Jump to content

epriestjim_1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About epriestjim_1

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

epriestjim_1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Χαιρετίζω την παρέα, Είμαι και εγώ κάτοχος Α3 και έχω 3 ερωτήσεις: 1. Είχα προηγουμένως το ACE2 και είχα κάνει backup στο KIES τα sms. Προσπάθησα να τα περάσω στο Α3 και δεν γίνεται. Σε σχετική ερώτηση στο τμήμα εξυπηρέτησης της Samsung μου απάντησαν ότι δεν γίνεται να τα περάσω γιατί πλέον το Α3 έχει άλλο προγράμμα (SmartSwitch). Γνωρίζεται εσείς κάτι διαφορετικό? 2. Μόλις μου κατέβηκε χθες η αναβάθμιση για lollipop. Επειδή με το ACE2 την είχα πατήσει με την αναβάθμιση καθώς το κινητό μετά απλά σερνόταν με 5-6 εφαρμογές μόνο, λέω να περιμένω και τα δικά σας σχόλια για το αν αξίζει να το αναβαθμίσω. Πως φεύγει η ειδοποίηση για την εγκατάσταση της αναβάθμισης?
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μόλις αποφασίσω και πάρω το μηχάνημα που θα επιλέξω θα σας γράψω τις πρώτες εντυπώσεις. Ξέχασα να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρει η θέρμανση προς το παρόν γιατί δεν έχουμε θέμα με το πετρέλαιο στην πολυκατοικία.
  3. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας για την επιλογή κλιματιστικού. Ο χώρος είναι 35m2 3ος όροφος ρετιρέ με πολύ καλή μόνωση. έχω καταλήξει ότι το κλιματιστικό θα είναι 18αρι. Το budget είναι 1.000 Ε. Πήγα σε 3-4 καταστήματα και έχω καταλήξει σε ένα short list. Fujitsu ASYG18LFC Toyotomi Izuru Eco TRN/TRG-556ZR Daikin FTX50K (ξεφεύγει από τα 1.000Ε, αλλά δεν το αποκλείω) Αν έχετε κάποια επιπλέον καλή πρόταση σε αυτά τα χρήματα, ακούω τις προτάσεις. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...