Jump to content

kots00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kots00

  1. On 7/10/2021 at 1:58 ΠΜ, kots00 said:

    Μου επεσε και δεν λειτουργει το touch. Το εχω παρει απο κινα. Τι εχουμε στην ελλαδα σε αξιοπιστο service?

    (υποθετω οτι η εγγυηση δεν καλυπτει κατι σε περιπτωση πτωσης)

    Το εδωσα για επισκευη. 180ευρω για ΟΕΜ οθονη. Απογοητευση. Τα χρωματα ειναι φουλ θερμα ακομα κι αν το εχω ρυθμισμενο τερμα ψυχρα και sRGB. Τα σκουρα χρωματα μου τα σκουραινει κι αλλο. Το γκρι το δειχνει σχεδον σκουρο μπλε.Και το προβλημα γινεται εντονοτερο τη νυχτα που δεν υπαρχει φυσικο φως. Το πηγα στο καταστημα και μου ειπαν οτι δεν γινεται κατι, εται ειναι οι ΟΕΜ, καποιες παρτιδες πλησιαζουν πολυ στην εργοστασιακη οθονη και καποιες οχι τοσο.

    Αν το ηξερα οτι θα ειναι ετσι, πιθανοτατα δεν θα το εφτιαχνα.

  2. Μου επεσε και δεν λειτουργει το touch. Το εχω παρει απο κινα. Τι εχουμε στην ελλαδα σε αξιοπιστο service?

    (υποθετω οτι η εγγυηση δεν καλυπτει κατι σε περιπτωση πτωσης)

  3. αφου ο γερμανός το είχε τσάμπα το N10 και τώρα έχει το Ν100 σε προσφορά γιατί το πήρες από αλι?

     

    Πηρα το Nord που κανει 449 στον κωτσοβολο και στην επισημη σελιδα της oneplus, οχι τα Ν10 Ν100.

  4. To πηρα απο Aliexpress στα 305 ευρω. Ειναι λεει original EU version ενω υπαρχει και global version (στα 350). Θα δω καποια διαφορα στο λογισμικο?
  5. Έχει προεγκατεστημένη μια μεμβράνη προστασίας. Για να βάλω τζαμακι πρέπει να βγει η μεμβράνη; Έχετε να προτείνετε κάποιο που να το χρησιμοποιήσατε και να έχει καλή εφαρμογή; (Αν γίνεται, από ελληνικό μαγαζί, μην περιμένουμε ένα μήνα να έρθει από κινα)
  6. Κάποια εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής που να είναι καλύτερη από την εργοστασιακή μας έχουμε?
  7. Δουλεύεις πολύ το 4G?

     

    Επίσης, αν έχω διαβάσει Καλά, δεν είμαι πραγματική κατανάλωση αυτό.

    Απλά έτσι φαίνεται.

     

    Unleashed by my rooted OP3T in 8.0

     

    Μόνιμα 4G. Αλλά και πριν περάσω το 8 έτσι το χρησιμοποιούσα και δεν έβλεπα τέτοιες καταναλώσεις απ την ετοιμότητα κυψέλης.

  8. Mε Ο, σταθερα σε καθε κυκλο της μπαταριας η Ετοιμοτητα κυψελης μου τρωει πανω απο 25%. Εχουμε καμια λυση?

    Στοκ συσκευη περασμενη Ο με ΟΤΑ.

  9. Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά μου φαίνονται πιο ωραία τα χρώματα στην οθόνη με το Ο. Το έχω σε sRGB απ την πρώτη μέρα. Τώρα μου φαίνονται λίγο πιο ζεστά.
  10. Ξέχνα εξέλιξη στης μπαταρίες (σύντομα τουλάχιστον)

    Ένας λόγος από πολλούς είναι ότι με την μιας θα μπουν σε αυτοκίνητα αυτό τι σημαίνει

    Πχ έχουνε αντε αντε τριπλάσια αύξηση χωριτικωτητας στο ίδιο μέγεθος (δεν είπα κάτι εξοπραγματικο)

    Πχ ένα tesla model s έχει αυτονομία 500 550 χιλιόμετρα (ανάλογα με της συνθήκες) ούτε χάλια είναι ούτε και καλά (δεν φτάνεις ούτε μέχρι την Αθήνα Θεσσαλονίκη) δλδ είναι μια οριακή αυτονομία

    Ναι αλλά σκέψου αν αυτά τα 550 γίνουν 1600 τι θα γίνει? Μήλα με πλέον για ακρος μεγάλη αυτονομία για πολύ μεγάλη απόσταση, και αν μπει και στην εξίσωση ποιο φτηνή παραγωγή τους πάμε για προσιτά αυτοκίνητα με ρεύμα, αυτό σαν συνέπεια συμαινει αντίο βενζίνη και αυτόματα συμαινει αντίο ολόκληρη κοσμοκρατορια που βασίζεται σε αυτό.

     

    Προφανώς δεν παίζει να γίνει χωρίς να βρουν άλλους τρόπους για έλεγχο

     

    οπως πιθανοτατα δεν θα δουμε smartphone να κραταει τρεις μερες με νορμαλ χρηση, ετσι δεν θα δουμε και tesla με αυτονομια 1600 χλμ.

     

    Τη στιγμη που οι μπαταριες θα αποκτησουν τριπλασια δυναμη αυτοματα θα μπουν μικροτερες μπαταριες ωστε να εχουμε τη σημερινη αυτονομια με μειωση βαρους ογκου.

     

    Τωρα αν μιλαμε αποκλειστικα για κινητα, αν αυριο μπουν μπαταριες με 5-6 χιλ mAh, αμεσως οι προγραμματιστες θα χρησιμοποιησουν πιο ενεργοβορο hardwear/softwear οπως και πιο ενεργοβορες εφαρμογες. Παλι η αυτονομια θα ειναι οριακα 24 ωρες με νορμαλ χρηση.

  11. Έχω data 4g+ όλη μέρα, δεν τα κλείνω ποτέ για ευνόητους λόγους, από σήμα καμπάνα, χρησιμοποιώ 2sim γι αυτό και έκανα την αγορά, λίγο ζάπινγκ στο πέρας της ημέρας και λίγο email, αυτή είναι η χρήση που κάνω, πάνω από 2 και κάτι ώρες οθόνη δεν μου έβγαλε ποτέ, επίσης όταν πάω για ύπνο κλείνω data, όπως και δεν βλέπω φίλε να κάνει κάποια εφαρμογή ζημιά

     

    ONEPLUS 3T

     

    Εννοειται οτι κατι αλλο τρεχει. 2,5 ωρες οθονη ειναι παρανοικα μικρος χρονος για τη χρηση που κανεις. Εγω με ηπια χρηση ειμαι ευκολα στις 6 ωρες. Εχω δει και 7.

  12. μαλλον. μηπως ειναι πιο ευκολο να κανω μια επαναφορα ρυθμισεων? γινεται? χωρις να χασω πραγματα?

     

    το βρηκα. ρυθμισεις>εφαρμογες>youtube>χρηση δεδομενων. Εδω ειχα ενεργοποιημενη την επιλογη "Μεταδοση δεδομενων απενεργ". Μολις την απενεργοποιησα δουλεψε κανονικα.

  13.  

    Μάλλον έχεις κάνει τις ρυθμίσεις που παρατέθηκαν πριν κάποιες σελίδες εδώ και έχεις αποκλείσει τα δεδομένα απο κάποια διεργασία που χρειάζεται το YouTube. Τσέκαρε έναν έναν τους κανόνες

     

    μαλλον. μηπως ειναι πιο ευκολο να κανω μια επαναφορα ρυθμισεων? γινεται? χωρις να χασω πραγματα?

  14. Tι βλακεια μπορει να εχω κανει και δεν μπαινω you tube απ τα δεδομενα? Ουτε απ την εφαρμογη ουτε απ το chrome. Mε wifi μπαινει κανονικα.
  15. Καλησπέρα σε όλους. Πώς σας φαίνεται η κατανάλωση? Νομίζω μία ώρα ακόμα θα ήταν καλύτερα.

     

    Στάλθηκε από OnePlus 3T

     

    Ο μεσος ορος μου ειναι 6:30 ωρες οθονη σε μιαμισυ μερα. Νομιζω οτι αν το χρησιμοποιουσες λιγο παραπανω θα ησουν κι εσυ στα δικα μου στατιστικα.

  16. Εγώ το μόνο αρνητικό που παρατήρησα στη συσκευή είναι ο μέτριος ήχος στη συνομιλία μέσω ακουστικού και Bluetooth συγκριτικά με iphone και Samsung ναυαρχίδες.

    Αρκετά πρίμος ήχος χωρίς βάθος και πλήρη καθαρότητα.

    Και η αυτόματη φωτεινότητα είναι αρκετά χαμηλά για τα γούστα μου

     

    Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Κι εγω εχω μια παρατηρηση για τον ηχο απ το ακουστικο. Δεν μου φαινεται τοσο καθαρος οσο στο προυγουμενο τηλεφωνο μου (iphone 3GS). Δεν εχεις προβλημα με την επικοινωνια, ουτε ειναι τοσο σημαντικο ωστε να αποτρεψω καποιον απ την αγορα του και φυσικα δεν το μετανιωσα που το αγορασα. Αλλα ειναι κατι που το παρατηρεις (εκτος κι αν ειναι μονο η δικια μου συσκευη).

     

    Αντιθετα, με κατι παμφηνα hands free ο ηχος ειναι πεντακαθαρος.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Παρέλαβε κάνεις πρόσφατα για να μου πει αν έχει θήκη η όχι; θέλω να κάνω παραγγελία, γι αυτό ρωτάω, επίσης έχω δύο φορτιστές με usb2 καλώδιο , έναν QC2 και έναν QC3, αν πάρω ανταπτορα από usb2 σε tape c θα κάνω δουλειά; το πρόβλημα ήχου συμβαίνει μόνο στην σύνδεση με Bluetooth;

     

    Αν στελνουν θηκη θα το λεει καθαρα εκει που κανεις την παραγγελια. Αν δεν το λεει δεν στελνουν.

  17. Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσε κάποιος να συγκεντρώσει όλες τις ρυθμίσεις που βελτιώνουν την αυτονομία στο Opening post αυτού θέματος ως λίστα ας πούμε

     

    1)

    2)

    3)

     

    γιατί τώρα προσπαθώ να ψάξω όλα αυτά που λέτε στα άλλα πιο μεγάλα ποστ και μπερδεύομαι , φαντάζομαι θα είναι και άλλοι έτσι

     

     

    Δεν ειναι ευκολο γιατι αλλες ρυθμισεις εχει ο καθενας αναλογα με το τι χρησιμοποιει και τι ζηταει απ το τηλεφωνο του. Παρολα αυτα αν αυτο το νημα συγκεντρωσει αρκετες αποψεις, υπαρχουν εδω αρκετοι ικανοι να βγαλουν ενα γενικο συμπερασμα και να το δωσουν μετα και σ εμας τους τεχνολογικα αναλφαβητους.

  18. Καλημέρα

    Μέση αυτονομία με μέτρια χρήση;

    Τα 3400mah της μπαταρίας είναι αρκετά για 2 ημέρες;

    Γίνεται καλή διαχείριση ενέργειας;

    Ευχαριστώ

    Καλό Πάσχα

     

    1,5 μερα ευκολα με 6-6,5 ωρες οθονη κατα μεσο ορο. Μετρια χρηση κανω κι εγω. Μονο 3G, δεδομενα και wifi παντα ανοιχτα, μια sim, νορμαλ χρονο σε κλησεις, καθολου παιχνιδια, παρα πολυ σερφαρισμα απο chrome και μερικες εφαρμογες για το στοιχημα που τρεχουν συνεχεια.

  19. Στο myphone μπαίνω από chrome

    Βλέπω εσυ δουλεύεις tapatalk

    Έχει αρκετή διαφορά στην κατανάλωση;

     

    κι εγω chrome δουλευω κι επειδη η χρηση ειναι κυριως ιντερνετ απο browser θα με ενδιεφερε να δω αλλους με χαμηλη καταναλωση. Στα στατιστικα μου το chrome ειναι με διαφορα πρωτο σε καταναλωση.

  20. Υπερβολες. Εχω 64GB μονο και μονο επειδη ειναι η χαμηλοτερη χωρητικοτητα της συσκευης μου. Τα 32 θα μου εφταναν υπερ-ανετα.

     

    Αν θεωρειτε οτι το smartphone εχει αντικαταστησει κινητο, ταμπλετ, λαπτοπ, μιντια πλευερ, pc, φωτογραφικη μηχανη, βιντεοκαμερα, παιχνιδομηχανη και εξωτερικο σκληρο και ολοι εσεις κανετε φουλ χρηση σαν να ειχατε ολες τις παραπανω συσκευες, τοτε βαλτε 2 τερα σκληρο να τελειωνουμε.

     

    Επισης, τωρα που διαβαζω τα σχολια, ολοι λετε οτι πρεπει να σβησω βιντεο και φωτο γιατι γεμισε. Μα ΠΟΙΟΣ ο λογος να εχεις 30 γκιγκα φωτο και βιντεο πανω σου. Θα τα δεις ποτε? Αποθηκευσε τα στον υπολογιστη σου και κρατα καποιες φωτο που τις θες μαζι σου.

×
×
  • Create New...