Jump to content

takis_voskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

takis_voskos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προσωπικά έχω ένα ζευγάρι oakley εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω κανένα παράπονο! Μονίμως στη μόδα, πάααααρα πολύ καλή "απόδοση" στην έντονη ηλιοφάνεια και δεν παθαίνουν και ζημιές. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα!
  2. Εγώ είμαι από την Αρκαδία. Μπορώ να πω ότι όντως η περιοχή μας αξίζει πολλά! Στην αρκαδία έχεις από τα ωραιότερα βουνίσια τοπία που μπορείς να βρεις στην Ελλάδα, στην Μεσσηνία τις καλύτερες παραλίες της χώρας, το Ναύπλιο είναι από τις ωραιότερες πόλεις! Χωρίς να παραβλέπουμε τα άσχημα (πχ Άργος) θεωρώ ότι είμαι τυχερός που έχω ζήσει τόσο πολύ και τόσο καλά την Πελοπόννησο!
  3. Όχι φίλε δεν είμαι από Αθήνα! Τουλάχιστον δεν ήμουν στην Αθήνα τότε! Ελπίζω αυτό να ξεδιαλύνει τα πράγματα. :)
  4. Η Φανή θα είναι (και να μου το θυμηθείτε) η μεγάλη μας έκλπληξη στους Ολυμπιακούς! Έχει ανέβει πολλά επίπεδα το κορίτσι και αν συνεχίσει έτσι (κάτι που πιστεύω ευχόμαστε όλοι) θα μας κάνει υπερήφανους! Όσο για τον ελληι\νικό στίβο γενικότερα, είναι ναμφισβήτητα σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Και όσοι αμφισβητούν τις επιδόσεις των αθλητών μας με διάφορα γελοία κόλπα (ντόπινγκ κλπ) θα πρέπει πρώτα να κοιτάξουν τις δικές τους καμπούρες! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του στίβου στο πανευρωπαικό και (...κυρίως) στου Ολυμπιακούς! :) :)
  5. Τι σου φάνηκε παράξενο ρε Ζάζα? Λες να έτυχε καμμιά τρελή σύμπτωση? :) Ελπίζω μόνο σύμπτωση και τπτ παραπάνω! lol
  6. Θα είμαι από τους υποστηρικτές του εγχειρήματος Καλατράβα! Μπορεί να στοίχησε πολλά, θα μας δώσει όμως πιστεώ ακόμη περισσότερα! Είναι ένα αξιέπαινο έργο, μνημείο αισθητικής και απόδειξη του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος όταν έχει χρόνο μεράκι και,,, χρήμα! Είτε το θέλουμε είτε όψι, είναι η αγωνιστική ατραξιόν των Ολυμιακών μας αγώνων!
  7. Λοιπόν... Πρώτη σχέση το 2001 με τη Νίνα Προς το παρόν και η μοναδική σχέση (τουλάχιστον έτσι νομίζω :)) Ναι, αυτή την περίοδο υπάρχει κάτι που τριγυρίζει αλλα δεν το έχω κυνηγήσει και γιαυτό είναι ακόμη στα πολύ πρώιμα στάδια... Αν και από την άλλη άποψη είναι 50% τελειωμένη υπόθεση: εγώ θέλω!!!
  8. Μίλησε κανείς για τέλος εξεταστικής μέσα στο καλοκαίρι? Για ακούστε αυτό: τλευταίο μάθημα (χρωστούμενο μάλιστα) στις 15/7! Περαστικά μου! :)
  9. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι λόγω κυρίως δυσκολίας μετακίνησης με το αυτοκίνητο, αλλά αναγκαστικά θα είμαι μιάς και ο father έχει αγοράσει εισητήρια! Τουλάχιστον ας έχουμε επιτυχίες να το αυχαριστηθούμε!
×
×
  • Create New...