Jump to content

Thanasis_Va

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thanasis_Va

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Thanasis_Va's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Thanasis_Va

    Jiayu S3

    Έχω το κινητό εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το παρήγγειλα απο vickmall, ήρθε στον μήνα νταν. Αν και τικαρισμένο το superuser απο τα settings, είχα κάποια θεματάκια, διάφορες εφαρμογές δεν μου το αναγνώριζαν ως rooted. Λύθηκαν τα προβλήματα με το kingoroot. Το κινητό είναι σφαίρα, το GPS ακριβέστατο, η οθόνη του δεν μου έχει γρατζουνιστεί ούτε λίγο ύστερα απο 2 εβδομάδες, χωρίς προφανώς screen protector. H μπαταρία μου κρατάει 1μιση-2 μέρες με τη μέτρια χρήση που του κάνω, οπότε ψιλοκομπλέ και εδώ. Κάτι που έχω παρατηρήσει είναι το εξής: Ανεξάρτητα απο το αν το φορτίζω στον τοίχο με τον φορτιστή του, ή με άλλον φορτιστή, ή στο pc με usb cable, ορισμένες φορές το κινητό φορτίζει πολύ αργά. Συγκεκριμένα την τελευταία μιαμιση ώρα πήγε απο το 14% στο 31%. Άλλες φορές, πάει σφαίρα ( 25% στο 90% σε 2-3 ώρες). Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό; Ξέρουμε για ποιο λόγο μπορεί να συμβαίνει; Ο αντάπτορας εντωμεταξύ που σου κάνει "δώρο" το vickmall είναι για τον απαυτόν τελείως. Σε κάποια φάση έδειχνε οτι φόρτιζε και το ποσοστό της μπαταρίας έπεφτε. Τον άνοιξα και τον ξαναβίδωσα και τότε άρχισε να φορτίζει κανονικά.
  2. Thanasis_Va

    Jiayu S3

    Καλησπέρα και απο εμένα. Παρέλαβα σήμερα το Jiayu s3 2gb και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Παρόλο που είναι ενεργοποιημένο το Superuser απο τα settings, το Titanium backup μου λέει ότι δεν έχει root rights το κινητό. Έκανα ένα update ΟΤΑ, έχω gapps κανονικά ( έτσι μου ήρθε απο το vickmall) και η έκδοση που τρέχω τώρα είναι η S3 20150319-073039. Root-checker επίσης μου λέει ότι δεν είμαι rooted. Καμιά ιδεά; Δυστυχώς δεν βρήκα κάπου απάντηση googlaροντας. :cry:
  3. Καλησπέρα σας παιδιά, νέος στην παρέα και νέος σχετικά και στα smartphones. Έχω ένα galaxy ace αρχαίο βέβαια, αλλά το χρησιμοποιούσα μόνο ως τηλέφωνο και όχι ως smartphone καθώς κολάει υπερβολικά εδώ και πολύ καιρό. Αύριο παραλαμβάνω το Jiayu S3 και διάβασα τις τελευταίες 10 σελίδες του θέματος. Προσανατολίζομαι στον themer launcher(παρότι δεν έχει αναφερθεί) καθώς φαίνεται ότι με μερικά κλικ θα μπορώ να έχω ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Τον χρησιμοποιεί κανείς; Υπάρχουν κάποια γνωστά προβλήματα ή drawbacks? Να σημειώσω ότι δεν έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω ένα τόνο widgets και apps. Θέλω μια όμορφη, λειτουργική homescreen, τακτοποιημένο app drawer και έναν easy to start launcher. Έχουμε κάποιες άλλες προτάσεις πέραν του themer? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...