Jump to content

giannizym

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannizym

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

giannizym's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. giannizym

    Lenovo S660

    Το mobileuncle ζήταγε root, και επειδή το τηλέφωνο δεν ήταν, δεν μπορούσε να κάνει install το recovery. Δοκίμασα να το root-άρω με FramaRoot, όμως δεν γινόταν. Έπειτα από ψάξιμο δοκίμασα το BaiduRoot, το οποίο βέβαια είναι όλο στα κινέζικα. Σημασία έχει ότι η εφαρμογή μπορεί με ένα κλικ στο μπλε κουμπί της κεντρικής οθόνης να root-άρει το κινητό. Από εκεί και πέρα ακολούθησα την γνωστή διαδικασία. Εγκατάσταση του mobileUncle και φλασάρισμα του Carliv recovery 2.7. Μετά reboot στο recovery, και έκανα wipe data, wipe cache, wipe dalvik cache. Τέλος install zip from SD card, και επιλέγεις την γνωστή 062 rom. Έπειτα από 2-3 λεπτά το κινητό ήταν σαν καινούριο. όλα τα παραπάνω έκανε ο φίλος μου. ευχαριστώ για όλα, φιλικά γιάννης.
  2. giannizym

    Lenovo S660

    γειά χαρά και πάλι.μεταφέρω ότι μου είπε ο electic-boy :p που ασχολείται με την υπόθεση. μετά την εγκατάσταση του mobileungle, όταν πατάει recovery update ζητάει το κινητό να είναι rooted. τι γίνεται τώρα?:worry:
  3. giannizym

    Lenovo S660

    έδωσα σε ένα φίλο αυτά που μου έγραψες και με πρώτη ματιά μου είπε, ότι εύκολα γίνονται. μόλις έχω νέα του θα γράψω. απόψε φορτίζει το κινητό μου.....:)
  4. giannizym

    Lenovo S660

    για σιγουριά έκλεισα μέσω βόνταφον το ίντερνετ. μπορώ να κάνω αυτά που έγραψε ο ποιο πάνω φίλος ALXGS?
  5. γειά σου και πάλι. είμαι αυτός με το lenovo s660. έχω απενεργοποιήσει το ίντερνετ μέσω βονταφον.

    μπορώ να κάνω αυτά που μου έγραψες στο φόρουμ?

  6. giannizym

    Lenovo S660

    Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. "Θες wipe τα πάντα και καινούρια ROM, (είχες βάλει κάποια custom ή ήσουν με αυτή που σου ήρθε το κινητό?)" δεν είχα πειράξει τίποτε ούτε και ήξερα τίποτε από αυτά που μου γράφεις. για wipe ασχετος. Το κινητό ήδη το έχω πάει σε κάποιον ηλεκτρονικό, τον οποίο ειδοποίησα τι έχω βρει. Δεν θα κάνει τίποτε μέχρι τη δευτέρα, οπότε και θα του πάω αυτά που μου έγραψες. Για ότι νεότερο θα γράψω. Ευχαριστώ και πάλι γιάννης. υ.γ. αυτός έβγαλε την κάρτα και δούλευε με τη συσκευή μόνο. μου είπε ότι έχει πειραχτεί και το adroid και ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο σκληρό ιό.:(
  7. giannizym

    Lenovo S660

    γειά χαρά σε όλους και σε όλες. όλα πήγαιναν μιά χαρά με το lenovo s660, ώσπου πλάκωσαν όλες οι ασθένειες του κόσμου. δεν κατέχω πολλά από διαχείριση κινητού. έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και όλες οι application οι κακές παραμένουν στη θέση τους και ο ανηψιός μου τις απενεργοποίησε, αλλά παραμένουν στο κινητό. το 3g είναι ανοιχτό συνέχεια και δεν σβήνει η μπλέ ένδειξη στο μπροστινό μέρος της οθόνης, ενώ ποιο μέσα σε κάποιο πινακάκι είναι απενεργοποιημένο το 3g. γενικά ένας χαμός. πήρα στην lenovo και μου είπαν ότι δεν υποστηρίζεται το s660 γιατί δεν κυκλοφορεί εδώ. μετά στο σκρούτζ βρήκα ένα κατάστημα που το έχει και μου είπε ο τεχνικός, ότι θα ψάξει να βρει το firmware. περιμένω, χωρίς κινητό τη βοήθειά σας. ευχαριστώ γιάννης. :worry::worry::worry::worry::worry:
  8. Γεία σας. Είναι πρώτη φορά που γράφω στο χώρο σας αφού δεν ξέρω τι συσκευή να διαλέξω για την κόρη μου. Αυτή λέει για το Motorola-Moto-G-2nd-Gen-Dual-8GB. Εγώ θα ήθελα να μου πείτε αν με τα χρήματα αυτά είναι εντάξει η επιλογή αυτή ή υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις-προτάσεις. Ευχαριστώ για όλα γιάννης.:)
×
×
  • Create New...