Jump to content

jumbissimo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jumbissimo

  1. Αυτη που ειχα γραψει δυο σελιδες πισω, για σκετο 3G, δεν σου παιζει?! Την εχουν αναφερει πιο παλια εδω μεσα και δινει ξεχωριστη ρυθμιση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6246911#post6246911
  2. Ενταξει λοιπον αφου ετσι παιζει στην περιοχη σου, βαλε αυτην την εφαρμογη και διαλεγε μόνο 2G ή μόνο 3G: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.softxperience.android.switchnetworktype
  3. Μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε σχετικη εφαρμογη αν θελεις μονο 3G. Αν και δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος, το αυτοματο ειναι καλυτερο, εκτος αν καποιον δεν τον ενδιαφερει το ιντερνετ και θελει μονο 2G για οικονομια στην μπαταρια. Στην δικη σου περιπτωση, δειχνει να συνδεεται σε 3G? Αν οχι, δεν φταιει το κινητο, φταιει το σημα 3G στην περιοχη σου.
  4. ντεν καταλαβαινω αγγλικα
  5. Ουπς, εχεις δικιο, σορρυ μαν. Ψωνιζεις αφοβα. Για το paypal, αν εχεις υπολοιπο μπορεις ασχετως των CC. (Οποιοσδηποτε φιλος/συγγενης μπορει να σου στειλει στο paypal για να εχεις υπολοιπο). Αν δεν εχεις τετοια δυνατοτητα, κανε μια δοκιμη αυριο, κατι αλλαζει παλι αυτες τις ημερες.
  6. Τι εννοεις? Aφου η ινδικη εχει επισημα οτι Ελληνικα εχουν ολα τα android. Αν η δικη σου δεν εχει σωστα Ελληνικα, μπορεις να αλλαξεις ρομ.
  7. Κυριλε ειναι, για τα λεφτα του παντα. Φωτειζομενα πληκτρα δεν εχει. Αμα δεν το σκαλιζεις, δεν εχεις προβλημα, ακομη και με τις πειραγμενες ρομ των μαγαζιων. Προτεινεται η ινδικη ρομ και ας ειναι πιο αργη και ας ζεσταινεται λιγο, μετα κανε τα update οποτε βγουν και καθαρισες. Αμα το σκαλιζεις, μπορεις να βαλεις οποιαδηποτε καλυτερη, επι του παροντος, ρομ.
  8. Τι παραπανω πληροφοριες θελεις απο αυτες που αναγραφονται στην σελιδα του? :rtfm: https://www.skrill.com/gr/archiki/ Η εταιρεια αυτη ειναι απο τις μεγαλυτερες στην Αγγλια, δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε. (Για τους γνωστες, ειχε εξαγορασει την παλια καλη moneybookers). :protest: Εννοει οτι δεν χρειαζεται να πειραξεις τιποτε στην συσκευη σου, αλλα τουναντιον χρειαζεται να παρεις τηλ την cosmote να στο ενεργοποιησουν. Αν δεν παρεις τηλ την cosmote και πυραυλο να βαλεις στο κινητο σου, δεν προκειται να συνδεθεις :whip:
×
×
  • Create New...