Jump to content

NIKOSD30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NIKOSD30

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

NIKOSD30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παίδες καλημέρα, εγκατεστησα πριν μια ωρα τη VIBEUI X2.7, ωστόσο δεν μπορώ να βρω πως να απενεργοποιησω το Pocket-dial prevention mode. Εψαξα ολο το ιντερνετ αλλα δεν το βρισκω για τη συγκεκριμενη ρομ. Αττο που λενε σε ολα τα site δεν το βρίσκω στις ρυθμισεις. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
  2. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ακολούθησα αυτά που έδειχνε το βίντεο και το επανέφερα. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Ακολούθησα αυτά που έδειχνε το βίντεο και το επανέφερα.
  3. Καλησπέρα, θα χρειαστώ τη βοηθεία σας εάν ξέρετε. Φόρτωσα καινουργια ρομ στο k50-t5 που εχω και μετα το reboot δεν ανοιγεί και δεν μπαινει μεσα στο λειτουργικό. Το κινητό ξεκινα με το σημα της lenovo, μένει ανοιχτό λίγη ώρα και κανει επανεκκίνηση. Αυτό επαναλαμβάνεται συνεχώς. Δοκίμασα να μπω πατώντας τα πλαινά πλήτρα αλλα δεν με βάζει πουθενα. Με πατημενο το κουμπί της εκκίνηση και του ηχου μου βγαζει to μηνυμα have been in factory mode, long press the power button and the normal boot. Παταω αυτά που λέει αλλα δεν κάνει τίποτα. Όταν το έχω συνδεδεμενο με τον υπολογιστη δεν φαίνεται πουθενα το κινητό. Έχετε κάτι να προτείνετε ή να το πάω για επισκευή?
  4. Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είχα γράψει πριν από λίγες ημέρες ότι έχω πρόβλημα με το κινητό μου(k3 note), το οποίο στην θόνη έχει εμφανίσει μία κιτρινίλα σε ένα σημείο και μάλιστα στο σημείο αυτό καίει το κινητό. Σήμερα, σταμάτησε για κάποιο λόγο να λειτουργεί το μικρόφωνο. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο, ακούω τους άλλους αλλά δεν με ακούνε. Όταν όμως κάνω ηχογράφηση με το πρόγραμμα που έχει το κινητό ακούω κανονικά τη φωνή μου. Το χω αγοράσει από Minideal τον περασμένο Οκτώβριο. Πήρα σήμερα στη λενοβο και μου είπαν ότι δεν το καλύπτουν. Έχει επιστρέψει κανείς το κινητό στη Minideal?
  5. καλησπέρα, έχω το lenovo k3 note. Πρινα πό δύο ημέρες παρατήρησα ότι επάνω αριστερά στην οθόνη υπάρχει ένα κιτρίνισμα, ενώ όταν μιλάω στο τηλέφωνο σχεδόν πάντα το συγκεκριμένο σημείο είναι πιο ζεστό απ ότι άλλα σημεία του κινητού. Το έχω αγοράσει από to minideal. Υπάρχει στην ελλάδα service?
  6. Παίδες καλησπέρα, από ποιο κατάστημα να το παραγγείλω? Το minideal ειναι οκ?>
  7. Καλησπέρα!Θέλω να αγοράσω το lenovo k3 Note ωστόσο είμαι παντελώς άσχετως με αγορές από το εξωτερικό. Εάν θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει ένα μήνυμα με οδηγίες και site απο το οποιο θα μπορούσα να το αγοράσω, θα του ήμουν ευγνώμων.
×
×
  • Create New...