Jump to content

sofialoca

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sofialoca

  1. Με cosmote και vodafone σε μενα προσωπικα το σημα ειναι καλυτερο μπορω να πω και πιανω κ πιο συχνα 4G. Ειμαι με την Ρομ του ιταλου cuoco92 VIBEUI_1608. v13 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη εκτος απο την καταναλωση της μπατατιας ισως που μου φαινεται πιο μεγαλη. Αυτες τις μερες μολις βρω χρονο σκεφτομαι να βαλω και την καινουρια του 1610. Θα επανελθω με εντυπωσεις και για το σημα. Σκεψου παντως να αλλαξεις ρομ.
  2. φίλε μου εξαρτάται τι θέλεις από τη συσκευή. για παράδειγμα η miui είναι κ ομορφη κ γρηγορη αλλα της λειπουν μερικα πραγματακια ενώ η vibe ui είναι η επίσημη για το κινητό αλλά τουλάχιστον εμένα δε μαρέσει τόσο εμφανισιακά κ πιστευω οτι κολλαει κ λιγακι (μιλαω πάντα για λιγο εντονη χρηση) κ μερικες φορες ζεσταινεται. ολα εχουν να κανουν ομως κ με το πως στηνει ο καθενας το κινητο οποτε απο χρηστη σε χρηστη διαφερει η εμπειρια ακομα κ με την ιδια ROM.. το καλυτερο ειναι να δοκιμαζεις για καμμια βδομαδα τουλαχιστον κ να δεις ποια σε ικανοποιει περισσοτερο.
  3. ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!καλά χριστούγεννα!!! πάντως αν κρινω από την προηγούμενη miui μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει!εγώ τουλάχιστον είμαι φουλ ευχαριστημένη ακόμα κ με έντονη χρήση! :D
  4. Καλησπέρα παιδιά και καλές γιορτές! έχει κάποιος λινκ για την τελευταια MIUI v7 γιατί δεν μου βγάζει στη σελίδα στο needrom παρόλο που έβγαλα και το adblock..
  5. Νασαι καλα φιλε μου!Ευχαριστω πολυ!σουπερ γρηγορος!
  6. Καλησπέρα! Μήπως έχει καποιος να δώσει λινκ για το ζιπ της Miui ??? Δε ξέρω γιατι αλλα δε μπορω να κανω εγγραφη στη σελιδα για να την κατεβασω... :blink:
  7. Καλησπέρα! Το έχω βάλει εδώ και λίγες μέρες και έχω βγάλει εκτός από αυτά που αναφέρεις και πολλές ακόμα εφαρμογές και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάει σφαίρα και έχει και καλή αυτονομια στη μπαταρία (από όσο μπορώ να καταλάβω με 5μέρες που το δουλέυω). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη και μου φαίνεται καλύτερη σαν ρομ από την Carbon 2.5 που είχα πριν. :)
  8. Για το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις το αναφέρει στη σελιδα και διορθωνεται. Ξαναεγκαθιστας το xposed αν δε κανω λαθος κ εισαι οκ.
  9. Χίλια ευχαριστώ για το λινκ φίλε μου! Στη σελίδα είναι πεσμένο μάλλον και δε μπορούσα να το κατεβάσω... Και από την δική μου εμπειρία ως τώρα η σειρά LTT LEMONADE φαίνεται ναναι η καλύτερη και έχω δοκιμάσει πολλές ρομ αλλά τελικά έμεινα με την 1532 για μήνες κ πήγαινε άψογα...Δε ξέρω αν η CARBON LITE 2 είναι καλή αλλά θα δοκιμάσω πρώτα την 1537 και βλέπουμε...
  10. Τη σελίδα την αναφερω στην αρχή... αλλά ορίστε το λινκ για την δευτερη ρομ : http://www.movilesdualsim.com/tema/aosp-5-1-lemonade-09-08-2015.109867/ και ναι μέσω TWRP θα την φλασάρεις.
  11. Καλησπέρα παιδιά! Μόλις είδα οτι στην ισπανικη σελιδα (http://www.movilesdualsim.com) βγήκαν νεες ρομ βασισμενη η μια στην τελευταια 1532 και αλλη μια πειραγμενη AOSP 5.1 με βαση κινεζικη.. Παρακατω βαζω κ λινκ για κατεβασμα.. VIBEUI_V2.8_1532_LTT_LEMONADE(07/08/2015) by FeyoMx : http://www.mediafire.com/download/3g3gr08h40y733o/VIBEUI_V2.8_1532_LTT_LEMONADE.zip AOSP 5.1 LEMONADE (09/08/2015) by FeyoMx : http://www.mediafire.com/download/b7136norccfbgnp/AOSP_5.1_LEMONADE.zip Καλες δοκιμες!!! ;):D
  12. :D:D:D Ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Πάντως έχεις δίκιο και εξαρτάται και πως τον βολεύει και το στήνει κιόλας ο καθένας. Περιμένω να κατέβει κ ξεκινάω το 'πείραγμα'... (τελικά είναι να μην έχεις την τρέλα...ψάχνεις αφορμές να σκαλίζεις συνέχεια..):rolleyes:
  13. Καλησπέρα! Σκέφτομαι να την δοκιμάσω κ εγώ και σε ευχαριστώ πολύ για το λινκ! - Μια ερώτηση μόνο : έχεις προσέξει κάποιο πρόβλημα ή καθυστέρηση στις ειδοποιήσεις π.χ. viber , facebook κλπ; Σου έρχονται σε πραγματικό χρόνο ακόμα κ αν έχεις κλειδώσει οθόνη; Είμαι με την τελευταία του ιταλού κ έχω κάνει και την αναβάθμιση σε 1.9 και γενικά είμαι ευχαριστημένη αλλά παρατηρώ τελευταία οτι δε μου έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις..(κ δεν έχω πειράξει δεδομένα παρασκηνίου στο safe center ή κάτι άλλο) Γενικά πάντως η Rom του ιταλού είναι πολύ αξιόλογη, πάει σφαίρα ειδικά μετά από αφαίρεση κάποιων περιττών εφαρμογών, καλή αυτονομία μπαταρίας με αρκετή χρήση κιόλας, δε ζεσταίνεται και έχω συνήθως πάνω από 1000-1100 RAM σε χαλαρές συνθήκες..
  14. Φίλε μου, πρώτον, καλά έκανες κ δεν πάτησες στο MD5 κ στο άλλο κουτάκι γιατί δεν χρειάζεται. Δεύτερον, ναι το κινητό ζεσταίνεται αλλά μόνο σε πολύωρο multitasking (π.χ. κατέβαζα εφαρμογές, εψαχνα στο ιντερνετ, ειχα βαιμπερ, ακουγα μουσική κλπ για κανα 2ωρο). Τώρα που έχω στήσει κιόλας το κινητό (έβγαλα άχρηστες εφαρμογές, εκανα ενημερώσεις κ 5-6 επανεκκινήσεις) παρατηρώ ότι δε ζεσταίνεται τόσο και έχω και Ram συνήθως πάνω από 1000 ΜΒ μέχρι κ 1300 σχεδόν μερικές φορές! Για τη φωτογραφική νομίζω ειναι στα ίδια αν κ δε τη δοκίμασα αρκετά. Τρίτον, τα εικονίδια τα αλλάζεις πατώντας παρατεταμένα πάνω τους ή αν αλλάξεις θέμα ή αλλάζεις launcher και όσο για τον ήχο κλήσης, ειδοποίησης κλπ αφού το βάλεις τέρμα στις ρυθμίσεις του κινητού, πας στο Max audio και atom, τα ενεργοποιείς κ ανάλογα παιζεις κ εκεί μέχρι να εισαι ικανοποιημένος (bass, tremble κλπ). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη με τη Sensation αν και θα περιμένω μερικές μέρες για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα. :D
  15. Πωωωωωω! Χίλια ευχαριστώ αν κ είμαι φίλη..Πιο γρήγορα κ από αστραπή! :w00t: ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε μου, από ότι θυμάμαι με ασφάλεια είχα κάνει 'πάγωμα' κ απεγκατάσταση σε : google maps, google music, gmail, exchange, όλα τα live wallpaper κ το live wallpaper picker, chrome browser, browser bookmarks, phototable, google quick searcbox, youtube, google now κ τον launcher αφού πρώτα πέρασα άλλον. Αυτά τα θυμάμαι σίγουρα αλλά πρέπει να έβγαλα κ μερικά ακόμα που τώρα δε μουρχονται... Γενικά καλό είναι να τα παγώνεις πρώτα για1-2 μέρες κ αν δε βλέπεις προβλήματα να τα απεγκαθιστάς αν δε τα χρησιμοποιείς καθόλου ή προτιμάς άλλες εναλλακτικές. Προτείνω το system app remover από jumobile που μπορείς να κάνεις μαζική απεγκατάσταση πολλές εφαρμογές. ;) Στο λίνκ θα βρεις μια λίστα από το xda που δίνει ποιές εφαρμογες μπορείς να απεγκαταστήσεις με ασφάλεια. Βλέπεις ποιές από αυτές έχει αφήσει ο ιταλός κ αν θες βγάζεις. http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/themes-apps/guide-nexus-5-apps-safe-to-remove-t2622128
  16. Καλησπέρα σε όλους! Μήπως υπάρχει κάποιος που να μπορεί να ποσταρει λίνκ της Sensation Rom το xancin ;;; Προσπαθώ να κάνω εγγραφή για να την κατεβάσω αλλά δε ξέρω τι γίνεται κ με πετάει.. Δοκίμασα του ιταλού από 1.2 σε 1.4 και τώρα 1.5 και είμαι αρκετά ευχαριστημένη αλλά βλέπω πολλά και καλά σχόλια για τη Sensation κ θαθελα να τη δοκιμάσω. Πάντως με την 1.5 του ιταλού μέχρι στιγμής βλέπω λίγο καλύτερη αυτονομία, καλύτερη ανταπόκριση, υψηλή ένταση χάρη στο Maxx audio και με απεγκατάσταση αρκετών άχρηστων εφαρμογών τρέχει πολύ καλύτερα από ότι άλλες που μου έβγαζαν διάφορα όπως η Lemonade του FeyoMx και οι πιο παλιές του ιταλού. Φαίνονται οργανωμένοι οι ισπανοί και ομολογώ ότι και η Lemonade ήταν καλοστημένη και προσεγμένη παρόλα τα προβληματάκια... Αααα! έχει βρει κανείς το καπάκι που κουμπώνει στα πιν με τα κεραμικα ηχεία κάπου;;
×
×
  • Create New...