Jump to content

thanasiskoug

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by thanasiskoug

  1. Εγώ πάντως με την 6.0.1 έχω τα εξής προβλήματα: 1 εφαρμογές που ήταν αποθηκευμένες στην sd δεν αναγνωρίζονται πλέον και πρέπει να τις εγκαταστήσω εκ νέου και 2 κάποια αρχεία .mp4 και .jpg έχουν πάρει μια κατάληξη στο τέλος τύπου .jpgpn και δεν ανοίγουν!!! Αυτά.... Άντε με γεια μας!!!
  2. Τα ίδια κάνει και το δικό μου... Δεν θα βγάλει λέτε διορθωμένο update η lenovo? Το ίδιο πρόβλημα έχουν και στο εξωτερικό και όχι αποκλειστικά σε συσκευές lenovo.
  3. Το έχεις κάνει root ?

    Αν όχι, δοκίμασε (αφού κρατήσεις backup των δεδομένων σου) να κάνεις πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μετά όλες τις ενημερώσεις, και μετά στο τέλος που θα σου πει ότι δεν έχει άλλες ενημερώσεις, πάλι τελευταία φορά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

    Δυστυχως συνεχιζει να βγαζει το ιδιο προβλημα. Το μηνυμα λαθους που βγαζει ειναι το εξης: system partition has unexpected contents

    E:Error in @/cache/recovery/block.map

    (Status 7)

     

    Installation aborted.

    Σε ξενα φορουμ διαβασα οτι πολλοι εχουν το ιδιο θεμα σε διαφορες συσκευες, οχι μονο lenovo.

    Δεν ξερω τι φταιει και τι πρεπει να κανω, καμια ιδεα?

  4. Παιδιά βοήθεια... Γράφω πρώτη φορά στο forum. Εχω το lenovo tab2 x30l (A10 30) με τρέχουσα έκδοση την S000031 160720 ROW και μου ήρθε ενημέρωση για update ΟΤΑ (801mb παρακαλώ). Την κάνω λήψη κανονικά, αλλά ή εγκατάσταση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω σφάλματος. Το προσπαθω 2ή φορά πάλι τα ιδια. Το δοκιμαζω να την εγκατάστησω με σύνδεση στο laptop με το lenovo smart assistant και πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει? Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?
×
×
  • Create New...