Jump to content

Barbara1980

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Barbara1980

  • Ημ. Γέννησης 30/03/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Barbara1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. bpanos που το βρηκες με τιμη 206€?
  2. Καλησπέρα :) Θελω να πάρω ένα κινητο με τα παρακάτω: 1) όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα 2) δίκαρτο και να επεκτείνεται η μνήμη μέσω κάρτας sd 3) 5ιντσων και άνω 4) καλό gps, μιας και ένα cubot που είχα με έβγαζε δύο τετράγωνα πιο πέρα 5) android οπωσδήποτε 6) καλη αυτονομία. Το προοριζω για αρκετή χρήση, ίντερνετ με δεδομένα/wifi . Μέχρι στιγμής έχω δει xiaomi redmi note2.
  3. Power bank μόνο xiaomi έτσι;:confused: Από που να παραγγείλω το 10400 mah;
  4. Τελικά με έξοδο δεν φαίνεσαι online, κλείνει εντελώς το viber και πρέπει να το ανοίξεις πάλι για να δεις τα μηνύματα και τις κλήσεις σα να μην έχεις internet εκείνη την ώρα. Μια χαρά. :-) Έχω ακόμα μια απορία. Εγώ το κλείνω στις 17:00, από άλλο κινητό που έλεγξα όμως αρκετές φορές γράφει 17:47 π.χ . Υπάρχει περίπτωση να έχει τόσο απόκλιση η ώρα ή υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη συσκευή πρόσβαση στο viber μου;
  5. Υπάρχει app εκτός του Zedge για ήχους και wallpapers;
  6. Καλημέρα, θα δω για το F1. Εχω το s5 απλα χρειάζομαι και ενα δεύτερο, δεν ήθελα να δώσω όμως παλι πολλά λεφτά. Αν υπάρχει τίποτα άλλο, καλοδεχούμενο.
  7. Θα το ελέγξω και θα σου πω, προς το παρόν το έκανα. Μακάρι να είναι τόσο απλό!
  8. Καλημέρα. :-) Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο Κινέζικο κινητό για δώρο, όμως με ενδιαφέρουν τα εξής χαρακτηριστικά: 1) 5ίντσο. 2) Android. 3) Dual Sim. 4) ΚΑΛΟ GPS. Είτε με DATA, είτε χωρίς. 5) Μεγάλη μπαταρία. 6) Να μην κολλάει πουθενά. 7) Αν γίνεται να έχει και αποθεματικό στην Ευρώπη με νορμάλ τιμή και όχι τεράστια διαφορά από αντίστοιχη Κινέζικη αποθήκη, ακόμα καλύτερα. Σκεφτόμουν για CUBOT S200, όμως διάβαζα το νήμα του και όλοι έχουν λίγο πολύ πρόβλημα με το GPS. Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 100€. Λογικά, κάτι θα υπάρχει. ( Το ξέρω ότι δεν είναι πολλά, όμως για δεύτερο πιστεύω είναι αρκετά)
  9. Καλημέρα :-) Έχω την έκδοση 5.5.2 σε android 4.4.2 και έχω την εξής απορία. Όταν είχα ios, αν κρατούσα πατημένο το home και το έκλεινα το viber, αν είχα ανοιχτά τα data ή το wifi το viber εμφανιζόταν κλειστό, δηλαδή έλεγε "τελευταία δραστηριότητα πριν 2 ώρες" π.χ. Στο Android, δεν γίνεται. Ο μόνος τρόπος για να μην φαίνεται, είναι από τις ρυθμίσεις και να αλλάξω τις επιλογές που έχει στο ιδιωτικό απόρρητο. Όμως, δεν με ενδιαφέρει αυτό. Υπάρχει άλλος τρόπος, έστω με κάποιο add-on (πλην shinobi); Είμαι root αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο.
×
×
  • Create New...