Jump to content

aposstam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aposstam

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

aposstam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. aposstam

    Lenovo S60

    Σήμερα μετά απο 22 μέρες με πήραν τηλ. απο τη mediamarkt και μου είπαν πως το service της lenovo αποφάνθηκε ότι το κινητό δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα και ως αποτέλεσμα δεν μπορούν να μου το αλλάξουν :angry: . Μάλλον ο τεχνικός στο service της lenovo την μαρμελάδα το πρωί την βάζει στα αυτία ή απλά το συγκεκριμένο θέμα το έχουν όλα τα s60 οπότε εκεί πάμε αλλού. Επειδή, όπως είπε και συμφορουμίτης memostrikas, αγόρασα κινητό και όχι κουδουνίστρα ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Με παρέπεμψαν σε άλλο τμήμα το οποίο μου λέει οτι λόγω του ότι έχει ανοιχθεί η συσκευασία και επειδή είναι ραγισμένη/σπασμένη η προστατευτική θήκη μπορούν να μου επιστρέψουν το 90% των χρημάτων. Σημειωτέον εγώ όταν το έστειλα η θήκη ήταν μια χαρά αλλά δυστοιχώς δεν το έβγαλα φωτογραφία πρίν το επιστρέψω...άντε τώρα να βρείς το δίκιο σου. :angry:
  2. aposstam

    Lenovo S60

    Ναι και όμως. Έχω πάρει κινητό εδώ και 1+ εβδομάδα και κινητό δεν έχω :(
  3. aposstam

    Lenovo S60

    1) Πρώτη φορά ακούω να κουνιούντε τα μέρη της κάμερας? Σε κανένα προηγούμενο samsung κινητό μου δεν ακούγονταν κάτι αύτε σε lenovo k3 note που έχω χρησιμοποιήσει λίγο. Η Mediamarkt τώρα μου λέει ότι ο χτύπος ίσως οφείλεται σε πτώση, χωρίς να μου έχει πέσει το κινητό, και θα το στείλει στο service της Lenovo για να αποφανθεί αν όντως είναι κατασκευαστικό λάθος όπως κατλάβατε θη υπομονή μου σιγά σιγά εξαντλέιται με τις μ@λ@...!ες που μου λένε. :angry: 2) Πρός τα εκεί θα κατευθυνθώ όοοοταν το πάρω.
  4. aposstam

    Lenovo S60

    Ίσως και η χαμηλή ένταση να οφείλεται και στον χτύπο. Ίσως να χτυπάει το ακουστικό. Δεν μπορώ να το πώ με βεβαιότητα γιατί δεν έχω βάλει sim, ευτυχώς δεν τιν έκοωα σε micro sim γιατί θα έμενα 1 εβδομάδα χωρίς τηλέφωνο. Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχω το καινούριο στα χέρια μου οπότε τότε θα σας πώ εντυπώσεις. Αν φυσικά δεν είναι κι αυτό κουδουνίστρα οπότε εκεί θα απιτήσω επιστροφή χρημάτων.
  5. aposstam

    Lenovo S60

    Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν έχω βάλει sim ακόμη μιας και μίλησα με mediamarkt και είπαμε να το στείλω πίσω να το δούν και να μου το αντικαταστήσουν. Το θέμα είναι αν τα κάνουν όλα αυτόν τον χτύπο τότε και το καινούριο που θα μου στείλουν πάλι θα χτυπάει, με λίγα λόγια αν είναι γενικό το "κακό" τότε θα πάει χαμένη μια εβδομάδα με τα πήγαινε έλα των courier. Όταν πάρω το νέο και βάλω sim θα σου πω για την ένταση. Εμένα είχε την έκδοση Lollipop 5.0.2
  6. aposstam

    Lenovo S60

    Έχω πάρει και samsung με ανάλογη τιμή και δεν είχε τέτοιο θέμα, ήταν αρκετά στιβαρό απλά δεν είχε τόσο καλά χαραλτηριστικά όπως το Lenovo. Ίσως εγώ να περίμενα κάτι καλύτερο απ τη lenovo, δεδομένου ότι τα laptop της είναι τίμια, και γι αυτό να μου κακοφάνηκε.
  7. aposstam

    Lenovo S60

    Και εγώ θεώρησα ότι ίσως είναι τα πορτακια απο τις sim Και την sdcard αλλα τα αφαίρεσα και πάλι ακούγονταν. Μα είναι τόσο κινεζιά...
  8. aposstam

    Lenovo S60

    Απο χθές είμαι και εγώ κάτοχος του lenovo s60, 149ευρώ απο το Mediamarkt. Απο τη στιγμή που το ξεπακέταρα όταν το κουνάω ακούγεται ένας χτύπος στο πανω μέρος εκει που είναι το ακουστικό, σαν κάτι να είναι ξεβίδοτο μέσα. Έχει συμβεί και σε κανένα άλλο αυτό? Να ζητήσω αντικατάσταση του κινητού ή απλά να το στείλω στο service? Η μήπως να ζητήσω τα χρήματά μου πίσω ώστε να μην μπλέξω με το service καθόλου. Το κινητό δουλευει μια χαρά, αν και δεν το έχω σετάρει ακόμα για να μην κάνω άδικο κόπο σε περίπτωση που αντικατασταθεί. Επίσης παρατήρησα ότι δεν έχει κουμπί για τα apps και ότι όλα τα apps είναι στην "επιφάνεια εργασίας". Μπορεί να επίλυθεί κάπως αυτό?
×
×
  • Create New...