Jump to content

DarkMaster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DarkMaster

  1. man σε προσπάθεια gapps μου βγάζει το turbo-x splash screen και κλείνει.. δεν μπαίνει σε recovery καμία ιδέα για αυτό το "πράμα" που μόνο αξιόλογο tablet δεν είναι? help μην το σπάσω, με έχει τρελάθει ένας ανηψιός μου.. :S :mad:
  2. Παιδιά εκλιπαρώ για το LEng (language extender) Αγγλικό λειτουργικό σε Ελληνικά.. Έχω το πρόγραμμα δεν έχω το key.. help me γιατί ο θείος δεν ξέρει ελληνικά και θελει pocketpc & destinator.. την τρέλα μου..
  3. Παιδιά μήπως είναι εύκολο τα στοιχεία της Samsung Hellas π.χ. τηλέφωνα διευθ. κλπ σε μια απάντηση ή σε ένα Pm.. Σας εύχαριστώ πολύ
  4. Μάγκες ωραία όλα αυτά για το θαυμαστό κινητό μας.. αυτό που με καίει είναι ότι χρειάζομαι έναν file manager σε java που να μπορεί να κάνει "copy" ουσιαστηκό "copy" γιατί το κινητό μόνο μετακινεί και μετονομάζει αρχεία.. δεν "αντιγράφει".. και έχω βαρεθεί να κουβαλάω το card reader και το laptop.. Και.. Εγώ είμαι γραμένος στο logolove.gr εδώ και 4 μπορεί και 5 χρόνια με τον ίδιο αριθμό έχω αλλάξει αρκετά κινητά και πλέον μετά το 2003 έχω ξεχάσει τον κωδικό μου, έχω στείλει να μου το στείλουν, έχω στείλει mail στους admins τπτ.. στο κ@!#$μο με έχουν κανονικά.. Θέλω να βγάλω το λογότυπο φορέα γ4μ% την τρέλα μου.. μου χαλάει όλα τα background.. Υ.Γ. δεν έχω wap γιατί δεν έχω κάρτα.. μην απαντήσετε μα μου μέσω wap κλπ κλπ ξέρω.. αλλά δεν βάζω κάρτα γιατί δεν είμαι φραγκάτος..! 1 κάθε 1-2 μήνες..! ;)
  5. Το έκανα και το κάνω εγώ με το δικό μου όταν είχα το SP1 στα XP με software που είχε ο bluetooth adaptor που αγόρασα.. Τώρα με το SP2 στα XP δεν μπορώ, γαμώτο, να το κάνω. Και ήταν ωραία να μιλάω με τους messengers χρησιμοποιώντας το HBH-65 της sony ericsson PLEASE ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα που να μπορείς να συνδέσεις το bluetooth headset στο Laptop για speakerphone use.. τώρα αναγκαστικά έχω το sp2 και δεν μπορώ να δουλέψω χωρίς αυτό, αλλά χρειάζομαι το speakerphone ability που είχα πριν με το sp1. Υ.Γ. Το software που προανάφερα στην αρχή του μυνήματος τώρα που το sp2 έχει embeded bluetooth support δεν μπορεί να εγκατασταθεί. Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...