Jump to content

Satch

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Satch

  1. Καλησπέρα σε όλους, μιας και περιμένουμε την έκδοση 6 του Android να έρθει στο κινητό μας μπορεί κάποιος να γράψει 3-4 βηματάκια στο τι πρέπει να γίνει για να μπορεί να δεχθεί την έκδοση το κινητό(αν είναι root τι και πως πρέπει να κάνει κάποιος)επίσης έχω το Titanium backup και η συσκευή μου είναι root τι πρέπει να κάνω για να πάρω ένα backup για να επιστρέψει το κινητό όταν περαστεί το 6 όπως ήταν στο 5.Ξέρω ότι για κάποιους μπορεί να φαίνονται απλά αυτά που ρωτάω αλλά για εμένα είναι βουνό... Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, όταν έχετε αναπάντητη κλήση υπάρχει κάποιο notification εκτός από το led του τηλ. για να μας ειδοποιεί??? Κάποιος ήχος ας πούμε και αν ναι πώς το ρυθμίζουμε??
  3. Καλησπέρα σε όλους!!!Κάτοχος και εγώ από εχθές ενός LG στα 32gb.υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνω notifications από Twitter και Facebook και αν ναι πώς το ρυθμίζω?Επίσης μέσω Google Calendar ή του ημερολογίου της συσκευής πως μπορώ να παίρνω notifications γιορτές ή γενέθλια των επαφών μου??Αν οι ερωτήσεις μου έχουν απαντηθεί συγνώμη για την ενόχληση και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...