα να το επανεκκίνηση κ εν συνεχεία αφού μου ξανά εμφάνισε το κόλλημα (δλδ στην αρχή δεν αποκρινονταν η οθόνη κ μετα δεν αποκρινονταν κ η αφή στο μενού και γενικά στις λειτουργίες του τηλεφώνου) αναγκάστηκα να το επαναφέρω στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά το όλο θέμα με έκανε να αμφιβάλλω για την σταθερότητα της συσκευής. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος? Ή μήπως πρέπει να το πάω πίσω στο κατάστημα Π το αγόρασα, γτ ενδεχομένως να πρόκειται για ελαττωματικό μοντέλο όπως σκέφτηκα... Δεν ξέρω τι να κάνω... Καμία ιδέα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...