Jump to content

zagestu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zagestu

  1. μα το θεμα ειναι ρε συ δεν τα εκανα εγω τπτ στο κινητο ο πιτσιρικος τα εκανε ολα μαζι μ τον φιλο του κ εχθες εβαλε μοτιβο κ το ξεχασε.... 10 χρονων ειναι τι περιμενεις??? ρωτησε κ τον φιλο του εκεινος μου πε ετσι εβαλε ενα gmail στην τυχη... δεν μπορει να γινει κατι???
  2. Παιδια σας παρακαλω βοηθηστεμε γιατι θα αρχισω να ωαραω το κεφαλι μου στον τοιχο εχω ενα Lenovo a 2010 και εχει βαλει μοτιβο ο μικρος μου ο αδερφος το χει ξεχασει κ δν θυμαται επισης κ το gmail του το κανα hard reset κ ακομα μου ζηταει email εντομεταξυ ουτε root ξερω για να κανω πηρα στην lenovo και μου ζητησανε για ξεκλειδωμα 25 ευρω + φπα η αθεοφοβοι....
  3. zagestu

    Lenovo K3 Note

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ LENOVO K NOTE 3 ΑΡΙΣΤΟ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΕ 2 ΕΚΔΟΣΕΙΣ Κ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΗΧΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ....Κ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ LENOVO ΕΔΩ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ... -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
×
×
  • Create New...