Jump to content

thelastinja

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thelastinja

  • Ημ. Γέννησης 07/05/1984

thelastinja's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα και καλό Πάσχα. Κάτοχος εδώ και 5 μέρες του m9 lite έχω να πω μόνο καλά λόγια! Το τσίμπησα σε μπλέ 128gb στα 240 ευρώ από σκρουτζομαγαζο (πρώην κάτοχος redmi note3 pro το οποίο είναι αθάνατο και το είχα 4 χρόνια). Το κινητό είναι πανέμορφο και η μπαταρία κρατάει μιάμιση μέρα με όλα ανοιχτά (εκτός από παιχνίδια). Η κάμερα είναι εξαιρετική και νομίζω ότι η gcam θα την απογειώσει. Έχει κανείς λινκ για gcam χωρίς να κολλάει και να κάνει σπασίματα όπως διάβασα πιο πίσω? Υ.Γ όσοι δεν έχετε αποφασίσει ακόμα σας προτρέπω να το πάρετε..το κινητό πετάει
  2. 2 GB RAM (3GB το RM3 PRO), ζεσταίνεται το κινητό και τα redraws του λένε ότι τα έχει, διάρκεια μπαταρίας χάλια, ηχεία όχι και τόσο καλά, κλπ... Όσοι το έχετε στην κατοχή σας πείτε μας εντυπώσεις...:confused:
  3. Με όσα διαβάζω βλέποντας και κάποια θεματάκια με την μπαταρία του, αντιλαμβάνομαι ότι δεν το έχετε μετανιώσει όσοι το αγοράσατε... Θα προτείνατε σε κάποιον άλλον (καλή ώρα :) ) να κάνει το ίδιο?? Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το RN3 PRO..
  4. Είμαι και γω αναμεσα σε αυτα τα 2... Αποτι διάβασα στο forum το nexus 5χ έχει ορισμενα θεματάκια και γιαυτο το λόγο θα έλεγα RN3 PRO.. Δεν έχω αποφασισει ακόμα... Όσοι γνωρίζουν ας μας βοηθήσουν να αποφασίσουμε :)
  5. Αν γίνεται πες μας από που το πήρες και πόσο...Σκέφτομαι σοβαρά να πάρω και γω το rn3 pro
  6. Ωραία και τώρα ακούστε τι έγινε... Αφού αγόρασα Battery charger της intenso (και το φορτισα αρκετές φορές) ξαφνικά το κινητό σταμάτησε να φορτίζει! Δεν ανάβει ούτε το λαμπάκι κόκκινο ούτε φορτίζει η μπαταρία... Μερικές φορές φορτίζει και αυτό αν συνδέσω το Battery charger στην πρίζα και μετά το κινητό στο Battery charger... Αν π.χ. το Battery charger δεν είναι στην πρίζα δεν φορτίζει ή αν πάω να φορτισω το κινητό με τον συνηθισμένο τρόπο (καλώδιο πρίζα) πάλι δε φορτίζει... Ακούω προτάσεις
  7. Δώσε οδηγίες στο λαό πώς το κάνει μέσω TWRP!!! :clap::clap::clap:
  8. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ψάχνεστε ακόμα με το root ενώ έχει ήδη αναφερθεί το πως γίνεται.. Έχω αφαιρέσει τις κινεζοεφαρμογές αλλά υπάρχει θεματάκι με τη rom.. Επίσης πριν 2 μέρες γύρισα από ισπανία και δε φαντάζεστε πόσο το ευχαριστήθηκα τόσο για το gps όσο και για την φωτογραφική του. Επίσης κανένα πρόβλημα με το σήμα και voda και cosmo.
  9. Η οθονη ειναι full μαυρη. Επισης πριν απο λιγο το εκανα root (τελικα δεν ηταν δυσκολο) και σβηνω κινεζιες. Μπορει κανεις με σιγουρια να πει τι μπορω να σβησω; υπαρχει καποιος οδηγος; μην σβησω κατι που δεν πρεπει.. Επισης πεδια αινα καλω λεκσικω για sms!!!
  10. Λοιπόν μετά από αρκετή χρήση του κινητού ομολογώ ότι αισθάνομαι λίγο άβολα με το πλήθος των κινέζικων εφαρμογών που υπάρχουν... Το τηλέφωνο σε γενικές γραμές πετάει αλλά χρειάζεται σίγουρα root και ομολογώ πως δεν έχω κάνει ποτέ μου.. Αν βγει ένας οδηγός για newbies θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Επίσης, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό πρόγραμμα για GPS? Μου είναι απαραίτητο και δε ξέρω ποιό να κατεβάσω... Τέλος έμεινα ενθουσιασμένος από τη συμπεριφορά Vickmall.. Ξέχασαν να μου βάλουν τα handsfree και έπειτα από mail που τους έστειλα την επόμενη μέρα ήταν στην πόρτα μου...!!!!
  11. Όντως ήταν bug γιατί ξαφνικά έπεσε στο 18% :lol: Τα χρώματα φαίνονται μια χαρά και προσωπικά δεν εντοπίζω να υστερεί σε κάτι σε αυτόν τον τομέα.
  12. Μόλις το παρέλαβα και γω... Παιδιά το κινητό είναι ΤΡΕΛΑ!!! 4g έπιασε αμέσως έχει 1-2 εφαρμογές στα κινέζικα αλλά σίγουρα θα βρούμε τρόπο να τις βγάλουμε :) Μπαταρία έπεσε στο 35% από το 40% που ήταν μετά από 3 ώρες full λειτουργίας.... Ακόμα το ψαχουλεύω τα νεότερα εν καιρώ!!
  13. Μόλις το έκλεισα και εγώ από Vickmall...Πιστεύω ότι αξίζει!!
  14. Ανεβαίνει κατηγορία??? Τι θα ήταν καλύτερο δηλαδή με 40-50 Ευρω παραπάνω?
  15. Κρίμα... διότι υπόσχεται παράδοση (2-5 μέρες). Όπως κ να χει ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
×
×
  • Create New...