Jump to content

iliada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iliada

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Το έκλεισα το ξανάνοιξα και μέχρι τώρα κατέβασε 5 εφαρμογές χωρίς πρόβλημα. Ελίζω να συνεχίσει έτσι.... Ευχαριστώ και πάλι!!!!!:)
  2. 25,15 GB ελεύθερα... viber, you tube, hero match messenger κ.α.
  3. Την πρώτη μέρα κατέβηκαν 3 από τότε όσες δοκίμασα λέει σε εκρεμότητα. Αυτή τη στιγμή εκρεμούν καμιά 20αρια... Πατώντας πάνω στην εφαρμογή λέει: "Σε λίγο η εγκατάσταση της εφαρμογής θα έχει λοκληρωθεί" , αλλά τίποτα... Έκανα συγχρονισμό λογαριασμού και έλεγχο στο wifi φαίνονται εντάξει
  4. Καλησπέρα, Αγόρασα πριν 8 μέρες ένα lumia 930. Προσπαθώ να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές αλλά μου τις εμφανίζει συνέχεια σε εκρεμότητα... Κάνω κάτι λάθος??? καθότι άσχετη θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων για όποια βοηθεια!!!
  5. Καλησπέρα, Στο λογαριασμό mail του πανεπιστημίου μου ήρθε ένα mail το οποίο δεν μπορώ να διαβάσω... Οι ελληνικές λέξεις του μηνύματος εμφανίζονται ως λατινικά ερωτηματικά (???) οι αγγλικές κανονικά. Τι μπορώ να κάνω για να το διαβάσω...?
  6. Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας για την αγορά ενός tablet. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο tablet. Το θέλω περισσότερο για πλοήγηση στο internet,χρήση skype, αναγνωση pdf κειμένων και να βλέπω videakia. Θα μου ήταν χρήσιμο να μπορώ να επεξεργάζομαι εγγραφα word σε περίπτωση ανάγκης (δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό με android καθότι άσχετη...) budget 250-280max
×
×
  • Create New...