Jump to content

thd4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thd4

  1. thd4

    Lenovo K3 Lemon

    δυστυχώς δεν υπάρχει το ringtone που θέλω σε αυτήν την εφαρμογή
  2. thd4

    Lenovo K3 Lemon

    καλησπέρα, μήπω γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να βάλω δικό μου ringtone στο τηλέφωνο για ήχο κλήσης; το βάζω μέσα και όταν πάω στις ρυθμίσεις δε το βγάζει για επιλογή.
  3. thd4

    Lenovo K3 Lemon

    ...όταν κόβεις τη SIM σε micro με το σχετικό "κόφτη", το εναπομείναν υλικό της κάρτας λειτουργεί και ως θήκη/αντάπτορας. το εναπομείναν το κράτησαν στο μαγαζί νομίζω δεν το πήγα εγώ να μου κάνουν,δεν πειράζει ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σας ευχαριστώ...μαθαίνω σιγά σιγά
  4. thd4

    Lenovo K3 Lemon

    alex_master και telefoneri σας ευχαριστώ πολύ αν κόψω τις σιμ θα μπορουν να μπαινουν στα παλια τηλεφωνα?(ετσι απο περιεργια ρωταω)
  5. thd4

    Lenovo K3 Lemon

    φίλε μου τι να πω,σε ευχαριστώ πολύ...αυτό ήτανε.. είμαι τελείως άσχετος είναι το 1ο μου smartphone, ήτανε εντελώς γελοίο αυτό που ρώτησα τελικά...όλα καλά... κάτι άλλο τώρα που θα ήθελα να ρω΄τησω είναι για τις sim αν κάποιος θέλει να μου απαντήσει...έχω τις μεγάλες sim και αυτό θέλει μάλλον μικρες σε μέγεθος...έω ακούσει ότι πρεέπει να άω να μου τις κόψουν σε κάποιο κατάστημα, ισχύει σίγουρα αυτό, ή θα πρέπει να αγοράσω άλλες; αν μπορείτε πείτε μου κάποιες λεπτομέρειες Ευχαριστώ και πάλι!
  6. thd4

    Lenovo K3 Lemon

    Καλησπέρα σας Μόλις την παρασκευή παρέλαβα και εγώ αυτό το κινητό από παραγγελία απο την vickmall και έχω σοβαρότατο θέμα με το κινητό Καταρχήν να πω ότι είναι άσχετος με smartphone και συγκρισεις και τετοια δεν μπορω να κανω.Το κινητό μόλις το ξεπακέταρα, πάτησα το κουμπι του να ανοίξει και δεν έκανε απολύτως τίποτα...μετά δοκίμασα να το φορτίσω με τον αμερικάνικο φορτιστή του και το βοηθητικό ευρωπαικου στυλ βυσματακι πριζας που μου στειλανε, αλλά και πάλι το κινητό δεν φόρτιζε..ακόμα και μετα από πόσες ώρες, δεν υπάρχει καμία αντίδραση...έλεγα ότιίσως έφταιγε το καλώδιο,όμως δοκιμάσαμε να φοτρτίσουμε με το καλώδιο αυτό, ένα κινητό huawei ενός φίλου,το οποίο το αναγνώρισε μια χαρα ο φορτιστής και φορτιζόταν κανονικά,όπως και μετα υ το βγαλαμε το usb και το βαλαμε στον υπολογιστη, το κινητο του , αναγνωριζοταν, το δικό μου ούτε στο υπολογιστή...να σημειώσω ότι δεν έβαλα ακόμα sim μέσα(ειναι dual) αλλά δεν νομίζω ότι φταιει αυτό...όλα τα βιβλιαράκια βοηθιών ειναι στα κινέζικα και δεν βγάζω άκρη με τίποτα...από οτι βλεπω σε βιντεο το κινητο ανοιγει με ενα μονο κουμπακι τα δεξια του,εμενα δεν κανει απολυτως τιποτα. Αν ξέρει κανένας τι γίνεται ας με βοηθήσει αν θέλει, ή αν κάποιος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα. Εικάζω ότι έχει μηχανικό πρόβλημα το κινητό , αφού διαβάζω και τ ότο όταν παραγγέλνεις απο έξω υπάρχει αυτός ο κίνδυνος με τους κινέζους. Θα περιμένω, να είστε καλά.
×
×
  • Create New...