Jump to content

ChristinaChar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ChristinaChar

  1. Ααα εντάξει δεν το γνώριζα. Συγνώμη. :) ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη δεν το γνώριζα. :)
  2. Καλησπέρα. Ψάχνω για ένα ντοκιμαντέρ αλλά δεν γνωρίζω εάν το έχει με ελληνικούς υπότιτλους. Πρόκειται για το "Child of Rage" του '92. Εάν μπορείτε να το βρείτε με ελληνικούς υποτίτλους θα σας είμαι ευγνώμων. Επίσης δεν γνωρίζω εάν κυκλοφορεί καμία ταινία του είδους που να βασίζεται στην ιστορία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
  3. Την ταινία την είχα δει πολύ παλιά έτος 85 κάπου εκεί και οι κούκλες δεν ήταν τρομακτικές, ήταν απλές πορσελάνινες και ζωντάνευαν την νύχτα και περπατούσαν στο δωμάτιο. Από ότι είδα δεν ήταν καμιά απ'αυτές τις ταινίες. Αλλά όπως και να χει ευχαριστώ :)
  4. Έτος '85 πρέπει να την είχα δει αυτή την ταινία, αμερικάνικη πρέπει να ήταν ήταν ένας άντρας ο οποίος έμπαινε σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο κούκλες. Νομίζω ότι έκανε συλλογή από κούκλες. Το σπίτι αυτό βρισκόταν σε ένα δάσος. Αυτές οι κούκλες απ'ότι θυμάμαι περπατούσαν μέσα στο δωμάτιο την νύχτα. Αν μπορείτε να βρείτε αυτήν την ταινία :)
  5. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μόνο εκείνη την σκηνή είχα δει και το έψαχνα πολύ καιρό και δεν θυμόμουνα και τον τίτλο!! :D
  6. Επίσης θυμάμαι άλλη μια ταινία που την είχε δείξει στο mega παλιά περασμένες 10-11 πρέπει να ήταν η ώρα. Είχε να κάνει με εξωγήινο πλάσμα ή πλάσματα. Θυμάμαι που ήταν δυό άντρες μέσα σε ένα εργαστήριο και μέσα σε πάγο δεν θυμάμαι ακριβώς, κουτί ήταν... δεν θυμάμαι.. ήταν ένα πλάσμα και λέει ο ένας στον άλλον βλέπεις που κινείται; Αν την βρείτε θα σας είμαι ευγνόμων :alien:
  7. Έχω και εγώ μία ταινία που δεν θυμάμαι τον τίτλο ούτε του ηθοποιούς αλλά θα περιγράψω μία σκηνή. Θα πρέπει να είναι θρίλερ σύμφωνα με την σκηνή που θυμάμαι. Είναι ένας άντρας που είναι δολοφόνος μέσα σε ένα φορτηγό και πίσω απ'το φορτηγό έχει δέσει έναν άλλον άντρα, τα χέρια αυτού του άντρα τα έχει δέσει στο δικό του φορτηγό και τα πόδια του σε έναν τοίχο ή σε ένα άλλο αμάξι αν θυμάμαι καλά. Σε λίγο φτάνει η κοπέλα αυτού του άντρα για να πείσει τον δολοφόνο να μην του κάνει κακό και ο δολοφόνος την καλεί μέσα στο φορτηγό του. Μπαίνει αυτή μέσα έχοντας ένα όπλο μαζί της. Ο δολοφόνος της λέει (αν θυμάμαι καλά) έχεις την ευκαιρία σου, σκότωσέ με τώρα αλλιώς θα σκοτώσω το αγόρι σου... Το αγόρι εν τω μεταξύ όλη αυτή την ώρα ήταν πίσω από το φορτηγό δεμένος. Η κοπέλα τελικά δεν τον πυροβολεί και ο δολοφόνος βάζει μπρος την μηχανή και μετά δείχνει τη σκηνή που το αγόρι της από πίσω κόβεται στην μέση! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
×
×
  • Create New...