Jump to content

ascheti

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ascheti

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

ascheti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλά, ούτε καν σκέφτηκα να πατήσω πάνω στην λέξη "Ακουστικά". Νόμιζα πως το συγκεκριμένο ρυθμιζόταν μόνο μέσω των πλήκτρων έντασης και όχι μέσω της αφής! Θερμά ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια!! Η ρύθμιση επετεύχθη! :D
  2. Όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά και πατάω το κουμπί για να δω την ένταση, μου εμφανίζει ένα κλάσμα και την λέξη "ακουστικά", για παράδειγμα 07/30 Ακουστικά. Και στο 30/30 να το βάλω, και πάλι δεν ακούγεται ήχος όταν με καλέσει κάποιος. Τελικά υπέθεσα πως έτσι ρυθμίζει κανείς την ένταση του ήχου των ακουστικών, και όχι του ήχου κλήσης. Γι'αυτό και δεν βρίσκω άλλον τρόπο. Δεν βλέπω να γίνεται κάτι μπλε. Άσπρα είναι τα γράμματα.
  3. Θερμότατα ευχαριστώ!!! Απορώ πραγματικά πώς μπορείτε να χειρίζεστε αυτά τα μηχανήματα! Αν δεν υπήρχε αυτό το φορουμ, το πιθανότερο θα ήταν να το είχα πετάξει... από το παράθυρο! Θα μπορούσες να μου απαντήσεις και στην δεύτερη ερώτησή μου; Γιατί δεν βρίσκω άκρη! Ευχαριστώ και πάλι!!
  4. Καλησπέρα σας! Ξέρετε πώς αλλάζει ο ήχος κλήσης; Μου έχει μια προεπιλογή τον ήχο της cosmote, αλλά θέλω να τον αλλάξω! Επίσης όταν έχω συνδεδεμένα τα ακουστικά δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης, σαν να το έχω βάλει στο αθόρυβο. Θα πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. Ακριβώς αυτό. Το taxibeat δεν ανοίγει καν... Και δεν βρίσκω άλλη σχετική εφαρμογή. georgb, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την εφαρμογή που μου είπες!! Το πρόβλημα λύθηκε. Να είσαι καλά!!! Προσπαθούσα να τα μεταφέρω μέσα από το άλμπουμ των φωτογραφιών, επιλογή και αντιγραφή στην κάρτα sd. Οι φωτογραφίες μεταφέρονταν, όμως για κάποιο λόγο δεν μεταφέρονταν τα βίντεο.
  6. ΚΑλησπέρα και πάλι! Υπάρχει εφαρμογή για κλήση ταξί; Έχω την εντύπωση πως αυτό το τηλέφωνο είναι εντελώς άχρηστο.
  7. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Προσπαθώ να μεταφέρω κάποια βίντεο από το κινητό μου στην κάρτα μνήμης, όμως δεν μπορώ. Αντιθέτως, οι φωτογραφίες μεταφέρονται. Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα βίντεο;
  8. Ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις, καθώς και για την πληροφορία ότι είναι άχρηστο το ζουμ στο συγκεκριμένο κινητό, λόγω των megapixels. Μάλιστα μπορώ να πω ότι μου φαινόταν παράξενο που δεν το έβρισκα, αφού με όλα τα παλαιότερα κινητά που είχα, μπορούσα να κάνω. Λέω, δεν μπορεί, κάπου είναι και δεν το βρίσκω, ας πάω στο φορουμ να ρωτήσω! ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το κοιτάξω και αυτό! Ευχαριστώ πολύ!
  9. Έχεις κάποια υπ'όψιν σου; Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!
  10. Γειά σας και πάλι! Πώς κάνουμε ζουμ στην φωτογραφική μηχανή;
  11. Θερμότατα και ειλικρινά ευχαριστώ! Πόσο καιρό έψαχνα!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τις βρίσκω όμως στις "Εφαρμογές μου" (μη εγκατεστημένες). Πώς τις διαγράφω και από εκεί;
  12. Καλησπέρα και πάλι! Πώς απεγκαθιστώ μια εφαρμογή;
  13. Μπορείς να μας παραθέσεις το link για την θήκη; Με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ.
  14. Χίλια ευχαριστώ!! Περίμενα με αγωνία μία απάντηση! Θα το κοιτάξω τώρα. :thanks: !!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα είναι ότι δεν άνοιξε καν. Δηλαδή η οθόνη δεν ήταν σε αυτή την μορφή που δείχνει στο βίντεο. Μόλις το έβαλα να το φορτίσω, μου ζήτησε να επιλέξω γλώσσα. Ήταν χρωματισμένη μπλε η επιλογή "Ελληνικά", την πάτησα και μετά επέλεξα "Επόμενο"... Μάλλον όμως δεν πάτησα αυτό που νόμιζα, αλλά την από κάτω ή την από πάνω γλώσσα εκ παραδρομής.
  15. Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Έχω ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μόλις σήμερα το πήρα και έκανα μια τεράστια βλακεία... Έβαλα σαν γλώσσα τα... βιετναμέζικα!!! Μόνο σε μένα θα μπορούσε να συμβεί αυτό! Τι να κάνω; Ξέρετε πώς μπορώ να το αλλάξω; Είναι για γέλια και για κλάματα η περίπτωσή μου! Δεν ξέρω τι να κάνω, να κλάψω ή να γελάσω με τα χάλια μου...;! Έχω ανοίξει το google translate και προσπαθώ να μεταφράσω τις επιλογές που μου βγάζει. Πολύ μεγάλο βάσανο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...