Jump to content

stanley70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stanley70

  1. Χαίρετε, αναρωτιέμαι αν κάποιος άλλος χρήστης από το forum έχει αντιμετωπίσει το παρακάτω πρόβλημα. Προσπαθώ να συνδεθώ με screen mirroring και miracast με το Blu-ray player BDB-170 της Pioneer που αγόρασα πρόσφατα και ενώ με το tablet Samsung Galaxy Tab 3 με kit-kat συνδέομαι άμεσα και χωρίς προβλήματα με το τηλέφωνό μου Samsung Galaxy S4 9506 με lollipop δεν είναι δυνατή η σύνδεση παρά τις άπειρες προσπάθειες. Το μόνο που κατάφερα κάποια στιγμή ήταν να έχω μόνο ήχο και αυτόν με πολλά σπασίματα σε ένα video που έπαιξα.
  2. Καλημέρα, μετά την αναβάθμιση που έκανα manual με odin και I9506XXUCNG3 μπήκε το Andoid 4.4.2 (Greece - Black edition). Κατόπιν μου ήρθε με ΟΤΑ η αναβάθμιση σε Lolipop. Αναρωτιέμαι τώρα όμως τι είναι καλύτερο να κάνω την αναβάθμιση με το αρχείο που κατέβηκε ΟΤΑ ή να την κάνω manual με odin; Υ.Γ. Προς διαχειριστή, συγγνώμη δεν θα επαναληφθεί.
  3. anax111 Ναι, πρέπει να περάσεις την 4.4 πρώτα και κανονικά θα πρέπει να σου έρθει ΟΤΑ. Ωστόσο πριν αναβαθμίσεις σημείωσε πως η 4.3 είναι η τελευταία έκδοση στην οποία η Google επιτρέπει στις μη Google εφαρμογές να γράφουν και να τροποποιούν αρχεία στην microSD. Αν κάνεις την αναβάθμιση αυτό το πλεονέκτημα θα το χάσεις. Από την 4.4. και μετά οι μη Google εφαρμογές μπορούν να κάνουν μόνον ανάγνωση στην κάρτα microSD. Αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα κατ' εμέ. Φυσικά μπορείς να ρυθμίσεις την συσκευή να αποθηκεύει εκεί τα Videos και τις φωτογραφίες αλλά για οποιαδήποτε τροποποίηση θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο εφαρμογές Google ή να μεταφέρεις τα αρχεία στην μνήμη του τηλεφώνου αν θες να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα. Προσωπικά μου στοίχησε τόσο πολύ αυτό επειδή χρησιμοποιούσα την συγκεκριμένη δυνατότητα που μερικές φορές σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στην 4.3. Αν δεν σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προχώρα στην 4.4 που τρέχει πολύ καλά. Για την 5.01 διάβασε τα σχόλια που κάνουν εδώ τα παιδιά και αποφάσισε μόνος σου. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Δεν μου κάνει ΟΤΑ λογικά γιατί το firmware είναι γερμανικό απ' ότι μετά είδα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την αδικαιολόγητη μορφοποίηση κειμένου.
  4. Γεια σας, μόλις παρέλαβα το 9506 και έχει εγκατεστημένο το androd 4.3 με έκδοση βασικού φάσματος i9506xxubml2. Για να βάλω την 5.01 πρέπει πρώτα να βάλω την 4.4; Δεν μου έχει έρθει ακόμα ενημέρωση ΟΤΑ, πρέπει να την κάνω manual; Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει.
×
×
  • Create New...