Jump to content

Mat10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mat10

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Mat10's Achievements

  1. Όταν χάνει για λίγο το σήμα μου κάνει η οθόνη σαν παράσιτα κάτι γκρι ορθογώνια με γραμμές σε διάφορα σημεία. Κάτι είχα διαβάσει εδώ πιο παλιά αλλά δεν θυμάμαι, είναι θέμα που λύνεται με επαναφορά ή πρέπει να το στείλω για καλό και για κακό για service?
  2. Μίλησα με φίλο με την ίδια συσκευή και του έκανε τα ίδια στο συγκεκριμένο μέρος. Γενικά δεν μας το κάνει αλλού και σήμερα που βρίσκομαι πάλι εδώ το έκανε μόνο μια φορά. Να κάνω μια άλλη χαζή ερώτηση γτ προφανώς είμαι άσχετος. Έχω διαβάσει πολλές σελίδες εδώ και πολλές συμβουλές από τον s_wind και άλλους στο φόρουμ όσο αναφορά την μπαταρία της συσκευής. Έχω βάλει τον opera, εχω κλείσει ειδοποιήσεις από social, χάρτες κ.α. αλλά μέρα με το κινητό από το 85% δεν έχω βγάλει. Τόσο κακή χρήση του κάνω? Γτ όσοι φίλοι το έχουν χωρίς να κλείσουν τπτ που καίει μπαταρία μιλάνε για πολύ καλή αυτονομία.
  3. Δυστυχώς το έκανε κι εκεί.
  4. Έχω κι άλλη κάρτα αλλά είναι κι αυτή coamote και δεν έχω δεδομένα σε αυτήν δυστυχώς για να το δοκιμάσω. Είμαι και σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα σήμερα αλλά με το mate 20 που είχα δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Θα το παρακολουθήσω μερικές μέρες ακόμα και θα γράψω αν λύθηκε ή όχι μην τύχει και σε κανέναν άλλο. Αν συνεχίσει θα το πάω πίσω στον κωτσοβολο.
  5. Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Το έκανα αλλά δυστυχώς μετά από 2 ώρες το ξαναέκανε. Έκλεισα και άνοιξα δεδομένα αλλά τπτ. Δοκίμασα και airplane mode και μετά είχα δεδομένα, αντί για επανεκκίνηση αυτή τη φορά, αλλά δεν το θεωρώ λύση. Λέτε να είναι θέμα συσκευής?
  6. Κάτοχος του κινητού 3 μέρες και σήμερα μου κάνει ένα περίεργο. Στα ξαφνικά ενώ έχω ίντερνετ με δεδομένα με σήμα 5g ή 4g μετά από καμιά ώρα πάει E και δεν έχει καθόλου. Μετά πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει. Έχει τύχει σε κανέναν το ίδιο πρόβλημα?
  7. Έκανα αυτό που λένε παρακάτω, απεγκατασταση και μετά κατέβασα το Huawei health από το Huawei appstore και όλα κομπλέ.
  8. Έχεις κάνεις άλλος θέμα με την εφαρμογή Huawei health γτ έκανα τα πάντα, απεγκατασταση, σύζευξη κτλ και δεν μπορώ καθόλου να δω τα watch faces δεν τα φορτώνει ενώ όλα τα άλλα δουλεύουν κανονικά και στο ρολόι και στην εφαρμογή. Σε φιλο με διαφορετικό ρολόι δουλεύουν όλα μια χαρά
  9. Σήμερα παρέλαβα και είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Κυρίως από την κάμερα
  10. Στο mate 20 αναφέρομαι όχι στο pro!
  11. Φίλος μου δίνει Huawei mate 20 4 μηνών στα 180, αξίζει (φοβάμαι για αναβαθμίσεις) ή στα ίδια χρήματα παίρνω κάτι καλύτερο?
  12. Παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας. Συμφέρει να πάρω το mate 10 lite από την προσφορά (άμα πουλήσω και το y6 μου βγαίνει περίπου στα 240 ή να παρω το mi a1 από σκρουτζ στα ίδια λεφτά? Απλός χρήστης είμαι αλλά πιστεύω είναι καλή αναβάθμιση το Huawei. Ακούω γνώμες
  13. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. (170-220) 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5 τουλ. 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; (θα ήθελα ελλάδα αν είναι μικρή η διαφορά και για πιο άμεση παραλαβή) 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) (θα ήθελα την 800 μπάντα) 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? (dual σίγουρα και αν γίνεται να εχει ραδιο) 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; (Ελλήνικα μονο να γράφω θέλω, rom δεν εχω ξαναπεράσει) 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. (ότι καλύτερο γίνεται σε αυτά τα χρήματα) 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. (ταχυτητα, αυτονομια, καμερα, βαρυ gaming) 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. meizu m2 note Ολοι μου λένε για το xiaomi redmi note 4 global και απο οτι διαβάζω ειναι vfm και με εψησαν. Αξίζει όμως η υπέρβαση για το 4/64 στα 210 η όχι? Μήπως καποια άλλη επιλογή είναι καλύτερη.
  14. Ειμαι Πάτρα αλλα εχω cosmote δεν ξερω αν αυτο εχει σημασια γτ εχω ακουσει για την wind οτι εχει θεμα. Επιπλέον δεν με ενοχλει να μην εχει ελληνικα απλα να γραφω θελω ελληνικα που αυτό γίνεται. Το σημαντικό για μενα είναι να εχω τις ειδοποιήσεις να μην κολαει και να κραταει μπαταρια(γενικα μια αναβάθμιση απο το προηγούμενο κινητο μου).τωρα οσο αναφορα το πέρασμα ρομ δεν εχω βαλει ποτε αλλα οποιο κινητο και να παρω θα κάνω μια προσπάθεια να περασω (αρα παλι θα με δειτε κατι να ρωταω
×
×
  • Create New...