Jump to content

pboksic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

pboksic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παίδες τη βοήθειά σας! Έχω φάει όλο το διαδίκτυο να βρω ένα κομμάτι αλλά τίποτα! Έχει ακορντεόν μέσα και ο ρυθμός του είναι σαν του I'm in miami bitch περίπου! Επίσης θυμίζει πολύ Le Dragueur! Έχω φάει τον τόπο για να το βρω αλλά πέφτω στο stereo love, that's my name και δεν είναι κάποιο από αυτά! Sorry για το άσχετο το θέματος αλλά έχω ψάξει παντού! Καμία ιδέα κάποιος;
  2. Παίδες καλησπέρα! Ψάχνω εδώ και καιρό 2 κομματάκια αλλά δεν έχω κάποια στοιχεία πέρα από τη μελωδία που θυμάμαι! Θα προσππαθήσω να σας διαφωτίσω μπας και καταλάβει κάποιος! Κατ' αρχάς ακούγονταν και τα δύο πολύ το καλοκαίρι! Το πρώτο είναι χωρίς λόγια house κομμάτι και ακούγεται σε όλη την διάρκεια του κομματιού μια λούπα από αρμόνια που θυμίζει κάπως αμιδρά την αρχή του meet her at the love parade! Το δεύτερο το έχω ακούσει και σε rock έκδοση και σε χορευτική το τραγουδάει μια γυναίκαι και στο τέλος κάθε στροφής πιάνει μια περίεργη ψηλή δίεση νότα και ξανακατεβαίνει! 'Οχι το just hold me της Maria Mena! Ξέρω ότι δε δίνω και κανένα στοιχείο της προκοπής αλλά αν κατάλαβε κανείς και μπορεί να βοηθήσει θα είμαι ευγνώμων έχω φάει τον κόσμο για αυτά τα τραγούδια και το περίεργο είναι ότι έπαιζαν πάρα πολύ το καλοκαίρι!
  3. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ρε σεις πιο είναι το remix του The Drill που τραγουδάει και μια γυναίκα (βραζιλιάνικα μάλλον) μέσα; Το ακούω τώρα τελευταία αλλά δεν το βρίσκω!!! EDIT: Άκυρο το βρήκα! Ήταν το "The Drill Works (Tomer Maizner Remix)"
  4. Ρε παιδιά για βοηθείστε λίγο! Άκουσα ένα κομματάκι ψιλο-electro που έλεγε ένας τυπάς dance electric και μετά βάραγε! Δεν το βρίσκω σαν dance electric μήπως γνωρίζει κανείς;
  5. Hi-tack - Say say say (waiting for you) ;) An kai den grafw sto forum kairos na dhlwsw parwn giati edw kai kairo apolamvanw ta wraia tragoudakia pou proteinete! Thanks loipon!
  6. Paidia kalispera kat' arxas! Pariggeila to nec n400i! Ta 2.5 MB xwritikothta den einai poly liga eidika gia to sygkekrimeno kinhto pou exei kai video?
×
×
  • Create New...