Jump to content

Kostakis_TRP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Kostakis_TRP

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Kostakis_TRP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Απο που προκύπτει αυτό? Ειναι μια συζήτηση που υπάρχει εδω και χρόνια και κανένας δεν φαίνεται να θέλει να κάνει κίνηση εξαγοράς. Ειδικά η Wind που ενα μεγαλο ξεπουλήθηκε πρόσφατα για ψίχουλα σε ξένο fund. Οι συζητήσεις έχουν διακοπεί εδώ και χρόνια και η Forthnet φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρα, αν σκεφτεί κανεις οτι Cyta και Vodafone ανεβάζουν συνεχώς τιμές χρεώσεων κτλ για αυτο και αποχώρησα κιολας απο vodafone..
  2. :lol::lol:σόρρυ παιδιά λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, Forthnet εννοούσα έκανα τελικά στο Super Play της Forthnet / Nova και είμαι πολύ ευχαριστημένος από ταχύτητα.
  3. Γεια σας παιδιά, είδα και εγω πως ηταν η δευτερη κατα σειρά αυξηση, ευκαιρία βασικά γιατι ειχα και θέματα συνέχεια με το internet. Φεύγω προς vodafone.
  4. Ναι γενικά δεν καταλαβαίνουν πως με την συμπεριφορά τους διώχνουν πελάτες και αυτοί που θα μείνουν γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, δεν θα είναι ευχαριστημένοι. Το ίδιο ισχύει πχ με την αύξηση στον ΟΤΕTv, που θα εφαρμοστεί σε όλους, άσχετα με τον χρόνο παραμονή τους σε συμβόλαιο..
  5. Κι ο δικός μου απ την ίδια σειρά είναι και τα μελάνια κρατάνε αρκετά! Βέβαια εξαρτάται και πόσες εκτυπώσεις κάνεις, αλλά νομίζω ότι οι συγκεκριμένοι inkjet είναι πολύ κοντά με τους laser από άποψη οικονομίας σε μελάνια.
  6. Επειδή τυχαίνει να έχω τον συγκεκριμένο στο γραφείο, αλλά με i5 η μέχρι στιγμής εντύπωσή μου είναι πολύ καλή. Τον χρησιμοποιώ καθημερινά 8-10 ώρες (βαράμε και υπερωρίες :p) και ούτε έχει τύχει να κολλήσει ούτε να μου κάνει τίποτα περίεργο! Βαριά χρήση από άποψη προγραμμάτων δεν κάνω να πω την αλήθεια. Χρησιμοποιώ κυρίως office κι από εκεί και πέρα ότι κάνω είναι στο ERP της εταιρίας. Κι επειδή είχα διαβάσει κάποια στιγμή ότι τα mini pcs ζεσταίνονται γρήγορα, γιατί δεν έχουν αρκετό χώρο για να εξαερίζονται σωστά τα εξαρτήματα, ο δικός μου πάνω από 65 βαθμούς δεν έχει πιάσει
  7. Λοιπόν τον παρείγγηλα την Παρασκευή. Πιστεύω σήμερα ή αύριο θα τον έχω! Εν τω μεταξύ έψαξα στο play store την εφαρμογή για την εκτύπωση από το κινητό και βρήκα 2! Η μία λέγεται all-in-one printer remote κι η άλλη e-print! Ποια απ τις 2 χρησιμοποιείται για τον pro x 451?
  8. Αν είναι τελικά να μην κοιτάξεις άλλη εναλλακτική πήγαινε για το G3 S! Όπως λέει κι ο ziaba είναι πιο καινούριο! Τώρα το knock code δεν είναι και τόσο σημαντικό... Πάντως εφόσον σ ενδιαφέρει η κάμερα, το G3 S έχει αυτόματη λήψη με hand gesture ή φωνητική εντολή. Ούτε κι αυτό είναι σημαντικό, αλλά το βρήκα ψαρωτικό! :p
  9. Ευχαριστώ! Λέω να πάω για τον HP 451dw γιατί απ’ ότι βλέπω έχουν ίδια ποιότητα εκτύπωσης και με 55 σελίδες το λεπτό πιστεύω πως υπερκαλύπτομαι. Θα σας ενημερώσω για νεότερα :)
  10. To S3 είναι πολύ παλιό οπότε μεταξύ των 2 καλύτερα το G3s. Αλλά γενικά θα μπορούσες να δεις για άλλα μοντέλα. Το budget δεν ξέρω πόσο είναι αλλά γιατί δεν κοιτάς για το κανονικό G3 ή το S4;
  11. Έχουμε εμείς στο γραφείο. Δεν βλέπεις διαφορά γιατί είναι desktop :p Απλώς είναι πολύ μικρό και μπορεί να μπει σε διάφορα σημεία –πολύ πρακτικό από αισθητική άποψη. Κατά τα άλλα δεν διαφέρει και πολύ από τα συνηθισμένα desktop, τα ίδια πράγματα κάνουν. Εμείς δηλαδή είμαστε ευχαριστημένοι.
  12. Κυρίως εκτυπώσεις σε λογιστικές εγγραφές, διάφορες δηλώσεις, μισθοδοσίες κτλ. Οπότε φαντάζομαι ότι με βάση αυτά που λες είμαι καλυμμένος ε;
  13. Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα! Άμα το δοκιμάσεις και σου δουλέψει πες μας, θα το δοκιμάσω κι εγώ και θα ενημερώσω
  14. Γιατί σκας; Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια; :D
×
×
  • Create New...