Jump to content

newton75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About newton75

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

newton75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κυριοι γεια χαρα! από το τελος του ιουλιου με το κινητο...απο voda εκανα αλλαγη από την αρχη σε Β052 και μολις κατεβασε από μονο του μια νεα εκδοση που εδω τουλαχιστον δεν εχει αναφερθει.Η εκδοση γραφει ΑLE-L21C432B170!! SOS SOS Την κανω την αλλαγη ή μηπως ξαναγινει μονοκαρτο;; :cry: ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να προσθεσω οτι δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα με την Β052!!μονο ισως λιγο την καταναλωση,αλλα και πάλι αντεχει περιπου 20 ωρες με τα δεδομενα 4G ανοιχτα!Παρα πολυ καλο κινητο!
  2. Βάλε την 052 οπωσδήποτε!θα δεις μεγαλη διαφορά! Η ετοιμοτητα κυψελης εχει να κανει αποκλειστικα με το σημα των δυο καρτων σιμ...αλλα και με την αναζήτηση για WIFI!
  3. Λοιπόν, καταρχην εχετε ανοιξει πολύ το θεμα με πολλα ποστ!Προτείνω κάποιος που εχει τα δικαιώματα εδω στο φόρουμ να το συμμαζέψει κάπως!Ειδικα τα post του haki που εξηγουν την διαδικασια μετατροπης και αναβαθμισης να μπουν ΟΛΕΣ μαζι σε ενα ποστ!Θα μας βοηθουσε πολύ πιστευω!Α! και να σβηστουν οι υπολοιπες διαδικασιες! Ας μεινουν μονο του Haki!Τα εξηγει μια χαρα!! Δυο τρια λογακια για το κινητο: 1)Πολύ γρηγορο κάτω απο από σκληρες συνθηκες(Fallout shelter, viber,instagram,και facebook ταυτοχρονα ανοιχτα ....καμία διακοπή) 2)Απίστευτη κάμερα όσο εχει εστω και ελαχιστο φωτισμο!Διαθετει από τα πιο προηγμενα συστηματα σκοπευσης και "focus" σαν μια καλη DSLR μηχανη χωρις υπερβολες!Πολλες δυνατοτητες εξομάλυνσης ανωμαλιων τόσο σε selfie mode όσο και με την 13MP καμερα!Ακόμα και τα ενσωματωμενα φίλτρα που χρησιμοποιει ειναι πολύ καλα προσαρμοσμενα στο τροπο που τραβει τις φωτο!Οποιος δε με πιστευει μπορω να του δειξω υλικό) 3)με την εκδοση Β052 και αφου το μετετρεψα με τη διαδικασια που περιγραφεται στην πρωτη σελιδα του post από τον haki το έχω!(αγορασμενο απο vodafone). Δεν ειχα ποτε προβληματα με ραδιοφωνο,ούτε με το youtube που αναφερθηκε! 4)Η ετοιμοτητα κυψελης ----> μετα από πολλα τεστ γιατι με παρεξενεψε πολύ στην αρχη,βρηκα ότι σε περιοχες οπου εστω μια από τις κάρτες sim δεν εχει δυνατο σημα τρωει ποοοολυυυυυ μπαταρία! Σε περιοχες που το σημα ειναι καλό η ετοιμοτητα κυψελης πέφτει κάτω από 20% και ανεβαινει φυσιολογικα η οθόνη! Το battery drain ειναι μεγαλύτερο δε, όταν η καρτα που χρησιμοποειται για 3g δεδομενα δεν εχει καλό σημα!Οπότε μαλλον λογικα παρουσιαζει μεγαλη καταναλωση! 5)Μεγαλο μειονεκτημα και οποιος ειναι να το αγορασει να το σκεφτει ειναι η απόδοση της 13ΜΡ καμερας σε συνθηκες σκοταδιου(βραδυνη ληψη) με το φλας!!Οι φωτο ειναι σα να εχουν "παρει φως" και με την αισθηση του εξωπραγματικου! Τεσπα..χάλια!Προσοχη,:!: τραβαει απίστευτα καλα φωτεινα αντικειμενα(π.χ. τον ηλιο σε ηλιοβασιλεμα,ή τα φωτα από αποσταση σε βραδυνο τοπίο),αλλα δε τραβαει καλα όταν για παραδειγμα εισαι σε ενα club-μπαρακι και φωτογραφιζεις τη παρεα σου νυχτα!Προσπαθησα πολλες φορες με 1000-2 ρυθμισεις ..τπτ!:X 6) Η μπαταρια εχει ενα θεμα με το 3g,αν δλδ το εχειτε συνεχεια αναμενο!Και εδω χρειαζομαι βοηθεια!!Τονιζω ότι δεν εχω κανενα άλλο θεμα με το κινητο!!Αξιζει να βαλω την Β136? Κανει όντως καλυτερη διαχειριση στο θεμα μπαταρίας;;Προσεξα ότι με wifi βγαζει ανετα τις 18-24 ωρες χωρις να απαιτει φορτισει! Αλλα αν ανοιξω 3g... 8-10 ωρες το πολύ!
  4. 5 μερες με το κινητο!Γενικά: παρα πολύ καλο! -Γρηγορο -Δεν εχει χασει το σημα πουθενα -Δε κολησε ποτέ! -μεχρι 5 εφαρμογες ταυτοχρονα ανοιχτες....θηρίο! - το θέμα με τη φωτεινοτητα..χμμ..έχει ένα θεματακι ειναι αλήθεια!Αλλα μηδαμινό, και μετα από 2-3 μερες το συνηθιζεις!(ούτε που το προσεχω πια) - το θεμα με τη μπαταρια..χμμ!!εδω μαλλον θα υπάρχει θεμα για hard core users!Να μιλησω προσωπικα,μέσα σε 24ωρο με 12 ωρες ανοιχτο 3G και τις υπόλοιπες wifi,1 ωρα κλησεις και χρηση συνεχομενη σε facebook,viber,instagram,twitter,snapchat άντεξε και ειχε 15% ακομα!Τωρα το περιεργο σε αυτα που αναφερετε ειναι ότι σε μενα τρωει 67% η "ετοιμοτητα κυψελης" χθες που ημουν ολη μερα στο σπιτι και σημερα η ιδια εφαγε 48% μακραν περισσοτερο από την οθονη που κυμαινεται περιπου στο 15%!Καλά το συστημα Android ειναι μονιμα κάτω από 6%! Υποθετω οτι οφειλεται στην κακη ποιοτητας σηματος που εχει η cosmote(η δευτερη καρτα μου δλδ) εντος του σπιτιου μου!Αν όχι μηπως ξερει καποιοςπου μπορει να οφείλεται αυτο;;:worry: Πολύ ευχαριστημενος με τη συσκευη λοιπόν!Τα 167 μαλλον λίγα μου φαινονται για αυτα που προσφερει!(Θυμιζω το πηρα απο vodafone,το εκανα δικαρτο με την διαδικασια του haki της πρωτης σελιδας αυτου του post! Θα δουμε και στον ενα μηνα πως θαναι!!:D
  5. http://www.bestprice.gr/cat/6349/oem-thikes-kinitwn.html?q=huawei+p8+lite για ριξτε μια ματια εδω...!!
  6. 1) ναι ..εχει επιλογη 2) η micro sd παιζει κανονικα....αλλα πιανει το χωρο της nanosim! Άρα sto dual sim, ειτε βαζει 2 καρτες σιμ ειτε μια καρτα σιμ και την sd λειτουργει κανονικα!( δοκιμασμενο) 3) δυσκολο....αλλα εχεις μεγαλες πιθανοτητες να ο βρεις σε περιφερειακα μαγαζια. Καλό ψαξιμο και καλη τυχη!
  7. vaggelis_grg Εισαι θεός...ευχαριστω πολύ!
  8. 24 ωρες με το κινητο! Όλες οι λειτουργιες δουλευουν τέλεια! Η αλήθεια ειναι ότι αρχικα φοβηθηκα να κανω ολα αυτα που αναφερει ο haki στη πρωτη σελίδα του Post(ναι το πηρα από vodafone single sim)!Αλλα φίλε μου το κατεχεις γιαυτο σου βγαζω το καπέλο!! Το κινητο πάει σφαιρα,οι καρτες δουλευουν και οι δυο κανονικα όπως και στο προηγουμενο δικαρτο που ειχα και μαλιστα πιο καλα!Η μπαταρια ειναι πολύ καλή συμπληρωνει τωρα 20 ωρες με οχι καλη την πρωτη φορτιση,και ειναι στο 35% με φουλ χρηση!( Στον γερμανο δεν ξεραν που μπαινει η νανοσιμ,επειμεναν να βαλουν μικροσιμ,γελιοοο...επρεπ να ειχα μια καμερα να τραβηξω το βλεμμα του πωλητη) Ένα παραπονο μπορω να διακρινω,αλλα μπορω να το διακιολογησω προς το παρων! Η οθόνη δεν ειναι τοσο..ας πουμε φωτεινη με το samsung που ειχα(ναι επαιξα με τις ρυθμισεις).Αλλα μπορει να φταιει και η ζελατινα που εχει το P8 από τη μανα του. Εν αναμονη της θηκης και της νεας ζελατινας που εχω παραγγειλει και το βλεπουε και αυτο! Και μιε ερωτηση αν ξερεις καποιος,υπάρχει τροπος να τραβηξουμε στιγμιοτυπο με συνδυασμο πληκτρων και όχι με την επιλογη από το τηλέφωνο(από το μενου εννοω)?
  9. Είστε και οι πρώτοι! Μπραβο για τις συμβουλες! βγαζει πλεον το μενου διαχειρισης 2 καρτων! αυριο που θα βαλω και τις 2 καρτες θα σας ενημερωσω και για το πως λειτουργει! Ειχα πριν το παναρχαιο αλλα πολυ καλό για την εποχή του samsung galaxy duos απο το 2012...με αντεξε 3,5 χρονια
  10. αα..ειστε και γρηγοροι..ωραια..προχωράω!ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πωωω!!! είστε μεγάλοι χάκερσ τελικά!! :D :D βγαζει μενου "διαχειριση διπλης κάρτας" τα συγχαρητήρια μου!
  11. γεια χαρα!μολις το πηρα απο vodafone μετα από πολυ αγωνα! Προβλημα με τη μία όμως! το φλασαρα όπως υποδειξατε,αλλα...στο 99% κολάει(στο πρωτο step) και λεει ότι τελικα δεν εγινε....και δευτεροnμπορει να λεει οτι δεν εγινε όμως το σημα της vodafobe το αρχικο εξαφανιστηκε και βγαινει μονο το Hawei ως σημa αρχικης οθονης! Να επισημανω ότι δεν εχω βαλει ακομα simκαι η εκδοση το ΕΜUI einai V100R001C50B311 οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!! μηπως να προχωρησω στο step 2? Eχω την εντυπωση επίσης ότι με το πρωτο φλασαρισμα περασαν καποιες εφαρμογες που δεν τις ειχε πριν,όπως το twitter για παραδειγμα...
×
×
  • Create New...