Jump to content

sakisn700

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sakisn700

  1. sakisn700

    Jiayu S3

    μπραβο gorillaz_gr.πολυ καλη δουλεια και εισαι πολυ λεπτομερης.και παλι μπραβο.οτι αλλο γνωριζεις για το κινητο θα ηταν καλοδεχουμενο.ειδικα για μας που δεν εχουμε ιδεα!
  2. sakisn700

    Jiayu S3

    σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.μαλλον κατι τετοιο γινεται γιατι ειχα καποιες εφαρμογες απο επαναφορα και ελαχιστες δοθλεψαν.τωρα τις περναω μια μια απο το google store)οσες μπορω βεβαια.ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!! η rom ειναι η S3S 20150411-154516.
  3. sakisn700

    Jiayu S3

    καλημερα και απο μενα.σε ευχαριστω που εκανες τοσο κοπο και ησουν τοσο λεπτομερης.εκανα ολη αυτη τη διαδικασια(εκτος του ΟΤΑ update)αλλα δεν μου πετυχε.μου βγαζει μηνυμα οτι Gmail,youtube,χαρτες σταματουν και στις ειδοποιησεις βγαζει runtime exseption.δεν εκανα κατι σωστα?μπορει να βοηθησει κανεις?
  4. sakisn700

    Jiayu S3

    σε παρακαλω πολυ μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος και να μας πεις σε ελληνικα ολα τα βηματα αναλυτικα για να περασουμε τα Gapps?δεν εχω ιδεα απο τεχνικα.πριν το κανεις πρεπει να εχεις απεγκαταστησει ολα τα google(υπολοιματα απο fastcard)?θα περιμενω την απαντηση σου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε παρακαλω πολυ μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος και να μας πεις σε ελληνικα ολα τα βηματα αναλυτικα για να περασουμε τα Gapps?δεν εχω ιδεα απο τεχνικα.πριν το κανεις πρεπει να εχεις απεγκαταστησει ολα τα google(υπολοιματα απο fastcard)?θα περιμενω την απαντηση σου.
×
×
  • Create New...