Jump to content

Frapogalo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Frapogalo

  1. Ο ενας ριχνει το μπαλακι στον αλλο (lg kai procordia) .. εγω για αλλη μια φορα θα το στειλω για επισκευη και αν δεν γινει τιποτα θα το στειλω!
  2. Και αφου η σειρα 504 εχει αψεγαδιαστη οθονη σε εμας με σειρα 503 γιατι αρνουνται να μας βαλουν μια οθονη της προκοπης?? Πρωην χρηστης g2,g3 και τωρα φλεξ.. με τον τροπο της Lg και το σερβις δεν ξερω αν θα επιλεξω παλι τηλεφωνο Lg αν δεν αλλαξουν σταση..
  3. Kαλησπερα και απο εμενα, πρωτη φορα γραφω εδω .. Αποτι διαβαζω για τα προβληματα της οθονης.. εχω και εγω τα ιδια στην αρχη ειχε κιτρινιλες και το κλασσικο ξεθωριασμα , σταλθηκε procordia επισκευαστικαν οι κιτρινιλες αλλα τα ξεθωριασματα παρεμειναν. Ξαναπηγα εκει και τοτε (πριν 1.5 μηνα) το ειχαν αναγνωρισει ως προβλημα αλλα επειδη ηταν λειτουργικο το τηλεφωνο και δεν ειχαν μη προβληματικο ανταλλακτικο μου ειπαν να παω αλλη φορα αργοτερα που θα φερουν. Προσφατα ξαναεπικοινωνησα και αρχισαν να μου λενε οτι ετσι ειναι οι οθονες και τετοια. Να μιλησω απο δευτερα που θα ειναι ο τεχνικος εκει και βλεπουμε . Τι να κανω στη συνεχεια αν μου πουν παλι δεν μου αλλαζουν την οθονη και τετοια.. ( Οχι τιποτα αλλο δεν ειχα βαλει παλι tempered glass για να μην παει χαμενο και εχει γρατζουνιστει τωρα..)!
×
×
  • Create New...