Jump to content

FRAPEDAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by FRAPEDAS

  1. Οκ μαγκες σημερα ανοιχθηκε και ο δικός μου σάκος (ή απλα εφτασε στο αεροδρομιο ή οτιδηποτε αλλο αλλο εφταιγε) απο 1/4 dispatched επιτελους σημερα ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ. τι να πω.... δεν ειχε προηγουμενο αυτη η χρονια πολυ χάλια εγιναν τα πραγματα, απο την μία τα τελονια στην μάπα απο την αλλη 3μηνες καθηστερισεις!! καλη τυχη και στους υπολοιπους , απο οτι βλεπω υπάρχουν ακόμα πολα 3/29 ντισπάτσετ που δεν εχουν εμφανιστει υπομονη αφου δεν παει σειριακά
  2. Κανεις λάθος.. ολα τα site (πλην των κεντρικών elta.gr, singpost.com) αντλουν τις πληροφορίες τους απο τα κεντρικά (τους servers της εταιρειας). τα κεντρικά δεν κρυβουν κάτι και τα τρίτων δεν κανουν τπτ αλλο απο το να τα εχουν σε ενα site μαζεμενα. εμενα στα κοκκινα γραμματα udate inf ακόμα λεει την ημ. και ώρα (προχθες δλδ) που το πρωτοπάτησα εκει κ τπτ αλλο δεν ειναι κατι ουτε λεει τπτ.. τα δεματα μας ειναι οτι πει η sqpost και ελτα οτι ειναι.. τωρα πια απο τις δυο (η ξένη ή Ελληνική ) θα βγαλει πρώτη update οταν μπει Ελλάδα ειναι σχετικό..μερικές φορες τα ΕΛΤΑ αλλα τις περισσότερες η ξένη.
  3. Θα κανω αλλη μια προσπάθεια να το πω με πιο απλα λόγια.. αυτο το Site δεν εχει τιποτα παραπάνω απο το 17track, sao.cn, elta.gr να σας πεί.. ΔΕΝ εχει κατι το πιο μαγικό ή πιο χακεριστικό και οι μονες πληροφοριες που ειναι σωστές ειναι αυτες που μπορουν να δουν και τα υπολοιπα site.
  4. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ το γράψω ρε παιδια? μην χαιρεστε αδικα! αυτο δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ!!! απλα βγαζει στο tracking την ωρα που πρωτο-πάτησες τον κωδικό σου.. αν πχ το σε αυτο το site πατησεις πρωτη φροά το ΧΧΧΧΧ κωδικό στις 7/7/15 13.33 θα σου βγάζει ακριβος αυτό στο ^update information^ για το υπολοιπο οποτε το ξανα πατήσεις εκει. ΟΚ??????????
  5. Θα βρεις που ειναι το δέμα σου τωρα, (με τα ΕΛΤΑ) θα πας εκει που ειναι... ειτε ΥΕΔ - τελονίο της πόλης σου ή κατάστημα, και θα υπογράψεις πάνω του, (αρνηση παραλαβής) για να παει πίσω αλλιως θα περασουν μήνες και δεν θα δεις ουτε δεμα ουτε λεφτα απο τον πολητή ποτε σου.. απο εκει και περα αναλογα απο που το πήρες και τι θα συμφωνήσει ο πολητης ειναι αλλο (δικο σου) θεμα. Αλλα απο την αλλη οσοι θελουν να πληροθουν συντάξεις και μισθοι και αυτον τον μήνα... ας το εκτελονισουν εθελοντικα αστειακι:lol::lol:
  6. πολυ απογνωση........! τσαμπα ελπίζεις.. απλα την ωρα κ τη στιγμή που πάτισα στο τρακψινονλινε μου εβγαλε εμένα των ΕΜΣ... ******ες δλδ.. ειπαμε παιδια υπομονή 40 με 45 μερες απο την ημερά που εγιναν dispatched τίποτα αλλο!
  7. Εγω που ειμαι 1/4 εχω βγαλει το συμπέρασμα απο αναλυση αλλων αποστολών οτι θα μπει Ελλάδα αυτή ή την επόμενη εβδομάδα. οπότε να υπολογίζετε 40 με 45 μέρες απο την ημερα που εγινε η αποστολή dispatched, τουλαχιστον οι παλεοτερες αποστολες ετσι δειχνουν οτι γινεται
  8. Ναι... επειδή τα ΕΛΤΑ δεν εχουν τμήμα (ΥΕΔ) και τα δινουν στους εκτελονιστές της DHL (χωρις να θελω να θίξω την Moderatoσύνη σου ομως)
  9. Καλησπέρα σας. Θα μπορουσε καποιος που παρακολουθεί την κατάσταση και περιμένει ήδη /εχει δέματα να μου πει την κατάσταση? Μου ηρθε με NL post και με Διασάφιση ενα smart phone, coolpad f1, 45 € το κουστούμι, οπότε και υπέγραψά να παει Refuse για επιστροφή. (και ο θεος βοηθός απο εκει και επειτα! αλλα ειμαι τελειος ταπί) Ενω περιμένω απο SG dispatched απο 4/1 και απο οτι μου ειπαν στο κατάστημα ΕΛΤΑ εχουν αρχίσει ελεγχους ρουτίνας οπότε φοβάμαι μην εχουν πέσει τα SG στην παγίδα και αργουν για τον ιδιο λόγο και ερθουν κουστουμαρισμένα με κανα πεντάρικο εξτρα:mad:
×
×
  • Create New...