Jump to content

vasilis77_st

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilis77_st

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

vasilis77_st's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά όταν γίνεται denied η αγορα από παυπαλ (έχω λεφτά στην καρτα) τα λεφτά επιστρέφονται μετά από 1 εβδομάδα?
  2. παιδια SOS εκανα 2 φορες προσπαθεια να αγορασω απο gearbest μεσω paypal αλλα και τις δυο φορες μου εβγαλε DENIED.........υπαρχει περιπτωση να μου εχει φαει τα λεφτα το gearbest?αν ναι πως γινετε να τα παρω πισω????γιατι εχθες πηγα να κανω αγορα απο Ελλαδα και μου εβγαλε παλι το ιδιο.........μπορειτε να μου πειτε τι να κανω???:!::!::!::!::!::!:
  3. παιδια και εγω το ιδιο εκανα πολλες φορες υπαρχει περιππτωση να μην εχω λεφτα τωρα να τα εχει παρει το gearbest?και αν ναι πως γινετε να τα παρω πισω παιδια SOS!!!μιλαω για το payment denied!!!
  4. παιδια θελω να αγορασω απο gearbest με paypal.....φυσικα δεν μου αποδεχτηκε την αγορα αλλα ειδα οτι μου ζητησε να γραψω τον αριθμοτης καρτας και ολα τα σχετικα με αυτη........θελω να ρωτησω εαν κανω το κολπο με το send money στον 2ο λογαριασμο που δεν θα εχω καρτα θα μου ζητησει παλι τα στοιχεια της καρτας ή επειδη θα εχω balance δεν θα μου το βγαλει αυτο???
  5. παιδια θελω να αγορασω απο gearbest με paypal.....φυσικα δεν μου αποδεχτηκε την αγορα αλλα ειδα οτι μου ζητησε να γραψω τον αριθμοτης καρτας και ολα τα σχετικα με αυτη........θελω να ρωτησω εαν κανω το κολπο με το send money στον 2ο λογαριασμο που δεν θα εχω καρτα θα μου ζητησει παλι τα στοιχεια της καρτας ή επειδη θα εχω balance δεν θα μου το βγαλει αυτο???
  6. δεν βλεπω τον λογο........καλυτερα χαρακτηριστικα εχει το 2
  7. παιδια το gearbest τι λεει καλη η ευρωπαικη του αποθηκη??
  8. παιδια τι λετε ειναι καλυτερο να το παρω σε ασπρο η σε μαυρο?
  9. παιδια τι γνωμη εχετε για το antlife??εχει αγορασει κανεις σας απο εκει??απο ευρωπαικξες αποθηκες? κανενας????? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_197100.html?wid=3 παιδια εσεις τι λετε?να το παρω?
×
×
  • Create New...