Jump to content

kn1kos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kn1kos

  1. kn1kos

    Jiayu S3

    Ναι, κάπως έτσι πρέπει να δουλεύει. Αν και το είχα ξαναπεί, εγώ κάνω ήδη αγορές μέσω Paypal από το 15αύγουστο με συνδεδεμένη την American Express, ενώ όταν συνδέω στο Paypal την Mastercard (της ίδιας τράπεζας!!!), η συναλλαγή κόβεται. Άντε βγάλε άκρη τώρα...
  2. kn1kos

    Jiayu S3

    Κι εγώ έχω κάνει κάμποσες αγορές με paypal τον τελευταίο μήνα, αλλά μόνο όταν χρεώνω την Amex. Όταν προσπαθώ (μέσω paypal πάντα) να χρεώσω τη Mastercard δεν την δέχεται. Σημειωτέον ότι η Mastercard έχει 7πλάσιο όριο αγορών από την Amex...:blink:
  3. kn1kos

    Jiayu S3

    Μπορεί να παίζει ρόλο και σ' αυτό η ρομ που φοράει η κάθε συσκευή; Εμένα έχει την S3S 20150507-083407 και κάνει 5-6 ώρες κατά μέσο όρο...
  4. kn1kos

    Jiayu S3

    Εμένα μου κρατάει αρκετά άνετα φουλ διήμερο με μόνιμα ανοιχτό ίντερνετ, bluetooth, GPS, αλλά κάνω όλα αυτά που προανέφερα. Αυτό που σου κάνει πάντως δείχνει ότι κάποια στιγμή την ζόρισες πολύ και υπερθερμάνθηκε, οπότε έχει (προσωρινά) καταστραφεί μία μεμβράνη που έχει εσωτερικά και αυτό προκαλεί το απότομο άδειασμα. Αν την προσέξεις (και δεν την ξεσκίσεις) μερικές μέρες, λογικά θα επανέλθει.
  5. kn1kos

    Jiayu S3

    Κι εγώ με Cyta δεν έχω πρόβλημα στο να δίνω ίντερνετ σε άλλους. Το μόνο ότι η Cyta δεν δίνει ακόμα 4G :( ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως φορτίζει αργά, αλλά η αργή φόρτιση είναι καλύτερη για την "υγεία" της μπαταρίας. Αν θες να φορτίζει πιο γρήγορα μπορείς να κάνεις τα εξής: 1. Αγοράζεις έναν φορτιστή που να βγάζει παραπάνω ρεύμα από τον φορτιστή που μας έστειλαν. Αντί για 1Α να βγάζει π.χ. 2Α 2. Την ώρα που φορτίζει κλείνεις ό,τι εφαρμογές δεν χρειάζεται να τρέχουν στο background και γενικά δεν το πολυδουλεύεις 3. Χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή που κάνει βελτιστοποιήσεις (κοινώς optimization) ώστε να καταναλώνεις λιγότερο ρεύμα (το DU Battery Saver μου έχει φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο) 4. Ακόμα καλύτερα κλείνεις το κινητό όταν το φορτίζεις (τη νύχτα π.χ.) ...και γενικά προσέχεις να μην ξελιγώνεις την μπαταρία μέχρι να μηδενίσει. Την φορτίζεις μόλις πέσει κάτω από 20%.
  6. kn1kos

    Jiayu S3

    Προφανώς ενεργοποίησες κατά λάθος την πρώτη μέρα σύνδεσης το Mobile Internet Daily της WIND και θα σε χρεώνει 1€ την ημέρα μέχρι να τους πεις να στο διακόψουν. Καλό είναι να τους πάρεις το συντομότερο...
  7. kn1kos

    Jiayu S3

    Tempered glass με κλειστά μάτια!
  8. kn1kos

    Jiayu S3

    Κοίτα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης στο φόρουμ μας (http://www.myphone.gr/forum/poll.php?do=showresults&pollid=4116) το μαγαζί θεωρείται από τα πιο αξιόπιστα. Εγώ βέβαια, λόγω του ότι παρήγγειλα το δικό μου μέσα στο Πάσχα έφαγα μια ψυχική ταλαιπωρία 40 ημερών που όμως δεν οφειλόταν στο vickmall αλλά στα ταχυδρομεία που μεσολαβούν και πιθανότατα στο δικό μας στο αεροδρόμιο. Απ' ό,τι ακούω πάντως οι υπόλοιποι είναι γενικά ευχαριστημένοι.
  9. kn1kos

    Jiayu S3

    Αν σε ενδιαφέρει θήκη σιλικόνης και το tempered glass αντί για ζελατίνα (που για μένα είναι must), τότε το vickmall έχει καλύτερη τιμή γιατί δίνει αυτά τα δύο ως δώρα με τελική τιμή 195 δολ. (αντί για 190 του jiayu-store). Αν υπολογίσεις χαλαρά ένα 10άρικο για τα δύο δώρα που δεν σου χρεώνει, τότε έρχεται φθηνότερο το vickmall.
  10. kn1kos

    Jiayu S3

    Μια ερωτησούλα για όποιον γνωρίζει: Εγκατέστησα το SD Maid που πρότεινε κάποιος συμφορουμίτης πριν κάποιες μέρες και είναι όντως πολύ καλό, καθαρίζει τα πάντα. Παρατήρησα ότι όταν έχω δικαιώματα superuser και βάζω την εφαρμογή να βρει άχρηστα αρχεία, βρίσκει καμιά δεκαριά παραπάνω από όταν δεν είμαι superuser. Τα περισσότερα από αυτά περιέχουν τις "λέξεις" baidu, qihoo και vdml. Επειδή δεν είμαι πολύ σχετικός και φοβάμαι μην κάνω καμιά ανεπανόρθωτη βλακεία, υπάρχει πρόβλημα αν τα σβήσω; Ευχαριστώ.
  11. kn1kos

    Jiayu S3

    Ευχαριστώ, θα τη δοκιμάσω.
  12. kn1kos

    Jiayu S3

    Παιδιά τι να πω; Εγώ πάλι το είχα παραγγείλει από vickmall 9/4, το ταχυδρόμησαν με NL Post που ζήτησα (για καλύτερα) 11/4 και μου έφτασε στις 21/5, σαράντα ολόκληρες βασανιστικές μέρες μετά. Ήμουν έτοιμος να τους το κάνω θέμα αλλά έφτασε πάνω που κόντευε να εξαντληθεί η υπομονή μου... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω πάρει μερικά NFC tags και πειραματίζομαι, δουλεύουν μια χαρά. Αυτό που ψάχνω να βρω είναι εφαρμογή να τα προγραμματίζεις να κάνουν λίγο πιο δύσκολα πράγματα, όπως π.χ. να φτιάχνεις ένα custom προφίλ (με ρυθμίσεις ringtone, έντασης κλπ) και να το παίρνει όλο αυτόματα. Μέχρι τώρα έχω βρει να του προγραμματίζεις μόνο μεμονωμένες λειτουργίες (π.χ. άνοιγμα WiFi, αύξηση έντασης ήχου). Αν ξέρει κάποιος κάτι καλύτερο από το NFC tools & NFC tasks ας πει.
×
×
  • Create New...